סרטון סקוואט 180 קילו 5 חזרות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
התגובה שלך מראה חוסר הבנה מוחלט של איך סקוואט נכון צריך להראות.

וכן, בן אדם שהוא הרבה יותר חזק ממך הוא גם כנראה מבין יותר ממך.

אני חושב שהתגובה שלי היתה טובה,היא היתה עינינית מאוד לביצוע שלו בתרגיל זה,ואני חושב שהמדד לכוח פיזי לא כולכך קשור בין חוכמה לידע .

מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?

נפלאות הטימטום של האנשים.

כן, קראתי את התגובה, ובגלל זה הסקתי שהוא לא מבין. ואם אתה לא רואה את זה, אז גם אתה לא מבין איך סקוואט נכון נראה.

אחי, כל פעם מחדש אתה מוכיח לי שאתה בעצם BB, ולא מרים משקולות. אולי תצא מהארון סוף סוף?

דיי אלכס אתה יודע שהמשקולות זה בשביל להכניס את הרגליים לפרופורצייה, אבל זה ביננו 🙄

למה להעתיק? 😃

הוספתי "סקוואטים חלב" בשביל קורן 😛

BB אמור להיות גדול וחטוב. הוא לא זה ולא זה

אני מכיר אותך? גדול אני לא מצטער 3 קילו שריר בחודש זה רק אתה, אבל חטוב כן :120ag:

נערך לאחרונה:
אני שוב מדגיש ,הוא עושה תסקוואט בסדר גמור,אך הגב שלו נוטע קצת קדימה...(ואמרתי שזה ביגלל המישקל הכבד שהוא מרים )אז זה לא כולכך פונקציה למדידה,לא מבין מה קפצתה עליי ,עומרי תודה שלפחות אתה מבין אותי......

גם בתגובה הזאת הוכחת שאין לך מושג איך סקוואט צריך להראות.

אור, בוא תראה לנו את עצמך עושה סקוואטים. בוא נראה איך סקוואט נכון נראה, ואז נדבר על החוכמה שלך.

אני יסדר את מה שאמרתי בצורה יותר קלילה,אמרתי שהגב שלו לא צריך ליפול קדימה,הוא בקושי נופל אך בחזרה האחרונה הגב שלו גלש קדימה ביגלל המוט ,המוט לקח תגב קצת קדימה,אני אמרתי שהסקוואט היה בסדר,אך הדגשתי את החזרה האחרונה שהגב שלו קצת גולש קדימה.....אני לא מבין על מה הרעש,אמרתי משו שהוא די נכון בתכלס,ואמרתי לו לנסות פשוט לא להקפיץ את עצמו מה הבעיה במילים האלה?הם ביכלל לא שגועים...

• פותח/ת השרשור
מה הקשר? הבנאדם בסך הכל נתן את דעתו על הסקוואט של הבחור במטרה רק לשפר, לא במטרה להרוס!
איך קבעת שהבנאדם לא מבין? קראת בכלל את כל התגובה?

נפלאות הטימטום של האנשים.

כי הוא לא מבין איך סקוואט אמור להראות .
זה הבעיה עם התגובות האלה , שאתה קורא את ההודעה ואתה מבין שהבן אדם
לא מבין על מה הוא מדבר .

הגב שלו נראה מצוין. והוא נראה אותו הדבר לאורך כל הסט. אף אחד חוץ ממך לא מבין על מה אתה מדבר.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהתגובה שלי היתה טובה,היא היתה עינינית מאוד לביצוע שלו בתרגיל זה,ואני חושב שהמדד לכוח פיזי לא כולכך קשור בין חוכמה לידע .

מי שלא עשה בחיים סקוואט מלא לא יוכל לבקר מישהוא אחר בנוגע לזה .
מי שלא עשה בחיים סקוואט כבד לא יוכל לבקר מישהוא אחר בנוגע לזה .

בכל מקרה מתישהוא אתה חייב ללמוד ולהבין איך לשפר את הטכניקה שלך אחרת אתה תתקע במשקלי העבודה שלך , בין עם זה יהיה עם 300 קילו או 100 קילו .

מי שלא עשה בחיים סקוואט מלא לא יוכל לבקר מישהוא אחר בנוגע לזה .
מי שלא עשה בחיים סקוואט כבד לא יוכל לבקר מישהוא אחר בנוגע לזה .

בכל מקרה מתישהוא אתה חייב ללמוד ולהבין איך לשפר את הטכניקה שלך אחרת אתה תתקע במשקלי העבודה שלך , בין עם זה יהיה עם 300 קילו או 100 קילו .

אני עושה סקוואטים לא רעים ביכלל ,ואתה צודק......אבל רק אמרתי שהגב שלך קצת נוטע קדימה בחזרה האחרונה ,זה לא כזה קריטי כרגע בסקוואט שלך,אבל אני רק מנסה להגיד שאם הייתה יכול לעשות את כול החזרות שלך כאלה זה היהניראה שונה,אבל שוב,הסוקאאט שלך טוב!!והמישקל עבודדה שלך מכובד מאוד,רק הדגשתי תחזרה האחרונה וזה יצא כבר סיפור "מנופח"זה לא היה אמור לצאת ככה כי אני מאוד אבהתי תביצוע שלך בתכלס.

זה לא כזה קריטי,אבל זה ניהיה כבר סיפור שלם...

נערך לאחרונה:
האמת שיש משהו במה שהוא אומר, באמת יצא לך קצת גוד מורנינג בחזרה האחרונה אבל דיי בקטנה. באופן כללי הסקוואט נראה טוב. ומשקל כבוד. 😃

וכן, בן אדם שהוא הרבה יותר חזק ממך הוא גם כנראה מבין יותר ממך
אז אם ככה, כל מפתחי הגוף התחרותיים בעולם בקטגוריות הכבדות כנראה מבינים יותר ממך. רובם עושים סקוואט של 200 קילו ומעלה לחזרות גבוהות. בעצם לפי הלוגיקה הזאת הם מבינים גם יותר ממארק ריפטו.

• פותח/ת השרשור
האמת שיש משהו במה שהוא אומר, באמת יצא לך קצת גוד מורנינג בחזרה האחרונה אבל דיי בקטנה. באופן כללי הסקוואט נראה טוב. ומשקל כבוד. 😃

לא יודע על מה אתם מדברים , עברתי עוד פעם על הסרט , כל החזרות זהות מבחינת התנועה .

אז אם ככה, כל מפתחי הגוף התחרותיים בעולם בקטגוריות הכבדות כנראה מבינים יותר ממך. רובם עושים סקוואט של 200 קילו ומעלה לחזרות גבוהות. בעצם לפי הלוגיקה הזאת הם מבינים גם יותר ממארק ריפטו.

א) אתה מכיר את משמעות המלאה "כנראה"?

ב) חצאי סקוואטים לא נחשב.

ג) לא מבין מה קורה בפורום הזה, אבל אנשים אוהבים להוציא דברים מהקשרם כדי להתאים את זה לוויכוח שלהם. בעיקר המשקולנים.

ד) למארק ריפטו היה סקוואט קרוב ל 300 קילו.

א) אתה מכיר את משמעות המלאה "כנראה"?

ב) חצאי סקוואטים לא נחשב.

ג) לא מבין מה קורה בפורום הזה, אבל אנשים אוהבים להוציא דברים מהקשרם כדי להתאים את זה לוויכוח שלהם. בעיקר המשקולנים.

ד) למארק ריפטו היה סקוואט קרוב ל 300 קילו.
א) כן אני מכיר, ואמרתי על אותו משקל שכנראה כל מפתחי הגוף בלה בלה בלה מבינים יותר...

ב) סביר להניח שגם אם הם היו יורדים עד הסוף הם עדיין היו מרימים יותר.

ג) מצחיק שדווקא אתה אומר את זה, כתבת משפט שלא קשור לכלום והשתמשת בו כדי להצדיק את הטיעון שלך. זה אמור להיות גרסת הפאוורליפטרים ל- "אני גדול יותר אז כנראה אני מבין יותר"?

ד) לרוני קולמן היה סקוואט קרוב ל-400 קילו. לתום פלאטס היה סקוואט 230 קילו ליותר מ-20 חזרות (לטווח תנועה מלא).

ידע תאורטי הוא רק פקטור קטן בסקוואט כבד. מאסת שריר, ותק אימונים וסתם גנטיקה טובה משפיעים ביחד הרבה יותר.

א) כן אני מכיר, ואמרתי על אותו משקל שכנראה כל מפתחי הגוף בלה בלה בלה מבינים יותר...

ב) סביר להניח שגם אם הם היו יורדים עד הסוף הם עדיין היו מרימים יותר.

ג) מצחיק שדווקא אתה אומר את זה, כתבת משפט שלא קשור לכלום והשתמשת בו כדי להצדיק את הטיעון שלך. זה אמור להיות גרסת הפאוורליפטרים ל- "אני גדול יותר אז כנראה אני מבין יותר"?

ד) לרוני קולמן היה סקוואט קרוב ל-400 קילו. לתום פלאטס היה סקוואט 230 קילו ליותר מ-20 חזרות (לטווח תנועה מלא).

ידע תאורטי הוא רק פקטור קטן בסקוואט כבד. מאסת שריר, ותק אימונים וסתם גנטיקה טובה משפיעים ביחד הרבה יותר.

א) זה היה טפשי.
ב) assumption is the mother of all fuckups
ג) מי שמתאמן כבד ועושה סקוואט כבד מבין יותר ממי שלא עושה אף אחד משני אלה. יש התנגדות לטענה?
ד) אחלה, בוא נמשיך עם השטויות.

בקשר ל-ג', כן אני מתנגד לטענה. לא צריך לעשות סקוואט 300 קילו בשביל לזהות אצל מתאמן אחר שהתחת שלו עולה לפני החזה בסקוואט, או שהוא מנתק עקבים או כל דבר כזה, ועצם זה שהבן אדם עושה סקוואט כבד לא מבטיח בכלל שהוא עושה את זה נכון.

לדעתי הסקוואט בטכניקה מושלמת...
הירידה מלאה, יש היפ-דרייב, החזה עולה ביחד עם הפשיטה באגן.
אולי באמת זה נראה שהברכיים קצת נעולות אבל הזוית של הפלג גוף העליון היא בסדר גמור ואם זה לא מפריע לגב תחתון אז אין עם זה בעיה.

יאללה עוד 140 קילו וגם אני במשקל הזה =]

אתה צודק שלא צריך לעשות סקוואט של 300 קילו, אבל עדיין צריך ניסיון מינימלי. בן אדם עם 60 קילו סקוואט חלקי לא יכול לשפוט מישהו עם סקוואט של 180 קילו לחזרות.

כמו דייב טייט אומר: כשיש לך סקוואט של 500 פאונד, יש לך הרבה יותר ידע עעל סקוואט ממה שהיה לך עם סקוואט של 300 פאונד. אי אפשר להתווכח עם זה.

ההגדרה של היפ דרייב זה שהאגן עולה לפני החזה, זה לא אומר שהוא יוצא בגוד מורנינג, זה פשוט אומר שהוא עושה את זה נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית