הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא ייבוש הגוף

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
הגבתי בפורום "תמונות חברי הפורום" לבחור שעשה ייבוש של שבוע ויום העמסה ונראה פיצוץ..
באחת התגובות שם הבחור צירף כתובת למאמר באנגלית שמסביר איך לעשות את זה ולאחר מכן מישהו הוסיף הסבר על UD 2 של לייל..
רציתי לשאול אם UD2 זה גם תוכנית לייבוש? ואם אפשר לקבל קצת קווים כלליים על איך לבצע את תהליך הייבוש?
אשמח לתשובות
אחלה יום חבר'ה..

• פותח/ת השרשור
אני עושה FBW פעמיים בשבוע בעצימות גבוהה מאד.. עובד משקלים גבוהים ומעט חזרות כל זה משולב עם דופק גבוה במהלך כל האימון. האימונים האלה אני עושה שני וחמישי ובאמצע השבוע עושה בבית אימון עם הרבה חזרות ומשקל נמוך.. קצת לתרום לדלול המאגרים.
אז אתה אומר למעשה שזה בסדר להתחיל את העמסה אחרי האימון של יום חמישי בבוקר ויום שישי ושבת להיות על מאזן נייטרלי וראשון שוב לחזור על אותו סבב?
ובנוגע למה שרשמת שם.. רשמת "ככה וככה לכל קילו מסת שריר רזה.." אני לא בדיוק יודע את האחוז שומן שלי, יש אפשרות לחישוב אחר של כמות הפחמימות/חלבונים/שומנים בהעמסה?

זה לא מסובך גם אם תטעה באחוז שומן שלך ב 5% זה סה"כ 5-10 גרם חלבון/שומן שזה לא קריטי
בפועל אתה תטעה בפחות

אני הייתי ממליץ לך לעשות דילול עד האימון של חמישי לפניו לאכול ארוחה טובה עם הרבה פחמימות (ואפילו ארוחת בוקר טובה) לעשות את חמישי העמסה + חצי שישי (אני הייתי עושה שישי ואז הייתי מסיים בלילה בין שישי לשבת ב 4 בבוקר לאכול)

בכל מקרה עם האימון של שני גם עצים אז או שתאכל ארוחה לפני + 30 פחמימה ואחרי האימון +20 פחמימה
או שתוריד עצימות או שניהם ביחד

• פותח/ת השרשור
אוקיי בנוגע לכמויות הבנתי איך זה הולך.. נשארתי עם הקטע של האימונים ותזמון ההעמסות.
לפי מה שאתה אומר אם יש לי 2 אימונים עצימים בשבוע זה אומר למעשה 2 העמסות בשבוע?
לא מוגזם מדי?
או שאתה אומר בעצם שיום חמישי אחרי האימון בבוקר להתחיל את העמסה של השבוע ויום שני לרכז את רוב הפחמימות סביב האימון ולכוון לכיוון ה-80 גרם פחמימה באותו היום? הבנתי אותך נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית