הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קדמית באימון ביתי

Aviadpo

משתמש מתחיל
136
1
נק' מוניטין:
115
136
1
בחודש האחרון התחלתי בבית לעשות סטים עם משקולת 4 KG לשיפור היד קדמית..האמת שיש שיפור, לא מטורף אבל רואים שיפור ביד
אני עושה סטים של רגיל - סט1 : 50
סט2: 25
סט3 : 25
ואז 2 סטים של 25 פטישים
עד כמה זה יכול לשפר אותי? אמרו לי שזה בגלל שזה הרבה חזרות זה לא מעצב ורק עובד על כוח זה נכון או שזה בולשיט?
אני שוקל לקנות מוט W יד שנייה ולהתחיל להתאמן איתו בבית, אני ממש לא מעוניין בחדר כושר אבל אני כן רוצה להעלות קצת מסת שריר כי אין עליי גרם שריר [רק ברגליים וביד אחורית יש בגלל הריצות והשכיבות סמיכה].
לקנות מוט או לקנות משקולת של 10\15 קילו ? יש טעם?
[אין לי זמן וכסף לחדר כושר אני מתאמן פעמיים בשבוע בכושר קרבי + עוד פעם אימון אישי]

זה משקל נמוך מדי. אתה צריך להשתמש במשקלים שיאתגרו אותך בטווח של 5-12 חזרות לסט. עדיף שתקנה כבר מוט ומשקולות כדי שתוכל להתקדם בצורה רציפה.
אתה צריך גם לזכור שהגוף שלך הוא מכונה מורכבת ואי אפשר לבנות רק שריר אחד בלי קשר לשאר הגוף. אתה תוכל להתקדם קצת אם באמת יש לך פיגור ביחס לשרירים אחרים אבל לא הרבה יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את המשפט האחרון אם תוכל להסביר אני אשמח, מה התכוונת כאילו לגנטיקה או מה?

לא זה לא גנטיקה. זה פשוט שחלקים שונים בגוף לא גדלים באופן עצמאי בלי קשר לשאר הגוף. אם תאמן רק יד קידמית אז היא תגדל קצת ואז תפסיק לגדול כי שאר הגוף לא עובד. בגלל זה תמיד צריך לאמן כמה שיותר חלקים בגוף. אם אתה עובד על כל הגוף אז זה סבבה להוסיף גם סטים ליד אם אתה חושב שצריך שם יותר דגש.
בקיצור, תקנה מוט אבל תצפה פתאום ליד ענקית אחרי חודש כי זה לא עובד ככה.

מה שבנצרום רוצה להגיד במשפט אחד זה שהידיים גדלים ביחס לגוף, ולכן אם תתאמן רק על הידיים, אתה לא תראה תוצאות מרשימות.

• פותח/ת השרשור
קניתי מוט W
ואני יעשה איתו תרגילים לחזה, יד, יד אחורית, גב וסקוואטים
אני חושב שזה מספיק לא? וככה יהיה פרופורציה ביחס לגוף

כן סבבה, אני לא בטוח כמה נוח לעשות משהו עם מוט W חוץ מיד קדמית ואחורית אבל גם לא ניסיתי.

מצטער אבל לדעתי אתה מתעסק בבולשיט כמו שאמרת.
לדברתי דבר ראשון תירשם למכון ותבנה תוכנית נורמלית ולא כל היום לפמפם תבייספס אחי חח:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית