הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DE deadlift בטקסס

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
ראיתי שבאחת התבניות של התוכנית יש תרגיל בשם DE deadlift 8X1.
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מבצעים את התרגיל הנ״ל והאם הוא באמת אפקטיבי ותורם ? האם זה לא בזבוז לעשות תרגיל כזה במשקל נמוך כי קשה לי להאמין שאני ארגיש את הגב עם משקל שהוא 45% מה1RM..
תודה רבה לעוזרים !

זה המהירות
אתה נח ממש קצת בין סטים
בא נניח ל-100 קילו ועושה הכי מהר שאתה יכול ...
ואז כשתבוא ל-210 ותנסה לעשות במהירות של 100 כמובן שזה לא יהיה באותו הקצב אבל אתה תהיה הרבה יותר מהיר ותפעיל יותר כוח על ההתחלה .

בכל מקרה בטקסס פחות יש מקום להתעסק עם זה למרות שזה אפשרות את יכול לעשות גם שבוע של עצימות ושבוע של מהירות de

• פותח/ת השרשור
אני יותר נוטע לכיוון שזה קיצור של Daynamic a effort..
השאלה היא כמה צריך לנוח בין חזרה לחזרה ? האם לעשות רק חזרה אחת בכל סט או שכדאי אולי יותר ? והאם זה באמת נותן משהו מבחינת מסת שריר, כי שוב- המשקל הוא באמת נמוך..

אני יותר נוטע לכיוון שזה קיצור של Daynamic a effort..
השאלה היא כמה צריך לנוח בין חזרה לחזרה ? האם לעשות רק חזרה אחת בכל סט או שכדאי אולי יותר ? והאם זה באמת נותן משהו מבחינת מסת שריר, כי שוב- המשקל הוא באמת נמוך..
לקחת שלוק מים לנשום טיפה ולחזור זה גם לא אמור להיות קשה...
יש כמה אסכולות תסתכל במדריכים של ווסטסייד ויש גם את הגישה של קפיצות מהירות ותרגילים כמו פאוורקלין...

מסת שריר לא תקבל מזה
אבל לזה ידאג היום נפח הסקוואטים והבנץ...
בכל זאת ממליץ לך לעשות איך שזה כתוב או על אותם עקרונות ולא להתחיל לשחק בזה בינתיים

180 קילו ל1RM, לא הכי גבוה שיש אבל סביר. אני מתאר לעצמי שאתה חושב שאני לא צריך את זה ?
אני לא מומחה אבל אני חושב שאתה לא צריך להתעסק עם דיינמיק אפורט עכשיו.
אם אתה תקוע בדדליפט תנסה לבדוק מה גורם לזה, האם זו הטכניקה,הניתוק, הנעילה, אולי אתה לא מצליח להחזיק גב או שהתחת שלך עולה קודם? ותמצא פיתרון לבעיה הזו, למשוך מהגבהה,דדליפט רומני,לחזק את הגב.
מניסיון אישי אני יכול לומר שהרבה מאוד זמן הייתי תקוע בדדליפט כי לא היתי מצליח לנתק, התחלתי למשוך בהגבהה והדדליפט חזר להתקדם.

אם אתה עושה אימון דדליפט מהיר תעשה 8x2 עם 45-60% מ1rm שלך . מנוחות של 45-60 שניות בין הסטים.
תבצע את המשיכה הכי מהר שאתה יכול בבוום!! ואז תחזיר לריצפה רגיל ועוד פעם.

אתה יכול לבצע כל מיני סגנונות בדיינמיק דדליפט ..2 סטים קלאסי 2 סומו 2 מהגבהה ו2 אחיזת סנאצ .. סתם לדוגמא . שחק על הנקודות החלשות שלך .

אני לא מומחה אבל אני חושב שאתה לא צריך להתעסק עם דיינמיק אפורט עכשיו.
אם אתה תקוע בדדליפט תנסה לבדוק מה גורם לזה, האם זו הטכניקה,הניתוק, הנעילה, אולי אתה לא מצליח להחזיק גב או שהתחת שלך עולה קודם? ותמצא פיתרון לבעיה הזו, למשוך מהגבהה,דדליפט רומני,לחזק את הגב.
מניסיון אישי אני יכול לומר שהרבה מאוד זמן הייתי תקוע בדדליפט כי לא היתי מצליח לנתק, התחלתי למשוך בהגבהה והדדליפט חזר להתקדם.
אז הבעיה שלך הייתה ברגליים?

אם אתה עושה אימון דדליפט מהיר תעשה 8x2 עם 45-60% מ1rm שלך . מנוחות של 45-60 שניות בין הסטים.
תבצע את המשיכה הכי מהר שאתה יכול בבוום!! ואז תחזיר לריצפה רגיל ועוד פעם.

אתה יכול לבצע כל מיני סגנונות בדיינמיק דדליפט ..2 סטים קלאסי 2 סומו 2 מהגבהה ו2 אחיזת סנאצ .. סתם לדוגמא . שחק על הנקודות החלשות שלך .
אפשרי לעשות אחרי דדליפט נפח? (4x5)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית