עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו איזה כיף לך! עכשיו חזרתי משם 😃עוד שבוע לשבוע לברלין
הוא התכוון אם לתת שבוע נייטראלי לפני הטיסה כדאי להעלות את המטבוליזםוואו איזה כיף לך! עכשיו חזרתי משם 😃
ממש אל תתחשב יש שם אוכל טעים בעיקר הנקניקיות וכו' המבורגרים\בשרים. בירות מטורפות - אני אישית ממליץ על בירה שנקראת ברלינר היא מעולה
אני גם טסתי מיד אחרי חיטוב אבל יצא לי ממש בול מבחינת זמנים. סיימתי חיטוב, אחרי שבוע נייטרלי טסתי, שמה לא ממש שמרתי אבל בערך יצא לי נייטרלי כי לא עליתי משקל משמעותית (0.2 - לא משהו שאפשר להתייחס אליו). בעקרון עדיף לך אולי לעשות נייטרלי כדי לא להגיע מיובש ואז האלכוהול יעשה לך בלאגן.
אם אתה לא שותה אלכוהול אז אני לא חושב שיש בעיה למשוך החיטוב עד הטיסה כשאתה רק 3 שבועות. אבל לייתר ביטחון אולי שווה.
בכל מקרה, תהנה!
עניתי, שלא חושב שהוא צריך בגלל שהוא רק 3 שבועות בחיטוב. אם הוא עשה העמסות אין מצב שבשלב כל כך מוקדם כבר תיהיה לו האטה משמעותית (לדעתי).הוא התכוון אם לתת שבוע נייטראלי לפני הטיסה כדאי להעלות את המטבוליזם
עניתי, שלא חושב שהוא צריך בגלל שהוא רק 3 שבועות בחיטוב. אם הוא עשה העמסות אין מצב שבשלב כל כך מוקדם כבר תיהיה לו האטה משמעותית (לדעתי).הוא התכוון אם לתת שבוע נייטראלי לפני הטיסה כדאי להעלות את המטבוליזם
לא יודע לענות על זה, אבל אני יכול לספר לך שאני עשיתי שבוע נייטרלי לפני שטסתי ולא היה לי שום בעיה עם האלכוהול. אפילו להפך, חזרתי ליכולות שתייה שהיו לי לפני שנכנסתי לכל התחום הזה.ובקשר לאלכוהול, הולך לשתות המון, לבוא מיובש זה ממש גרוע? גם אם שם במשך היום אני מרפד את עצמי טוב טוב עם נוזלים ופחמימות?