הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 180 קילו 5 חזרות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
הסרטונים שהעליתי היו היי בר .
הייתי צריך ללמוד את הטכניקה , בנוסף כאשר אתה עושה היי בר למקביל , אתה יכול להעמיס המון משקל . עשיתי לפני שנה ומשהוא 230 קילו לקופסא גבוהה (10-8 ס"מ מעל מקביל ) .
אגב 5 ל180 הרבה יותר קשה ממ200 ל1 .

אה וכן היייתה לי פציעה בברך
קודם כל כל הכבוד.

בקשר לפציעה בברכיים- מה עשית כדי להבריא?
תודה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד.

בקשר לפציעה בברכיים- מה עשית כדי להבריא?
תודה.

הייתה לי פציעת ספורט , שתכלס סובבתי את הברך ואז מישהוא נפל לי עלייה .
מה שעשיתי היה בשבוע הראשון מנוחה מוחלטת , לאחר מכן חזרתי לדדליפט , סקוואט חזרתי ככה חודש אחרי אבל משקלים קלים והיי בר ולאט לאט התקדמתי .
אחרי 3 חודשים התחלתי לעבוד לו בר וגם בהדרגה (זה בערך תחילת הלוג ) .

אני חושב שאתה עובד די טוב,מישקל בהחלט מכובד,אמממ...אני חושב שאתה צריך טיפה להיזהר על הגב כי אתה לוקח אותו יותר מידי קדימה...בנוסף הכול היה בסדר בחזרה האחרונה המוט קצת לקח לך תגב קדימה,אבל המישקל הזה די גדול ככה שזה לא חוכמה לישפוט על זה,אני בטוח שאם הייתה הולך על מישקל יותר "קליל"הייתה יכול לעבוד בצורה יותר נקייה אם הגב,כי הוא גולש קדימה קצת...בנוסף תישתדל לא להקפיץ את עצמך שאתה עולה אני מדבר על המעמץ הקונצנטרי בעלייה,אהבתי אבל באמת כול הכבוד.

אני חושב שאתה עובד די טוב,מישקל בהחלט מכובד,אמממ...אני חושב שאתה צריך טיפה להיזהר על הגב כי אתה לוקח אותו יותר מידי קדימה...בנוסף הכול היה בסדר בחזרה האחרונה המוט קצת לקח לך תגב קדימה,אבל המישקל הזה די גדול ככה שזה לא חוכמה לישפוט על זה,אני בטוח שאם הייתה הולך על מישקל יותר "קליל"הייתה יכול לעבוד בצורה יותר נקייה אם הגב,כי הוא גולש קדימה קצת...בנוסף תישתדל לא להקפיץ את עצמך שאתה עולה אני מדבר על המעמץ הקונצנטרי בעלייה,אהבתי אבל באמת כול הכבוד.
ותצעק LIGHTWEIGHT BABY בסוף כל סט, זה הכי חשוב ככה רוני קולמן עושה

ותצעק LIGHTWEIGHT BABY בסוף כל סט, זה הכי חשוב ככה רוני קולמן עושה

יאללה מסהההההההההה בכל הכחחחחחחחחחחחחחחחח סקוואטים חלב צ'יטיייםםם אוכללל בלאגגןןן עד שהמעיים מתפוצציםםםם! לא לוותר! מסה מסה מסה!

הארדקוררררררררר כן תנוקת משקל קללל!

איזה כיף זה לתת ביקורת על משהו שאתה לא מבין למישהו שעושה סקוואט פי 3 יותר כבד ממך, נכון?

נפלאות האינטרנט.

יאללה מסהההההההההה בכל הכחחחחחחחחחחחחחחחח סקוואטים חלב צ'יטיייםםם אוכללל בלאגגןןן עד שהמעיים מתפוצציםםםם! לא לוותר! מסה מסה מסה!

אחי, כל פעם מחדש אתה מוכיח לי שאתה בעצם BB, ולא מרים משקולות. אולי תצא מהארון סוף סוף?

למה להעתיק? 😃

איזה כיף זה לתת ביקורת על משהו שאתה לא מבין למישהו שעושה סקוואט פי 3 יותר כבד ממך, נכון?

נפלאות האינטרנט.

זה שהוא עושה יותר מישקל ממני זה אומר שאני לא יכול להגיב?זה שהוא מרים יותר ממני זה אומר שהוא יודע יותר ממני?(אני לא מזלזל בך פותח אשקול זה בישביל הניתוח שאלה..)כנראה שאתה לא מבין,זה שיש לך שם מישתמש ותמונה יפה לא עושה אותך חכם,חוץ מזה אם הייתה חכם הייתה רואה שאני די מבין לפי התגובה שלי,אבל בסדר ניתן לך הרגשה טובה כולם צריכים את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:YFjeoKfawB:

נפלאות האינטרנט.
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?

נפלאות הטימטום של האנשים.

זה שהוא עושה יותר משקל ממני אומר שאני לא יכול להגיב? זה שהוא מרים יותר ממני זה אומר שהוא יודע יותר ממני (אני לא מזלזל בך, פותח אשכול, זה בישביל הניתוח שאלה..)? כנראה שאתה לא מבין, זה שיש לך שם משתמש ותמונה יפה לא עושה אותך חכם. חוץ מזה אם היית חכם הייתה רואה שאני די מבין לפי התגובה שלי,אבל בסדר ניתן לך הרגשה טובה כולם צריכים את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:YFjeoKfawB:

התגובה שלך מראה חוסר הבנה מוחלט של איך סקוואט נכון צריך להראות.

וכן, בן אדם שהוא הרבה יותר חזק ממך הוא גם כנראה מבין יותר ממך.

תיקנתי לך גם קצת שגיאות בהודעה. כנראה בבית ספר אתה לא בדיוק מבין.

נערך לאחרונה:
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?

נפלאות הטימטום של האנשים.

אני שוב מדגיש ,הוא עושה תסקוואט בסדר גמור,אך הגב שלו נוטע קצת קדימה...(ואמרתי שזה ביגלל המישקל הכבד שהוא מרים )אז זה לא כולכך פונקציה למדידה,לא מבין מה קפצתה עליי ,עומרי תודה שלפחות אתה מבין אותי......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית