עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל כל הכבוד.הסרטונים שהעליתי היו היי בר .
הייתי צריך ללמוד את הטכניקה , בנוסף כאשר אתה עושה היי בר למקביל , אתה יכול להעמיס המון משקל . עשיתי לפני שנה ומשהוא 230 קילו לקופסא גבוהה (10-8 ס"מ מעל מקביל ) .
אגב 5 ל180 הרבה יותר קשה ממ200 ל1 .
אה וכן היייתה לי פציעה בברך
קודם כל כל הכבוד.
בקשר לפציעה בברכיים- מה עשית כדי להבריא?
תודה.
אתה חתיכת חמור תעבור לרוגבי
ומה לעשות שמש אוהב את זה עמוק מתמיד:P
למה אני לא יכול להוסיף לך מוניטין 5 פעמים ברצף? 🤪רוגבי זה לכוסיות ...
כי זה לא עמוק מספיק?למה אני לא יכול להוסיף לך מוניטין 5 פעמים ברצף? 🤪
כי זה לא עמוק מספיק?
🖕מה לא עמוק מספיק?
ותצעק LIGHTWEIGHT BABY בסוף כל סט, זה הכי חשוב ככה רוני קולמן עושהאני חושב שאתה עובד די טוב,מישקל בהחלט מכובד,אמממ...אני חושב שאתה צריך טיפה להיזהר על הגב כי אתה לוקח אותו יותר מידי קדימה...בנוסף הכול היה בסדר בחזרה האחרונה המוט קצת לקח לך תגב קדימה,אבל המישקל הזה די גדול ככה שזה לא חוכמה לישפוט על זה,אני בטוח שאם הייתה הולך על מישקל יותר "קליל"הייתה יכול לעבוד בצורה יותר נקייה אם הגב,כי הוא גולש קדימה קצת...בנוסף תישתדל לא להקפיץ את עצמך שאתה עולה אני מדבר על המעמץ הקונצנטרי בעלייה,אהבתי אבל באמת כול הכבוד.
ותצעק LIGHTWEIGHT BABY בסוף כל סט, זה הכי חשוב ככה רוני קולמן עושה
אני חושב שאתה עובד די טוב,מישקל בהחלט מכובד,אמממ...אני חושב שאתה צריך טיפה להיזהר על הגב כי אתה לוקח אותו יותר מידי קדימה...בנוסף הכול היה בסדר בחזרה האחרונה המוט קצת לקח לך תגב קדימה,אבל המישקל הזה די גדול ככה שזה לא חוכמה לישפוט על זה,אני בטוח שאם הייתה הולך על מישקל יותר "קליל"הייתה יכול לעבוד בצורה יותר נקייה אם הגב,כי הוא גולש קדימה קצת...בנוסף תישתדל לא להקפיץ את עצמך שאתה עולה אני מדבר על המעמץ הקונצנטרי בעלייה,אהבתי אבל באמת כול הכבוד.
יאללה מסהההההההההה בכל הכחחחחחחחחחחחחחחחח סקוואטים חלב צ'יטיייםםם אוכללל בלאגגןןן עד שהמעיים מתפוצציםםםם! לא לוותר! מסה מסה מסה!
הארדקוררררררררר כן תנוקת משקל קללל!
למה להעתיק? 😃יאללה מסהההההההההה בכל הכחחחחחחחחחחחחחחחח סקוואטים חלב צ'יטיייםםם אוכללל בלאגגןןן עד שהמעיים מתפוצציםםםם! לא לוותר! מסה מסה מסה!
הארדקוררררררררר כן תנוקת משקל קללל!
BB אמור להיות גדול וחטוב. הוא לא זה ולא זהאחי, כל פעם מחדש אתה מוכיח לי שאתה בעצם BB, ולא מרים משקולות. אולי תצא מהארון סוף סוף?
איזה כיף זה לתת ביקורת על משהו שאתה לא מבין למישהו שעושה סקוואט פי 3 יותר כבד ממך, נכון?
נפלאות האינטרנט.
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!איזה כיף זה לתת ביקורת על משהו שאתה לא מבין למישהו שעושה סקוואט פי 3 יותר כבד ממך, נכון?
נפלאות האינטרנט.
זה שהוא עושה יותר משקל ממני אומר שאני לא יכול להגיב? זה שהוא מרים יותר ממני זה אומר שהוא יודע יותר ממני (אני לא מזלזל בך, פותח אשכול, זה בישביל הניתוח שאלה..)? כנראה שאתה לא מבין, זה שיש לך שם משתמש ותמונה יפה לא עושה אותך חכם. חוץ מזה אם היית חכם הייתה רואה שאני די מבין לפי התגובה שלי,אבל בסדר ניתן לך הרגשה טובה כולם צריכים את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:YFjeoKfawB:
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?
נפלאות הטימטום של האנשים.