הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חיטוב FBW - כמה שאלות

elikoil

משתמש מתחיל
49
5
נק' מוניטין:
16
49
5
אני מעוניין להתחיל בתוכנית המוצגת באתר למטרת הורדת אחוזי שומן וחיטוב.

שאלותי בנוגע לתוכנית הן:

1. במידה ואני מעוניין במעל 3 ימי אימון בשבוע, נאמר 5. זה יהיה בסדר לעבוד יומיים ברציפות עם יום מנוחה באמצע ואז שוב יומיים רצופים?

2. האם יש אפשרות להמיר את תרגיל הסווקאט לרגליים ואת המקבילים ליד אחורית, בתרגילים אחרים, כמו לדוגמא דדליפט לרגליים, או לחיצה צרפתית ליד אחורית וכו'?

3. האם יש מקום להוסיף בתוכנית גם תרגילים מבודדים עם משקולות יד וכדומה? מכיוון שהתוכנית המוצעת קצרה יחסית ולא ממלאת שעה של אימון.

מעוניין להתחיל בתוכנית הנ"ל החל מתחילת שבוע הבא, לאחר שהבנתי שמ-Abc לא תצמח הישועה.

אשמח לעזרתכם בעניין.

• פותח/ת השרשור
התחילו פה למרוח בתוכניות כאלו ואחרים , שמע חבר עם אתה בכיון של FBW תעשה עוד קצת חושבים ולך על SS תתקדם הכי מהר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזו תוכנית לעליה במסה, ואני כרגע מעוניין בחיטוב. מה גם שנכתב שהתוכנית היא למתחילים כעקרון, ואני ממש לא...

חס וחלילה מפקפק, לא מכיר ולא ראיתי אותך מעולם, פשוט בהתאם למה שאתה אומר (דדליפט באיזור המאה ובנץ׳ באיזור השבעים שמונים) 40 ק״ג ליד קדמית נראה לי ממש ממש לא פרופורצנלי, אבל אם אתה אומר....
בכל מקרה , בהתייחסות למה שנאמר פה, ss אכן לא מתאימה לך, תכנית מאוד תובענית מבחינת הגוף דורשת הרבה קלוריות להתאוששות ובחיטוב פשוט אין לך את מה שהיא דורשת, ודרך אגב מתחילים הכוונה לא לכמה זמן אתה במכון, אלא למשקלי עבודה שלך, ושוב, לפי מה שכתבת מבחינת משקלי עבודה אתה עוד כן באיזור של המתחילים ובמידה אתה כן מעוניין בכח ss דווקא כן תתאים לך מבחינת הרמה.

• פותח/ת השרשור
ובמידה אתה כן מעוניין בכח ss דווקא כן תתאים לך מבחינת הרמה.

אז זהו, שכרגע יותר מעניין אותי להפטר מעודפי השומן הנותרים ולהתחטב, מאשר להעלות משקלים, לזה יהיה לי מספיק זמן כשאחוזי השומן יהיו נמוכים.
לכן אני זקוק לתוכנית כזו המיועדת לחיטוב הלוקחת בחשבון גרעון קלורי כזה או אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית