הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBW חוות דעת

• פותח/ת השרשור itay55
  • פורסם בתאריך

itay55

משתמש מתחיל
88
13
נק' מוניטין:
16
88
13
מה אתם אומרים על התוכנית. איך אתם ממליצים לשחק עם המשקלים (בסגנון 5X5 נגיד שכל שבוע מעלים 2.5% או משהו אחר, יעני איך לסדר את זה שתהיה התאוששות נורמלית)

אימונים - A1XA2XA1XX

A1 -
סקוואט 2X5
בנצ' 2X5
בנצ' עליון 1X8
מתח עם משקל 2X5
בנט אובר 1X8
לחיצה צרפתית 1X10
כפיפת מרפקים במוט 1X10

A2 -
דדליפט 2X5
פשיטת ברכיים 1X8
דיפס 2X8
צ'ין אפס 2X8
מילטרי 2X8
בטן 3X10

ועוד שאלה שהיא יותר כללית. איך אתם עושים את החימום שלכם בתרגילים הגדולים? לא הצלחתי ממש למצוא על זה מידע, אני נגיד עושה 2 סטים של 5 חזרות עם משקל נמוך יותר... אבל הבנתי יש אנשים שעושים פחות חימום או יותר. קיצר מה אתם ממליצים.

למה לא SS?

אני שואל כי התוכנית הזאת לא בנויה טוב (לדעתי) וחבל לנסות להמציא את הגלגל כשיש משהו מוכן שעובד אם עושים אותו כמו שצריך. התפזרת עם יותר מדי תרגילים (חלקם מיותרים) ולנפח לא מספיק. לגבי החימום, זה אינדיבדואלי. בגדול, כל מה שמכין אותך לעבודה הכבדה בצורה הטובה ביותר יהיה אידיאלי. חלק יצטרכו יותר סטים של חימום, חלק פחות. אני אישית עושה פירמידה כאשר ככל שעולה המשקל מס' החזרות יורד עד לסינגל או שניים שקרובים למשקל העבודה (נגיד סקוואט 60X6 80X3 90X3 100X2).

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא בכיוון של FBW

מה בידיוק לא בכיוון? אז מה זה?

למה לא SS?
אני שואל כי התוכנית הזאת לא בנויה טוב (לדעתי) וחבל לנסות להמציא את הגלגל כשיש משהו מוכן שעובד אם עושים אותו כמו שצריך. התפזרת עם יותר מדי תרגילים (חלקם מיותרים) ולנפח לא מספיק. לגבי החימום, זה אינדיבדואלי. בגדול, כל מה שמכין אותך לעבודה הכבדה בצורה הטובה ביותר יהיה אידיאלי. חלק יצטרכו יותר סטים של חימום, חלק פחות. אני אישית עושה פירמידה כאשר ככל שעולה המשקל מס' החזרות יורד עד לסינגל או שניים שקרובים למשקל העבודה (נגיד סקוואט 60X6 80X3 90X3 100X2).

לא SS כי אני לא מתאמן מתחיל.
5X5 יש פחות די נפח לדעתי, וטקסס אני לא מת עליה.

התוכנית הזאת די דומה לHST לא המצאתי פה כלום פשוט בלי החלק של הבלוקים ועם אימון שונה באמצע שבוע כי 3 פעמים בנצ' בשבוע נראה לי מוגזם

• פותח/ת השרשור
תכנית לא משהו במילים עדינות.
לכבוד מה הBOR 1X8?
ובכלל, למה כל המשהו1X?

תסביר את עצמך.
אני באמת לא מבין את הקיבעון שלכם, גם אם זה לא SS או מהתוכניות המוכרות (5X5, טקסס) זה עדיין יכול להיות בסדר.

לא יודע מה זה BOR ולגבי ה1X8 אז סט אחד אני לא רואה בעיה לעשות את זה (בידיוק כמו שעושים בHST) ולגבי ה8 חזרות זה אני באמת בהתלבטות כי אני רוצה לגוון קצת ולא הכל 5 חזרות.

שימו לב שזב HST עם שינויים קלים.

זה דוגמא שהיתה בפורטל לHST:

סקוואט
כפיפת ברך כנגד מכונה
לחיצת חזה כנגד מוט
מקבילים בתוספת משקל
חתירה בהטייה לפנים
מתח בתוספת משקל
לחיצת כתפיים
הרחקת כתפיים
כפיפת מרפק
פשיטת מרפק

אני עשיתי שינויים שיתאימו לי ואני לאמ בין למה זה "כל כך נורא" כמו שאתם מתארים ואם כן תיהיו ספציפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית