הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תרגילי Core

לא תרגיל כור
core=ליבה
זה תרגיל בסיסי, מורכב, שמערב את רוב השרירים בגוף (בין אם בצורה ישירה או עקיפה).
תרגילים כמו סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, חתירה חופשית, מתח, מקבילים....

לא תרגיל כור
core=ליבה
זה תרגיל בסיסי, מורכב, שמערב את רוב השרירים בגוף (בין אם בצורה ישירה או עקיפה).
תרגילים כמו סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, חתירה חופשית, מתח, מקבילים....
זה לא מדוייק, שרירי ליבה בהרבה מקרים לא מופעלים במלואם רק מדדליפט\ בנץ\סקוואט. שרירי ליבה הם שרירים תוך ביטניים שדורשים פעולות מסויימות על מנת לעבוד\להפעיל אותן, והתרגילים שציינת לא בהכרח מספיקים.

במידה ואתה עושה סקואט , דדליפט ולחיצה מעל הראש בעמידה אתה מאמן מספיק את הליבה

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה עושה סקואט , דדליפט ולחיצה מעל הראש בעמידה אתה מאמן מספיק את הליבה

אתה יכול להסביר לי איזה שריר זה שרירי הליבה ? ואיזה תרגיל עובד רק על השרירים האלה או רוב התרגיל עובד על השריר הזה ?
ושאני עושה סקואט אני מרגיש את הרגליים ודדלפיט אני מרגיש קצת את הגב ואת הרגליים (יותר את הגב)

אתה יכול להסביר לי איזה שריר זה שרירי הליבה ? ואיזה תרגיל עובד רק על השרירים האלה או רוב התרגיל עובד על השריר הזה ?
ושאני עושה סקואט אני מרגיש את הרגליים ודדלפיט אני מרגיש קצת את הגב ואת הרגליים (יותר את הגב)
שריר ליבה זה לא שריר אחד זה אוסף של שרירים , בעקרון זה שרירי הבטן ושרירי הזוקפי גו שעובדים ביחד לייצב את הגוף שלך.

הם עובדים מאוד חזק במהלך הסקואט והדדליפט זה שאתה לא מרגיש אותם זה לא אומר שהם לא עובדים

אל תחפש תרוצים ותלמד איך עושים סקואט ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
אני עושה סקואט ודדליפט ואני לא מחפש תירוצים אני רוצה לחזק את השרירים האלה ממש כי יש הרבה תרגילים שאני רואה ואני רוצה לעשות אותם(כמו פלאנק רק על הידיים או אם אתה מכיר מתח שאתה שוכב באוויר כמו שאתה יושן ועושה מתח )
IMG_2953.PNG
IMG_2954.PNG
IMG_2955.PNG
הקובה
את יכול להסביר לי על התרגילים האלה ?
מי שהוא יכול לעזור ?

קבצים מצורפים

• IMG_2955.PNG
    IMG_2955.PNG
    KB 353.5 · צפיות: 186
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית