הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט שלי לחיטוב + כמה שאלות

• פותח/ת השרשור MatanZ
  • פורסם בתאריך

MatanZ

משתמש מתחיל
38
4
נק' מוניטין:
53
38
4
צהריים טובים לכולם, לפני הכל אציין את התפריט ולאחר מכן אפרט את כל השאלות שלי.
נתונים אישיים של תחילת התפריט:(אני נמצא כבר בתפריט שבועיים).
משקל 73
גובה 1.70
א.ש 12
גיל 22

ארוחת בוקר:
2 פרוסות לחם קל + 3 ביצים מתוכן רק צהוב אחד + כפית שמן זית + 2 ירקות

ארוחת ביניים:
2 פרוסות לחם קל + 120 גרם פסטרה דלת שומן + 2 כפיות טחינה ביתית + 2 ירקות

ארוחת צהריים:
2 פרוסות לחם קל + 220 גרם חזה עוף + כפית שמן זין + 5 ירקות על האש

ארוחת ביניים:
2 יוגורטים 1.5 א.ז

ארוחת ערב:
קופסת טונה במים + פרוסת לחם קל אחת + 2 כפיות טחינה + 2 ירקות

ארוחת לילה:
קופסת קוטג' 3 אחוז שומן + 2 ירקות לבחירה.

--- עדכון ---
חשוב לציין כי עכשיו הנתונים שלי לאחר שבועיים הם:
משקל: 70.2
א.ז: 10.2 ( קליפר ביתי דיגיטלי warrior )
גובה: 1.70 ( 🤩)
ועכשיו לשאלות:
1. האם התפריט טוב? בנוי טוב? תחליפים מסויימים? אשמח לשמוע.
2.הייתי מבצע את התפריט הזה בעבר ביחד עם אימוני כוח מסיבים מאוד בחדר כושר, ועכשיו אין לי כלכך זמן ואני מפחד מאוד על השריר שלי, לכן אני מנסה לבצע בבית (עם המיכשור שיש לי והמשקל שיש לי) את התרגילים אשר רשום לעשות במדריך לחיטוב הגוף באתר. השאלה היא האם אני מאבד שריר? או לא? ואם אני לא יעשה אימוני כוח? האם כן? חשוב מאוד לציין כי במומצע שבועי יוצא לי כשעתיים עד 3 שעות אירובי ביום, ריצה קלה בלבד/הליכה מהירה.
3.אני עושה אחת ל 7 ימים "ציט" ארוחה שאני מאוד מגזים בה עד 2000 קלוריות בערך, האם הורסת את כל מה שנעשה במהלך השבוע ביחס להוצאה הקלורית וביחס לכמות האוכל שאני אוכל במשך השבוע?
4.האם במהלך השבוע לא מומלץ בתפריט זה לשלב סוכר פירות / מאכלים עם ערך גליקמי גבוה?

אני מחפש להתחטב, אך מכיון שאין לי מנוי לחדר כושר אני משתדל לעשות כמה שיותר בבית, אך המצב לא מזהיר ואני מרגיש שאני רק מצטמק ויורד בנפח אך מצד שני גם לא ממש מתחדד..... :|
אשמח לתשובות מפורטות ושבאמת יוכלו לעזור כי המצב די מבאס!
תודה רבה והמשך יום טוב!

האם התפריט טוב?
מה הערכים הסופיים? - חלבון פחמימה שומן, קלוריות
מה הRMR שלך?
השאלה היא האם אני מאבד שריר?
סביר להניח שתאבד שריר כשאתה נמצא בגרעון קלורי ולא עושה אימוני משקולות.

3.אני עושה אחת ל 7 ימים "ציט" ארוחה שאני מאוד מגזים בה עד 2000 קלוריות בערך, האם הורסת את כל מה שנעשה במהלך השבוע ביחס להוצאה הקלורית וביחס לכמות האוכל שאני אוכל במשך השבוע?
קרא את המאמר לחיטוב, אחת לשבוע אתה אמור לעשות העמסת פחמימות

4.האם במהלך השבוע לא מומלץ בתפריט זה לשלב סוכר פירות / מאכלים עם ערך גליקמי גבוה?
אם זה נכנס בערכים מבחינת פחמימות אין בעיה כל עוד אתה לא חולה סכרת אין לך מה להתעסק עם ערך גליקמי.

Back
למעלה תחתית