עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התגובה שלך מראה חוסר הבנה מוחלט של איך סקוואט נכון צריך להראות.
וכן, בן אדם שהוא הרבה יותר חזק ממך הוא גם כנראה מבין יותר ממך.
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?
נפלאות הטימטום של האנשים.
אחי, כל פעם מחדש אתה מוכיח לי שאתה בעצם BB, ולא מרים משקולות. אולי תצא מהארון סוף סוף?
למה להעתיק? 😃
BB אמור להיות גדול וחטוב. הוא לא זה ולא זה
אני שוב מדגיש ,הוא עושה תסקוואט בסדר גמור,אך הגב שלו נוטע קצת קדימה...(ואמרתי שזה ביגלל המישקל הכבד שהוא מרים )אז זה לא כולכך פונקציה למדידה,לא מבין מה קפצתה עליי ,עומרי תודה שלפחות אתה מבין אותי......
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?
נפלאות הטימטום של האנשים.
אני חושב שהתגובה שלי היתה טובה,היא היתה עינינית מאוד לביצוע שלו בתרגיל זה,ואני חושב שהמדד לכוח פיזי לא כולכך קשור בין חוכמה לידע .
מי שלא עשה בחיים סקוואט מלא לא יוכל לבקר מישהוא אחר בנוגע לזה .
מי שלא עשה בחיים סקוואט כבד לא יוכל לבקר מישהוא אחר בנוגע לזה .
בכל מקרה מתישהוא אתה חייב ללמוד ולהבין איך לשפר את הטכניקה שלך אחרת אתה תתקע במשקלי העבודה שלך , בין עם זה יהיה עם 300 קילו או 100 קילו .
אז אם ככה, כל מפתחי הגוף התחרותיים בעולם בקטגוריות הכבדות כנראה מבינים יותר ממך. רובם עושים סקוואט של 200 קילו ומעלה לחזרות גבוהות. בעצם לפי הלוגיקה הזאת הם מבינים גם יותר ממארק ריפטו.וכן, בן אדם שהוא הרבה יותר חזק ממך הוא גם כנראה מבין יותר ממך
וכן, בן אדם שהוא הרבה יותר חזק ממך הוא גם כנראה מבין יותר ממך.
.
האמת שיש משהו במה שהוא אומר, באמת יצא לך קצת גוד מורנינג בחזרה האחרונה אבל דיי בקטנה. באופן כללי הסקוואט נראה טוב. ומשקל כבוד. 😃
האמת שיש משהו במה שהוא אומר, באמת יצא לך קצת גוד מורנינג בחזרה האחרונה אבל דיי בקטנה. באופן כללי הסקוואט נראה טוב. ומשקל כבוד. 😃
אז אם ככה, כל מפתחי הגוף התחרותיים בעולם בקטגוריות הכבדות כנראה מבינים יותר ממך. רובם עושים סקוואט של 200 קילו ומעלה לחזרות גבוהות. בעצם לפי הלוגיקה הזאת הם מבינים גם יותר ממארק ריפטו.
א) כן אני מכיר, ואמרתי על אותו משקל שכנראה כל מפתחי הגוף בלה בלה בלה מבינים יותר...א) אתה מכיר את משמעות המלאה "כנראה"?
ב) חצאי סקוואטים לא נחשב.
ג) לא מבין מה קורה בפורום הזה, אבל אנשים אוהבים להוציא דברים מהקשרם כדי להתאים את זה לוויכוח שלהם. בעיקר המשקולנים.
ד) למארק ריפטו היה סקוואט קרוב ל 300 קילו.
א) כן אני מכיר, ואמרתי על אותו משקל שכנראה כל מפתחי הגוף בלה בלה בלה מבינים יותר...
ב) סביר להניח שגם אם הם היו יורדים עד הסוף הם עדיין היו מרימים יותר.
ג) מצחיק שדווקא אתה אומר את זה, כתבת משפט שלא קשור לכלום והשתמשת בו כדי להצדיק את הטיעון שלך. זה אמור להיות גרסת הפאוורליפטרים ל- "אני גדול יותר אז כנראה אני מבין יותר"?
ד) לרוני קולמן היה סקוואט קרוב ל-400 קילו. לתום פלאטס היה סקוואט 230 קילו ליותר מ-20 חזרות (לטווח תנועה מלא).
ידע תאורטי הוא רק פקטור קטן בסקוואט כבד. מאסת שריר, ותק אימונים וסתם גנטיקה טובה משפיעים ביחד הרבה יותר.