הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני שבוע ללא הכרה - ניטראלי או לא?

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
בחיטוב סהכ 3 שבועות, טוב עוד שבוע לשבוע לברלין,
לא מתכוון להתחשב במה שאני אוכל/שותה/🤒 שם.

הייתם מריצים שבוע ניטראלי או מתנהגים בחיטוב כרגיל עד הטיסה?

גירעון 300-600קל/ פר יום.

עוד שבוע לשבוע לברלין
וואו איזה כיף לך! עכשיו חזרתי משם 😃
ממש אל תתחשב יש שם אוכל טעים בעיקר הנקניקיות וכו' המבורגרים\בשרים. בירות מטורפות - אני אישית ממליץ על בירה שנקראת ברלינר היא מעולה
אני גם טסתי מיד אחרי חיטוב אבל יצא לי ממש בול מבחינת זמנים. סיימתי חיטוב, אחרי שבוע נייטרלי טסתי, שמה לא ממש שמרתי אבל בערך יצא לי נייטרלי כי לא עליתי משקל משמעותית (0.2 - לא משהו שאפשר להתייחס אליו). בעקרון עדיף לך אולי לעשות נייטרלי כדי לא להגיע מיובש ואז האלכוהול יעשה לך בלאגן.

אם אתה לא שותה אלכוהול אז אני לא חושב שיש בעיה למשוך החיטוב עד הטיסה כשאתה רק 3 שבועות. אבל לייתר ביטחון אולי שווה.

בכל מקרה, תהנה!

וואו איזה כיף לך! עכשיו חזרתי משם 😃
ממש אל תתחשב יש שם אוכל טעים בעיקר הנקניקיות וכו' המבורגרים\בשרים. בירות מטורפות - אני אישית ממליץ על בירה שנקראת ברלינר היא מעולה
אני גם טסתי מיד אחרי חיטוב אבל יצא לי ממש בול מבחינת זמנים. סיימתי חיטוב, אחרי שבוע נייטרלי טסתי, שמה לא ממש שמרתי אבל בערך יצא לי נייטרלי כי לא עליתי משקל משמעותית (0.2 - לא משהו שאפשר להתייחס אליו). בעקרון עדיף לך אולי לעשות נייטרלי כדי לא להגיע מיובש ואז האלכוהול יעשה לך בלאגן.

אם אתה לא שותה אלכוהול אז אני לא חושב שיש בעיה למשוך החיטוב עד הטיסה כשאתה רק 3 שבועות. אבל לייתר ביטחון אולי שווה.

בכל מקרה, תהנה!
הוא התכוון אם לתת שבוע נייטראלי לפני הטיסה כדאי להעלות את המטבוליזם

לדעתי זה רעיון טוב

עניתי, שלא חושב שהוא צריך בגלל שהוא רק 3 שבועות בחיטוב. אם הוא עשה העמסות אין מצב שבשלב כל כך מוקדם כבר תיהיה לו האטה משמעותית (לדעתי).
והוספתי שאולי כדי ללכת על הצד הבטוח שווה לעשות שבוע נייטרלי, גם בגלל שהוא כנראה ישתה אלכוהול ולא מומלץ לעשות את זה כשמיובשים.
עניתי, שלא חושב שהוא צריך בגלל שהוא רק 3 שבועות בחיטוב. אם הוא עשה העמסות אין מצב שבשלב כל כך מוקדם כבר תיהיה לו האטה משמעותית (לדעתי).
והוספתי שאולי כדי ללכת על הצד הבטוח שווה לעשות שבוע נייטרלי, גם בגלל שהוא כנראה ישתה אלכוהול ולא מומלץ לעשות את זה כשמיובשים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, עוד דעות?

ובקשר לאלכוהול, הולך לשתות המון, לבוא מיובש זה ממש גרוע? גם אם שם במשך היום אני מרפד את עצמי טוב טוב עם נוזלים ופחמימות?

תודה רבה או אפילו לתת העמסת פחמימות קטנה יומיים לפני הטיסה

ובקשר לאלכוהול, הולך לשתות המון, לבוא מיובש זה ממש גרוע? גם אם שם במשך היום אני מרפד את עצמי טוב טוב עם נוזלים ופחמימות?
לא יודע לענות על זה, אבל אני יכול לספר לך שאני עשיתי שבוע נייטרלי לפני שטסתי ולא היה לי שום בעיה עם האלכוהול. אפילו להפך, חזרתי ליכולות שתייה שהיו לי לפני שנכנסתי לכל התחום הזה.
אז מניסיון אישי אני ממליץ על שבוע נייטרלי, העמסה אני לא יודע כמה זה יעזור, ואתה עלול להרגיש לא טוב ובלאגן. הכי טוב ובטוח זה שבוע נייטרלי ואז סע תהנה ואל תדפוק חשבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית