@Rashe באיזה שמפו אתה חופף? 😃
תלוי באיזה יום?
עכשיו כבר הפסקתי לחשוש שתות היא גבר והתחלתי לחשוש שאתם נשים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Rashe באיזה שמפו אתה חופף? 😃
תלוי באיזה יום?
זה נשאל מסקרנות בלבד..עכשיו כבר הפסקתי לחשוש שתות היא גבר והתחלתי לחשוש שאתם נשים.
בכללי,
משקיען.
This moisturizing shampoo transforms dry, damaged hair and leaves it feeling soft and silky. Formulated with a blend of creatine, conditioners, and surface smoothers, it helps strengthen and protect hair while reducing frizz and flyaways. Hair looks healthy, shiny, beautiful.
http://shop.avon.com/product.aspx?pf_id=45720
מישהו אמר רטיו? 🙄אני חושב שהיא צריכה לעבור לPL, יש לה מבנה גוף מטורף לדדליפט. 🤩
אז עכשיו אתה חייב להעלות תמונה. (אמרת זקן, לא תוכל להתחמק 😃 )אני בתהליכים של גידול זקן אז תסלחו לי אם לא אעלה תמונה גם...
אז עכשיו אתה חייב להעלות תמונה. (אמרת זקן, לא תוכל להתחמק 😃 )
דיי אתה תגרום לי שוב להקיא!!
קודם כל דיברתי עם משה ודודו וסגרנו על סקוואט חופשי כי בעייתי לי במכון.. ודבר שני אני אוהבת להשקיע (ראה ערך ממים של חדר כושר > אני בתור אלי האנה) 😄
ייאמר לזכותכם ששניכם עוזרים מאוד לקהל הרחב..כל אחד בדרכו שלו 😃דודו הוא הבחור מהום סנטר, אני דודי 🕴
לאיזה מצב הגענו? שני גברים מדברים על שמפו...@Rashe באיזה שמפו אתה חופף? 😃
שיחה ליגיטימיתלאיזה מצב הגענו? שני גברים מדברים על שמפו...
לוקח מה שיש.. ומהקצף שעל הראש מסבן את שאר הגוף 😆שיחה ליגיטימית
אתה גולש למחוזות אחרים...😛לוקח מה שיש.. ומהקצף שעל הראש מסבן את שאר הגוף 😆
leg dayתלוי באיזה יום?
אתה מתכוון כל יום?leg day
אם נשאר מספיק לכל הגוף אתה יודע שאתה לא שוקל מספיק 🤣לוקח מה שיש.. ומהקצף שעל הראש מסבן את שאר הגוף 😆
לאיזה מצב הגענו? שני גברים מדברים על שמפו...
אחי אבל אין לי כמעט שיער.. ככה ש95% הולך לגוף ן5% לשיער 😃אם נשאר מספיק לכל הגוף אתה יודע שאתה לא שוקל מספיק 🤣
סלח לי מכל הלב!דודו הוא הבחור מהום סנטר, אני דודי 🕴
הכי טוב לזקן זה Head & Shouldersאני מחכה לרגע הזה שיהיה לי זקן מספיק גדול ואז אני אקנה שמפו מיוחד לזקנים!