ייעוץ לא קל בדל פחמימה..

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום לכולם
אני נמצא מראשון בדל פחמימה על 80 גרם , אני יודע שזה לא נשמע דל של ממש אבל עדיין זה לא הכי קל לי, במיוחד היום בשישי שיש אוכל טעים מאוד :D ואני לא אוכל ממנו אלא יש לי ארוחות קבועות וקטנות יותר..
בכללי אני מסיים השבוע את שבוע 10 של החיטוב ומתכנן עד להמשיך עד שבוע 12 ואז לראות איך אני אמשיך, עד אז אני אשאר על דל פחמימה.
משקל לפני 3 שבועות היה 70 ק"ג ,מאמין שעכשיו ירד, בן 18 , 167-168, 12 אחוז שומן לפני שבועיים נבדק בעזרת משה,בכללי מההתחלה ראיתי שיפור משמעותי ביותר וקיבלתי הרבה מחמאות אבל אני עדיין רוצה עוד ממש ממש טיפה שנשאר בצדדים ובבטן התחתונה יותר..
רציתי לשאול כל כמה זמן לעשות העמסה אם אני מרגיש שזה לא ממש קל לי ? כל שבוע ? או שהאפקטיביות של החיטוב הזה תרד?, או שבמקום העמסה,פעם בשבוע (אולי בשישי) לאכול טיפה יותר פחמימות אבל לא לרמה של העמסה? כי אני לא עושה או עשיתי ארוחות צ'יט במהלך כל החיטוב בכלל..
באמת שקשה לי להחזיק ואני ממשיך למרות זאת, שותה מלא מלא מים ביום, לועס מסטיקים, ואוכל מסודר ונקי..

תודה רבה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
היי אבי,
אני באותו מצב כמוך וכשהלכתי לתזונאית שאלתי בדיוק את אותה שאלה וקיבלתי את התשובה שעדיף להכנס ל״דל״ פחמימה של עד 120 גרם ביום ללא העמסות כלל.
מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
היי אבי,
אני באותו מצב כמוך וכשהלכתי לתזונאית שאלתי בדיוק את אותה שאלה וקיבלתי את התשובה שעדיף להכנס ל״דל״ פחמימה של עד 120 גרם ביום ללא העמסות כלל.
מקווה שעזרתי.

היי אלי ותודה על התגובה, אשמח לעוד דעות בנוגע לתגובה שלך מאנשים שהיו או שנמצאים באותו מצב..
ודרך אגב הבנתי שבדרך כלל דל פחמימה הוא רק מתחת ל100 גרם, לא כך?

אני על 100 גרם חודש וממש לא קשה, חודש שני אני כבר יורד לפחות פחמימה יש לי מתכונים לעוגות שיבולת שועל של 50 גרם פחמימה לעוגה שלמה !! אוו פנקייקים דלי פחמימה של 30 גרם פחמימה
ותקנה רטבים 0 קלוריות של וואלדן פארמס
וזהו סגרת את הפינה הפסיכולוגית

• פותח/ת השרשור
אני על 100 גרם חודש וממש לא קשה, חודש שני אני כבר יורד לפחות פחמימה יש לי מתכונים לעוגות שיבולת שועל של 50 גרם פחמימה לעוגה שלמה !! אוו פנקייקים דלי פחמימה של 30 גרם פחמימה

אולי עדיף לי לחזור ל100 גרם פחמימה ליותר זמן מאשר 80 ?
ואני אשמח מאוד למתכונים כאלה !!

אולי עדיף לי לחזור ל100 גרם פחמימה ליותר זמן מאשר 80 ?
ואני אשמח מאוד למתכונים כאלה !!
אתה ישר ירדת ל 80 ? אוו שהיית על 100 מקודם ?
אם היית על 100 מקודם וידרת ל 80 בשום אופן על תעלה את הפחמימה חזרה. אני תמיד בחיטוב בדעה שצריך להוריד פחמימה לאט לאט עד לכיוון ה 50 גרם פחמימה.
לא הכי נעים אבל היי עוגה ביום זב סבבה 😃
המתכונים דורשים אבקת חח לבון יש ברשותך ?

שלח לי בפרטי את המתכונים... תודה

• פותח/ת השרשור
אם היית על 100 מקודם וידרת ל 80 בשום אופן על תעלה את הפחמימה חזרה. אני תמיד בחיטוב בדעה שצריך להוריד פחמימה לאט לאט עד לכיוון ה 50 גרם פחמימה.
לא הכי נעים אבל היי עוגה ביום זב סבבה 😃

הייתי בשבוע 9 על 100 גרם ועכשיו שבוע 10 על 80 גרם ומתכנן להמשיך על 80 לעוד שבועיים בערך ואז לראות איך אני מרגיש, ואין לי אבקת חלבון, אני מגיע ל180 גרם כמו כלום חח..
תודה בכל זאת!

1) לא כל אחד מגיב טוב לדל פחמימה
2) לגוף לוקח זמן עד שהוא מתרגל למצב הזה ועובר לייצר אנרגיה משומנים - עד אז אתה עלול להרגיש רעב\עייפות\חוסר רצון לחיות
3) אל תקשיב לתזונאית
4) אני בדל פחמימה (30 גרם ליום) עשיתי העמסות כל שבוע, לפי האחוז שומן שלך (איך אתה יודע אותו?) אתה צריך גם לעשות כל שבוע, אין שום סיבה שתסבול בימי שישי, אפילו להפך, אני בחרתי את יום שישי כיום העמסה ונתתי לאמא שלי ליהיות אמא טובה שמאכילה את הבן שלה סירים על גבי סירים 😃 זה כיף גדול.

בהצלחה!

לא הכי נעים אבל היי עוגה ביום זב סבבה

לא חייב בפרטי, נשמע מעניין לאללה...

• פותח/ת השרשור
1) לא כל אחד מגיב טוב לדל פחמימה
2) לגוף לוקח זמן עד שהוא מתרגל למצב הזה ועובר לייצר אנרגיה משומנים - עד אז אתה עלול להרגיש רעב\עייפות\חוסר רצון לחיות
3) אל תקשיב לתזונאית
4) אני בדל פחמימה (30 גרם ליום) עשיתי העמסות כל שבוע, לפי האחוז שומן שלך (איך אתה יודע אותו?) אתה צריך גם לעשות כל שבוע, אין שום סיבה שתסבול בימי שישי, אפילו להפך, אני בחרתי את יום שישי כיום העמסה ונתתי לאמא שלי ליהיות אמא טובה שמאכילה את הבן שלה סירים על גבי סירים 😃 זה כיף גדול.

בהצלחה!

עשית אותי לבן אדם המאושר בעולם! חח..
איך אתה מסתדר עם 30 גרם ליום ? נשמע הזוי וקשה ברמות.. לגבי אחוז השומן שלי - משה עזר לי לבדוק אותו לפניי שבועיים והעריך כ12%.
אני בטוח שיהיה יותר קל פיזית ומנטלית עם העמסה בשבוע 😃
תודה רבה !

טוב אז ככה לעוגת חלבון דלת פחמימה :
2 ביצים שלמות
50 גרם קמח שיבולת שועל
2 חלבוני ביצים
2 כפיות תמצית וניל
3 סקופים אבקת חלבון
אבקת אפיה משהו כמו חצי כף
והכי חשוב תמצית סטיביה שווה ערך לכוס סוכר-יש יחסי המרה לסוכר בגב הבקבוקון של הסטיביה
להוסיף רבע כוס חלב
לערבב לשפוך לתבנית ולשים בתנור על 200 מעלות למשהו כמו 15-20 דקות
כדי לראות שהעוגה מוכנה פשוט תידקרו אותה במזלג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית