הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB/FBW

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
שלום, אני במסה עושה SS כבר כמה זמן ופתאום אומרים לי שאסור לי לעשות סקוואט ודדליפט.. אז אני חייב להחליף תוכנית. מה אתם ממליצים לי ? לקחת AB מקילוגרם או FBW מקילוגרם למסה

מי הילדה שאומרת לך שאסור לעשות אותם? יש לך איזשהי פציעה\בעיה? אם לא אין סיבה להימנע מהם והם יקדמו אותך הכי רחוק, לאו דווקא במתכונת של SS. בכל תכנית טובה בין אם לליפטינג או לבילדינג יש מקום לתרגילי ליבה.

• פותח/ת השרשור
מי הילדה שאומרת לך שאסור לעשות אותם? יש לך איזשהי פציעה\בעיה? אם לא אין סיבה להימנע מהם והם יקדמו אותך הכי רחוק, לאו דווקא במתכונת של SS. בכל תכנית טובה בין אם לליפטינג או לבילדינג יש מקום לתרגילי ליבה.
המנהל של המכון.. שהמכון שלו .. לא איו לי פציעה או בעיה בכלל, הוא אומר לי שזה יכול לעצור את הגדילה שלי וזה לא "בריא" לעשות את התרגילים האלו .. וכמובן לדעתי סתם מבלבל לי את המוח

בורות היא שם המשחק פה, קודם כל נסה לקרוא את המאמרים בפורטל הם מצוינים וייתנו לך שקט נפשי לגבי ההערות של מנהל המכון. אני עדיין זוכר שבוינגייט בכל שיעור אנטומיה\פיזיולוגיה רוב החבר'ה שלומדים הדרכת חד"כ נוחרים באחת הפינות של האולם. אל תיקח ברצינות.

• פותח/ת השרשור
בורות היא שם המשחק פה, קודם כל נסה לקרוא את המאמרים בפורטל הם מצוינים וייתנו לך שקט נפשי לגבי ההערות של מנהל המכון. אני עדיין זוכר שבוינגייט בכל שיעור אנטומיה\פיזיולוגיה רוב החבר'ה שלומדים הדרכת חד"כ נוחרים באחת הפינות של האולם. אל תיקח ברצינות.
שמע אני קראתי הרבה לפני שהתחלתי את התוכנית ואקרא עוד.. אבל שמע אני לא לוקח ברצינות את מה שהוא אמר לי, אני ממש לא חושב שזה יעצור לי את הגדילה. תאמין לי הלוואי שאני יכול את התרגילים האלה כי הם באמת טובים אבל כול פעם שאני לוקח את המוט לעשות סקוואט או דדליפט אומרים לי לאלאלא אסור לעשות את זה, ואני רוצה על דעת עצמי אבל .. כן .. והמכון שלי קצת קטן ..בכללי יש מקום לתרגילים! הנה התמונה..מאוחרי יש מקום למתח ולמקבילים ומצד ימין יש סמית' וספה בשיפוע חיובי ללחיצת חזה עם מוט.. קיצור לנושא AB או FBW?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-03-27-11-47-10~2.jpg
    Screenshot_2014-03-27-11-47-10~2.jpg
    KB 72.7 · צפיות: 162
נערך לאחרונה:
שלום, אני במסה עושה SS כבר כמה זמן ופתאום אומרים לי שאסור לי לעשות סקוואט ודדליפט.. אז אני חייב להחליף תוכנית. מה אתם ממליצים לי ? לקחת AB מקילוגרם או FBW מקילוגרם למסה

אתה לא חייב להחליף תוכנית גבר אתה חייב אבל חייב להחליף מכון קודם.

שם המשחק זה לא בורות אלה ביטוח , בעל המכון זה לא אחד שהרקע שלו זה גאוגרפיה או היסטוריה של יוון העתיקה , הוא יודע טוב מאוד תאמת והיא רק אחת , שהוא לא רוצה לקחת אחריות על תרגילים כאלה כלפי המשפחה \ הורים של המתאמן.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב להחליף תוכנית גבר אתה חייב אבל חייב להחליף מכון קודם.

שם המשחק זה לא בורות אלה ביטוח , בעל המכון זה לא אחד שהרקע שלו זה גאוגרפיה או היסטוריה של יוון העתיקה , הוא יודע טוב מאוד תאמת והיא רק אחת , שהוא לא רוצה לקחת אחריות על תרגילים כאלה כלפי המשפחה \ הורים של המתאמן.
אין לי מכון אחר.. זה המכון היחיד שקרוב והכי נוח וקל להגיע אליו.. האחרים זה או פרדסיה או בית יצחק ניראלי
בסוף החלטתי לקחת AB למסה מקילוגרם

אחי שאתה עושה סקוואט או דדליפט ובאים להעיר לך תן להם כאפה מה זה השטות הזאת

אם זאת הגישה של בעל המקום תאמין לי שהוא לקח בחשבון שהמתאמן יקום וילך , הם מעדיפים את זה מאשר מתאמן שיפצע ויתבע תאמא אמא שלהם או יהיה לו בעיה עם ההורים של המתאמן (ואחרי זה תביעה) 😃

אם זאת הגישה של בעל המקום תאמין לי שהוא לקח בחשבון שהמתאמן יקום וילך , הם מעדיפים את זה מאשר מתאמן שיפצע ויתבע תאמא אמא שלהם או יהיה לו בעיה עם ההורים של המתאמן (ואחרי זה תביעה) 😃
אני יודע שהמאמנים עושים זאת עקב דאגה , אבל אני בטוח שיש לו טכניקה סבירה שלא תגרום לו לפציעות וחוץ מי זה אם אין לך בעיות בריאותיות כלשהן, אז סקוואט ודדליפט זה פשוט חובה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהמאמנים עושים זאת עקב דאגה , אבל אני בטוח שיש לו טכניקה סבירה שלא תגרום לו לפציעות וחוץ מי זה אם אין לך בעיות בריאותיות כלשהן, אז סקוואט ודדליפט זה פשוט חובה.
אחי שאתה עושה סקוואט או דדליפט ובאים להעיר לך תן להם כאפה מה זה השטות הזאת

הלוואי זה היה כולכך פשוט חברים.. זה המכון היחיד שקרוב ונוח אליי וגם אם אני יעשה את התרגילים הוא יעיף אותי ..

אז למה לא במקום לאסור עליו שמה יפצע הם לא יתחילו ללמד ולהסביר איך לעשות כדי שלא יפצע?
סתם אדיוטים תעשה בלי לדפוק חשבון.

הלוואי זה היה כולכך פשוט חברים.. זה המכון היחיד שקרוב ונוח אליי וגם אם אני יעשה את התרגילים הוא יעיף אותי ..

שמע אחי אני מבין אותך באמת... אבל תחשוב על עצמך בטווח הרחוק , או שאתה מיתכוון להכנע לאדיוט הזה ולא לעשות תרגילים שהם האלף בית של האימון או שאתה מיתכוון להתאמץ קצת ולחפש מכון קצת יותר מרוחק אבל שתגיע לאן שהוא עם זה ...

כאילו מה , אם אתה נכנע לו אתה עושה במקום סקוואט\דדליפט תרגילים במכונות כמו פושטי ומקרבי בירכיים ??? 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
שמע אחי אני מבין אותך באמת... אבל תחשוב על עצמך בטווח הרחוק , או שאתה מיתכוון להכנע לאדיוט הזה ולא לעשות תרגילים שהם האלף בית של האימון או שאתה מיתכוון להתאמץ קצת ולחפש מכון קצת יותר מרוחק אבל שתגיע לאן שהוא עם זה ...

כאילו מה , אם אתה נכנע לו אתה עושה במקום סקוואט\דדליפט תרגילים במכונות כמו פושטי ומקרבי בירכיים ??? 🤦‍♂️
אני חושב אבל אין לי הרבה זמן בכללי אחרי הצהריים אני כדורסל כול הזמן .. אני הולך למכון רק בצהריים שנה הבאה אולי אני יעבור .. נראה ..ולהגיע לשם זה או אוטובוס או אופניים של חצי שעה ככה או יותר .
ואחייי לא חחחחחחח אני עשיתי עם משקולות חחחחחח תבין מוט אסור משקולות חופשי מותר ..
אז למה לא במקום לאסור עליו שמה יפצע הם לא יתחילו ללמד ולהסביר איך לעשות כדי שלא יפצע?
סתם אדיוטים תעשה בלי לדפוק חשבון.
שמע אני בא לעשות ואז המאמן בא אלי תחזיר את זה אסור לך .. אין לי דרך להתנגד ..

בן כמה אתה לעזאזל?
יש 2 אפשרויות לזה.
או שהטכניקה שלך ממש אבל ממש על הפנים ואתה באמת עושה משהו שפוגע בך ולכן הם אומרים לך לא לעשות את זה.
או שיש לך מכון של מפגרים.
במידה ויש לך מכון של מפגרים ורק לך אסור לעשות את התרגילים האלה בזמן שכל השאר עושים אז תתפוס את עצמך בידיים ותגיד ל"מאמין" ללכת להזדיין.

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה לעזאזל?
יש 2 אפשרויות לזה.
או שהטכניקה שלך ממש אבל ממש על הפנים ואתה באמת עושה משהו שפוגע בך ולכן הם אומרים לך לא לעשות את זה.
או שיש לך מכון של מפגרים.
במידה ויש לך מכון של מפגרים ורק לך אסור לעשות את התרגילים האלה בזמן שכל השאר עושים אז תתפוס את עצמך בידיים ותגיד ל"מאמין" ללכת להזדיין.
הטכניקה שלי לדעתי טובה, לא חושב שהייתי נפצע .. אז זה האפשרות השנייה אבל אני לא יעשה את זה .. חחח

תעבור מכון אחי

אם אתה בכל זאת מתעקש ושוב אני אומר תחשוב לטווח הרחוק! כן שווה לך להתאמץ יותר ולבסוף גם להרוויח יותר!

אם עדיין אתה מתעקש
עדיף FBW על A B כי זה נותן/
יותר גירוי לכל שריר בשבוע
יותר מנוחה = התאוששות = גדילה
יותר התמקדות ולמידה של תרגילים מורכבים שמתבצעים יותר פעמים (פחות תרגילים = יותר מיקוד בכל תרגיל)
לכן אידיאלי למתאמן המתחיל שאתה כזה.

עבוד בתרגילים מורכבים כמה שיותר
כמה שפחות מכונות
תקפיד על טכניקה נכונה לפני שאתה נותן לאגו להעלות משקלים
תעבודפשוט תכנית פשוטה.

אתה תיראה התקדמות יפה.
בהצלחה.

מי שאמר לך את זה טועה בגדול, זה מיתוס שכבר הוכח כמה פעמים לא נכון, הכי חשוב תעבוד עם טכניקה נכונה. אם אתה רוצה לעבור תכנית אז תעבור ל-AB כי אחרי SS אתה כבר נחשב מתאמן בינוני ולכן אתה יכול להתחיל תכניות פיצולים יותר מאתגרות מאשר FBW שהיא לא תכנית פיצולים ומיועדת בעיקר למתאמנים מתחילים
בהצלחה 😃

מי שאמר לך את זה טועה בגדול, זה מיתוס שכבר הוכח כמה פעמים לא נכון, הכי חשוב תעבוד עם טכניקה נכונה. אם אתה רוצה לעבור תכנית אז תעבור ל-AB כי אחרי SS אתה כבר נחשב מתאמן בינוני ולכן אתה יכול להתחיל תכניות פיצולים יותר מאתגרות מאשר FBW שהיא לא תכנית פיצולים ומיועדת בעיקר למתאמנים מתחילים
בהצלחה 😃

לא אתווכח איתך יש פה המון מאמרים שמוכיחים אחרת
והוא לא מתאמן בינוני כי הוא אפילו לא באמצע SS מכיוון שלא נותנים לו לעשות סקוואט ודדליפט
ככה שהוא מאד רחוק מ'מתאמן בינוני'
בקיצור FBW בלי להתלבט בכלל
תכנית פיצולים תתן התקדמות אבל יותר איטית וחבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית