הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קריאטין וספיגת נוזלים

• פותח/ת השרשור Alpaca
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Alpaca

משתמש פעיל
347
139
נק' מוניטין:
290
347
139
שלום, ממה שהבנתי בזמן שמשתמשים בקריאטין צריך לשתות הרבה מים בגלל שהוא לוקח את כול הנוזלים וסופג אותם בשריר. חוץ מזה קראתי בהרבה מקומות שקריאטין גם נותן פוש קטן לעליה במאסת שריר ויכול להוסיף משהו כמו שני קילו למשקל..
עכשיו השאלה שלי היא האם השריר גדל בעט צריכת קריאטין בגלל הצטברות הנוזלים בשריר והם יש בכך חסרונות, ויותר חשוב מזה האם יכול להיות שאחרי שאני אפסיק לקחת קריאטין מאסת השריר תרד בגלל שכבר לא יהיה את הצטברות הנוזלים בשריר ?
עוד משהו קטן זה האם משקלי העבודה שלי ובאופן כללי הכוח שלי ירד אם אפסיק לקחת קריאטין ?
תודה לעוזרים 😁

שלום, ממה שהבנתי בזמן שמשתמשים בקריאטין צריך לשתות הרבה מים בגלל שהוא לוקח את כול הנוזלים וסופג אותם בשריר. חוץ מזה קראתי בהרבה מקומות שקריאטין גם נותן פוש קטן לעליה במאסת שריר ויכול להוסיף משהו כמו שני קילו למשקל..עד כאן נכון השני קילו זה נוזלים

עכשיו השאלה שלי היא האם השריר גדל בעט צריכת קריאטין בגלל הצטברות הנוזלים בשריר והם יש בכך חסרונות,השריר יגדל לא בגלל הצטברות הנוזלים אלא בגלל שאתה תרים יותר משקל ותוכל להתאמן בעצימות גבוהה, יותר חסרונות במסה לא ידוע לי
ויותר חשוב מזה האם יכול להיות שאחרי שאני אפסיק לקחת קריאטין מאסת השריר תרד בגלל שכבר לא יהיה את הצטברות הנוזלים בשריר ? מסת השריר לא תרד, אבל המשקל ירד חזרה כי הנוזלים יצאו מהשריר
עוד משהו קטן זה האם משקלי העבודה שלי ובאופן כללי הכוח שלי ירד אם אפסיק לקחת קריאטין ?סביר להניח שכן אבל אם אתה במסה זה לא רציני(בזה אני לא בטוח חכה לתשובה מהמומחים פה:)

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתי תודה רבה אחי, אשמח אם יש פה למישהו להוסיף 😃

שלום, ממה שהבנתי בזמן שמשתמשים בקריאטין צריך לשתות הרבה מים בגלל שהוא לוקח את כול הנוזלים וסופג אותם בשריר. חוץ מזה קראתי בהרבה מקומות שקריאטין גם נותן פוש קטן לעליה במאסת שריר ויכול להוסיף משהו כמו שני קילו למשקל..עד כאן נכון השני קילו זה נוזלים

אני אישית הייתי במשקל 72 קילו כבר כ-5 שנים, לפני זה כ-3 שנים משקל 69,
חודש וחצי האחרונים התחלתי להתאמן, עשיתי העמסת קריאטין, עכשיו ממשיך עם כפית אחת ביום (כל יום) ושתי סקופים של חלבון ביום אימון,
תזונה לא השתנתה. עליתי 5 קילו בתקופה הזו, היום המשקל שלי 77 קילו.

שלום, ממה שהבנתי בזמן שמשתמשים בקריאטין צריך לשתות הרבה מים בגלל שהוא לוקח את כול הנוזלים וסופג אותם בשריר. חוץ מזה קראתי בהרבה מקומות שקריאטין גם נותן פוש קטן לעליה במאסת שריר ויכול להוסיף משהו כמו שני קילו למשקל..
עכשיו השאלה שלי היא האם השריר גדל בעט צריכת קריאטין בגלל הצטברות הנוזלים בשריר והם יש בכך חסרונות, ויותר חשוב מזה האם יכול להיות שאחרי שאני אפסיק לקחת קריאטין מאסת השריר תרד בגלל שכבר לא יהיה את הצטברות הנוזלים בשריר ?
עוד משהו קטן זה האם משקלי העבודה שלי ובאופן כללי הכוח שלי ירד אם אפסיק לקחת קריאטין ?
תודה לעוזרים 😁
השריר גדל לא בצורה ישירה אלא בצורה עקיפה, על ידי ההשפעה של הקריאטין על האימונים שלך... הוא כן יכול להראות יותר גדול בגלל הנוזלים במצטברים בתוכו
מסת השריר לא תרד אם האימונים יתבצעו כמו שצריך, אבל אין סיבה להפסיק לקחת קריאטין כל עוד אתה מתאמן
לגבי משקלי העבודה, הם לא ירדו בצורה משמעותית (אם בכלל), מה שכן ההתקדמות תהיה קשה הרבה יותר

השריר גדל לא בצורה ישירה אלא בצורה עקיפה, על ידי ההשפעה של הקריאטין על האימונים שלך... הוא כן יכול להראות יותר גדול בגלל הנוזלים במצטברים בתוכו
מסת השריר לא תרד אם האימונים יתבצעו כמו שצריך, אבל אין סיבה להפסיק לקחת קריאטין כל עוד אתה מתאמן
לגבי משקלי העבודה, הם לא ירדו בצורה משמעותית (אם בכלל), מה שכן ההתקדמות תהיה קשה הרבה יותר
אתה פוסל פה אתה מה שהסברת לו מלפני.
אמרת שהשריר גדל בגלל הצטברות הנוזלים בו ומצד שני אתה אומר שאם הוא יפסיק להשתמש בקריאטין אז המסת שריר עדיין לא תרד...

אתה פוסל פה אתה מה שהסברת לו מלפני.
אמרת שהשריר גדל בגלל הצטברות הנוזלים בו ומצד שני אתה אומר שאם הוא יפסיק להשתמש בקריאטין אז המסת שריר עדיין לא תרד...
יש הבדל בין נפח השריר (שכולל גם את הנוזלים) לבין מסת השריר שמשמשת לפעולות שאנחנו רוצים לעשות

הכוונה היא שהנוזלים שירדו לא ישפיעו על הכוח של השריר (אז למרות שהשריר כביכול יקטן הוא לא ייחלש)

נערך לאחרונה:
יש הבדל בין נפח השריר (שכולל גם את הנוזלים) לבין מסת השריר שמשמשת לפעולות שאנחנו רוצים לעשות
אוקיי והעליה הזאת בנוזלים זה אשכרה משהו שאני יכול להבחין בו? (ובטעות אולי להגיד שעליתי במסת שריר) שזה בעצם הכול נוזלים?

גודל השריר משתנה, לא מסת השריר. השרירים יגדלו לאחר שבוע-שבועיים, כתוצאה מספיחת הנוזלים.
בזמן השימוש, האימונים יהיו אפקטיביים יותר, ולכן מסת השריר עלולה לגדול מהר יותר.
בתום השימוש, שלא אמור לקרות אלא אם כן אתה מפסיק להתאמן, גודל השריר יכול לרדת במעט, כתוצאה מיציאה של חלק מהנוזלים בשריר.
אגב, קריאטין נותן לכל הגוף מראה נוזלי ונפוח יותר, מה שיכול להשפיע על הופעה של ורידים והפרדות בין השרירים. לכן אם אתה מתכוון להצטלם (בצורה מקצועית, לא לאינסטוש) או לעלות על במה, כדאי להפסיק עם הקריאטין כשבועיים לפני.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אז זה בעצם נותן יותר מראה נפוח כזה ופחות חטוב ?

כן, במעט. לא משהו שאמור להדאיג אותך אם אתה לא מקצוען.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית