דיון אגירת נוזלים - מתח לעור/בשריר

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
מקווה שזו לא שאלה מפגרת אבל משהו לא ברור לי.

פחמימות גורמות לאגירת נוזלים בתוך השריר עצמו. מה שאמור לגרום לשריר להראות גדול יותר, נכון?
אז למה ממליצים להוריד פחמימות כדי לשמור על מראה "יבש" יותר?

הנוזלים שאמורים לעניין כדי להשיג מראה "יבש/חטוב" יותר זה לא הנוזלים שמתחת לעור? האם גם האנוזלים האלו מושפעים מפחמימות או שבעיקר מלחים?

תודה

נערך לאחרונה:
מקווה שזו לא שאלה מפגרת אבל משהו לא ברור לי.

פחמימות גורמות לאגירת נוזלים בתוך השריר עצמו. מה שאמור לגרום לשריר להראות גדול יותר, נכון?
אז למה ממליצים להוריד פחמימות כדי לשמור על מראה "יבש" יותר?

הנוזלים שאמורים לעניין כדי להשיג מראה "יבש/חטוב" יותר זה לא הנוזלים שמתחת לעור? האם גם האנוזלים האלו מושפעים מפחמימות או שבעיקר מלחים?

תודה
אני לא בטוח לגבי מה שרשמת.
מה שאני יודע בוודאות זה כשאתה אוכל הרבה פחמימות אתה סופח נוזלים ועולה במשקל (יכול להיות 100 גרם ויכול להגיע גם לקילו) וכתוצאה מזה אתה נראה יותר "שמן" מה שמסתיר את הקוביות/ורידים/הפרדות בשרירים(רגליים למשל) וכו'.
אני לא סגור איפה זה נאגר אבל בבירור זה "מסתיר" קצת את השרירים

יכול גם להגיע ל3+ קילו הכמות נוזלים..ואז זה לא עוזר מאוד.
מה שכן, כשמסיימים חיטוב ביום-יומיים הראשונים שחוזרים לאכול פחמימה אגן מתמלאים המאגרים בשרירים ואז נראים הרסה יותר חטובים הורידים בולטים..אחרי יומיים זה עובר ונעלם ושאר המאגרים בגוף מתמלאים ואז מגיע המראה הנוזלי.
סיפור אישי 😭
חחחחח

תלוי כמה פחמימה אכלת, אם השרירים מרוקנים מגליקוגן, קודם כל הם יתמלאו ואכן יתקבל מראה מלא יותר של שרירים, אחרי זה הפחמימה שתמשיך לאכול תתחיל לעודד אגירת נוזלים nתחת לעור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית