הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגודל לא קובע..(לא מה שאתם חושבים)

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
תשמע, אני לא דורשת הרבה..
תראה איתי כדורגל, תתאמן איתי בחד''כ, תשמע מטאל ותלך איתי להופעות, תאכל איתי בשר, תתחרפן איתי במיטה ואל (!!) תהיה קיצ'י.
לא הרבה:s29:
43461926.jpg

ואני לא צוחק!

43461926.jpg

ואני לא צוחק!
🤡
אזרחיים אבל...

בירה טובה, אבל אל תגזים, אם אמרתי שבירה היא אהבת חיי אז זה לא סתם.. אני אוהבת המון בירות וגם אין לי אחת פייבוריטית כי כל פעם אני דואגת לשתות בירה אחרת 😃 יש לי גם אוסף של כוסות בירה הכוללת קרן של באפאלו, כובע ויקינגים וכובע ששמים בירה עם קשיות.. כשאגור בדירה משלי בטח אבשל אחת 😃
כשאמרתי אהבת חיי - התכוונתי!

🤡
אזרחיים אבל...

בירה טובה, אבל אל תגזים, אם אמרתי שבירה היא אהבת חיי אז זה לא סתם.. אני אוהבת המון בירות וגם אין לי אחת פייבוריטית כי כל פעם אני דואגת לשתות בירה אחרת 😃 יש לי גם אוסף של כוסות בירה הכוללת קרן של באפאלו, כובע ויקינגים וכובע ששמים בירה עם קשיות.. כשאגור בדירה משלי בטח אבשל אחת 😃
כשאמרתי אהבת חיי - התכוונתי!
וואו רצינית ביותר, תזמיני אותי לטעום כשתכיני 😃

וגולדסטאר זה הבירה המושלמת. כל מדד שבחנתי היא ניצחה (בברלין גיליתי את הברלינר שניצחה את הגולדסטאר הרגיל אבל לא את הלא מסוננת)

וגולדסטאר זה הבירה המושלמת. כל מדד שבחנתי היא ניצחה (בברלין גיליתי את הברלינר שניצחה את הגולדסטאר הרגיל אבל לא את הלא מסוננת)

הלא מסוננת מעולה

הלא מסוננת מעולה
זאת הבירה הכי טובה לדעתי, אני לא חושב שאחרות רעות, זה יותר תלוי למה, ווינשטפן ופאולנר מעולות לדעתי אבל אני לא יכול לשתות מהן הרבה..גולדסטאר תמיד באה טוב, טעימה, זולה יחסית ואפשר לשתות כמה ליטרים טובים

בכיף בכיף, רק שיקרה כבר.

הגודלסטאר אנפילטרד באמת מעולה ויציאה גאונית שלהם!

אין על לף בראון טרייה מחבית. גולדסטאר מגעילה מאוד לטעמי.

Strawberry ,רק שאלה ,יש לך במקרה פטיש לאלימות?

כי את מזכירה לי מישהיא אחרת שכתבה כאן...

אין על לף בראון טרייה מחבית...

Strawberry ,רק שאלה ,יש לך במקרה פטיש לאלימות?

כי את מזכירה לי מישהיא אחרת שכתבה כאן...
פטיש לאלימות? ז''א סאדיזם?
אממ.. תלוי איך מסתכלים על זה. אני לא אוהבת להכאיב (אלא אם זה סקס וגם זה מינורי) אבל אם אראה מישהו שכואב לו כי הוא נפל / שבר משהו וכו' וכו' אני אקרע מצחוק ורק אז אלך לעזור לו:P: אה, והלף למיניהן נחמדות אבל מוגזות מדי לטעמי

טוב אז יש כאן קצת הבדלים...
מה שכן גם הטיזריות שלך מצחיקה רואים שזה בא לך בטבעיות...

מה מגעיל אותך\אתכם? יש הרבה אנשים עם שריטות לצד אחד או לשניהם (אני לא נכלל בהם ,אגב ). תתבגר.

תשמע, אני לא דורשת הרבה..
תראה איתי כדורגל, תתאמן איתי בחד''כ, תשמע מטאל ותלך איתי להופעות, תאכל איתי בשר, תתחרפן איתי במיטה ואל (!!) תהיה קיצ'י.
לא הרבה:s29:

פעם בחורה אמרה לי כזה דבר, היו לה שיערות על הכתפיים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית