הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ״הסטרואידים הפכו אותי לגבר״

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
היום חבר רצה לצחוק עליי בגלל שאני הולך לעשות סייקל אז הוא הראה לי את הכתבה הזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4444580,00.html

ממקום של צחוק התחלתי להתעניין בזה ותהיתי, איך כל הבודי בילדריות שלוקחות את האולימפיה ומשתמשות באופן קבוע בסטרואידים לא קורה להן הדבר המחריד שקרא למרואיינת בכתבה?

כל גוף מגיב אחרת..
יש כאלה שמצליחות לשמור על נשיות ועל פנים עדיין נשיות ויש כאלה שזה ממש בולט אצלן.
עניין של מינונים וחומר,אבל בעיקר איך הגוף מגיב

כתבה ישנה , שמע בסופו של דבר היא רצתה את זה אם תשים לב תקרא בין השורות שהיא אוהבת את התחום ולא היה אכפת לה להפוך לגבר

שימוש מופרך, סוגים שונים של חומרים, תגובות שונות של הגוף, מינונים. לא חסרות בחורות שמשתמשות ונראות מצויין (בעיני המתבונן)

וגם צבע העיניים השתנה לה מהסטרואידים
חח ובסוף היא כותבת , להלן ציטוט ;
ולמרות הכל, אין לה שום כוונה להפסיק את השימוש בסטרואידים. "זה יזיק לי יותר משזה יביא תועלת", היא מסבירה. "אני אאבד את השרירים, אבל המבנה הגברי שלי והשעיר יישאר והקול עדיין יהיה גברי".

במקביל לפיתוח הגוף ארמסטרונג החלה להופיע כדראג קווין. "הסטרואידים שינו את חיי", היא מסכמת. "הם פתחו לי דלתות ומאפשרים לי לפתח את עצמי בדרך שלי".

סוף ציטוט .
בהתחלת הכתבה הם הראו באור שלילי מה שהסטרואידים עשו לה אבל להראות את הצד שלה שהיא כן רצתה את זה ואני לא ייתפלא שהיא ידעה למה היא נכנסת ועל ההשלכות

היום חבר רצה לצחוק עליי בגלל שאני הולך לעשות סייקל אז הוא הראה לי את הכתבה הזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4444580,00.html

ממקום של צחוק התחלתי להתעניין בזה ותהיתי, איך כל הבודי בילדריות שלוקחות את האולימפיה ומשתמשות באופן קבוע בסטרואידים לא קורה להן הדבר המחריד שקרא למרואיינת בכתבה?

התשובה היא פשוטה, הכתבה הזו מפוברקת חביבי.

מדובר בשני אנשים שונים לגמרי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית