ייעוץ Bomb Mass

Showtek

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום לכולם, חבר שלי שהפסיק להתאמן עקב פציעה קנה לפני כמה זמן אבקה לא מוכרת בכלל, ששמה BOMB MASS GAINER, מכילה 10KG, כל מנה 50 גרם חלבון מי גבינה.

עוד סיקור ופרטים עליה כאן : http://www.zing.co.il/deals/view/6000429

"
כל מנה של 250 גר' מכילה:

50 גרם של חלבון מי גבינה איכותי

150 גרם של פחמימה מורכבת איכותית

יחס 1-3 פחמימה לחלבון

אחוז שומן נמוך 4% במנה

המוצר כשר.

מה אתם אומרים? 40 מנות זה 10 ק"ג, ונשאר לו 9 ק"ג פחות או יותר ככה שנשאר שמה משהו כמו 35 מנות+-, היא עולה 450 ש"ח והוא רוצה למכור לי אותה ב200, אבל אני מפחד כי היא לא מוכרת, בקיצור, אשמח לדעת מה אתם חושבים עליה. תודה לעוזרים מראש.

זה יוצא +- כמו מאבקת חלבון אבל יש לך 150 פחמימה במנה בנוסף
הייתי אומר לך על זה תחשוב על זה ככה
אתה מקבל ב-6 שקל ארוחה של 50 גרם חלבון מי גבינה ו-150 גרם פחמימה ו-10 גרם שומן ועוד ארוחה שקלה לצריכה

אל תסתכל על זה כ״אבקה״.

מחיר טוב מאוד בהשוואה לערכים של המוצר
גם אני מציע לך לקנות
רק כדאי שתראה פיזית את המוצר לפני הקנייה

• פותח/ת השרשור
מחיר טוב מאוד בהשוואה לערכים של המוצר
גם אני מציע לך לקנות
רק כדאי שתראה פיזית את המוצר לפני הקנייה
זה יוצא +- כמו מאבקת חלבון אבל יש לך 150 פחמימה במנה בנוסף
הייתי אומר לך על זה תחשוב על זה ככה
אתה מקבל ב-6 שקל ארוחה של 50 גרם חלבון מי גבינה ו-150 גרם פחמימה ו-10 גרם שומן ועוד ארוחה שקלה לצריכה

אל תסתכל על זה כ״אבקה״.

תודה רבה לכם על התגובות. וראיתי את האבקה, והוא נותן לי מחר גם לבדוק תטעם. אז ללכת על זה?
דרך אגב, כמה קלוריות זה יוצא למנה? בסביבות ה 900? לא יודע איך לחשב חח.

כן בערך 900
50 גרם חלבון זה 200
150 פחמימה זה 600
10 גרם שומן זה 90
ויש עוד כנראה פחמימה כי זה 250 גרם
אז כן 900 אולי טיפונת יותר (לא קריטי)

• פותח/ת השרשור
כן בערך 900
50 גרם חלבון זה 200
150 פחמימה זה 600
10 גרם שומן זה 90
ויש עוד כנראה פחמימה כי זה 250 גרם
אז כן 900 אולי טיפונת יותר (לא קריטי)
חיפשתי באינטרנט ובכלל לא מצאתי מידע עליה, אתה חושב שבכל זאת מומלץ? תשמע אם זה באמת 50 גרם חלבון מי גבינה ו150 גרם פחמימה זה מצויין אפילו אם הגיינר לא הכי איכותי, אבל אני מפחד שזה חרטה או משהו כזה. אגב איפה ראית שרשום 10% שומן<? תודה מראש.

חיפשתי באינטרנט ובכלל לא מצאתי מידע עליה, אתה חושב שבכל זאת מומלץ? תשמע אם זה באמת 50 גרם חלבון מי גבינה ו150 גרם פחמימה זה מצויין אפילו אם הגיינר לא הכי איכותי, אבל אני מפחד שזה חרטה או משהו כזה. אגב איפה ראית שרשום 10% שומן<? תודה מראש.
אמרת 4% שומן במנת הגשה. אם כך זה 830 קלוריות סה"כ למנת הגשה

כתוב 4%
זה אומר שב-250 גרם יש 10 גרם...

לא נראה לי שיזייפו ערכים אולי תהיה סטיה מסוימת אבל עדיין

900 קלוריות
50 גרם חלבון
150 פחמימה
ב-6 שקל זה מטורף!

כתוב 4%
זה אומר שב-250 גרם יש 10 גרם...

לא נראה לי שיזייפו ערכים אולי תהיה סטיה מסוימת אבל עדיין

900 קלוריות
50 גרם חלבון
150 פחמימה
ב-6 שקל זה מטורף!
צודק, לרגע חשבתי 4 אחוז ב100 גרם מוצר.
ואכן 900 קלוריות בחלוקה ממש אידיאלית מבחינת פחמימות-חלבון-שומן ובמחיר כזה זו מציאה של ממש

• פותח/ת השרשור
מחר הוא נותן לי לטעום נשאר רק לבדוק תטעם ואני מרוצה!
וכאן זה פורום של תותחים אחד אחד, פתחתי אשכול כזה בדיוק בFאקספי.. וכל אחד שמה רושם לי "למה אתה צריך אבקה" "אל תהיה חבר שלו האבקה לא מוכרת" וכו', בקיצור לא עוזרים ומתחכמים עד שבסוף מחקו לי תאשכול, בקיצור באמת תודה רבה לכם ושבוע טוב אנשים!

התגובות שציינת שקיבלת בפורום השני הן לא בהכרח גרועות.
מה שהחבר'ה שייעצו לך כאן הוא נכון, אבל הם שכחו דבר אחד, על תוספי מזון מהתחום שלנו כמעט אין פיקוח. ללכת על חברה לא מוכרת זה סיכון, גם בהסתמכות על הערכים התזונתיים שהם מדווחים עליהם.
אני אישית לא הייתי סומך על חברה לא מוכרת.
אם הערכים נכונים, הם טובים. השאלה היא האם הם נכונים.

התגובות שציינת שקיבלת בפורום השני הן לא בהכרח גרועות.
מה שהחבר'ה שייעצו לך כאן הוא נכון, אבל הם שכחו דבר אחד, על תוספי מזון מהתחום שלנו כמעט אין פיקוח. ללכת על חברה לא מוכרת זה סיכון, גם בהסתמכות על הערכים התזונתיים שהם מדווחים עליהם.
אני אישית לא הייתי סומך על חברה לא מוכרת.
אם הערכים נכונים, הם טובים. השאלה היא האם הם נכונים.
גם על חברה מוכרת אין פיקוח, הFDA לא מפקח על תוספי מזון. בקיצור שטויות.
אין כלום בתוספי מזון, אם למדתי משהו בכל הניסיון שלי, שהכי זול הכי טוב. מי גבינה זה מי גבינה.
זה שמרעילים ילדים "כספ" כמוך שדיימטיז זה איכות, לא בעיה שלו.

• פותח/ת השרשור
קראתי עוד תגובה שאם אין את הטבלאות של חומצת אמינו וכל זה החלבון הוא לא מלא ולא מומלץ לקנות , ולגבי התגובה של Fuck, זה הדבר הנוסף שאני מפחד ממנו שהערכים לא נכונים ואני סתם אקנה כי בניתי לקנות את זה.

קראתי עוד תגובה שאם אין את הטבלאות של חומצת אמינו וכל זה החלבון הוא לא מלא ולא מומלץ לקנות , ולגבי התגובה של Fuck, זה הדבר הנוסף שאני מפחד ממנו שהערכים לא נכונים ואני סתם אקנה כי בניתי לקנות את זה.
"התגובה" הזאת היא תגובה שהופיעה בעמוד הרישמי של דיימטיז, שוב, מכתיבים לכם מה לעשות.

יכול להיות סטייה מסוימת אבל זה לא סוף העולם זה לא פתאום 15 גרם חלבון
אולי 46-48 וגם אז זה מציאה

• פותח/ת השרשור
"התגובה" הזאת היא תגובה שהופיעה בעמוד הרישמי של דיימטיז, שוב, מכתיבים לכם מה לעשות.
מה? איזה אחד רשם בכספ שאם אין את הטבלאות של החומצת אמינו וכל זה זה לא חלבון מלא, אם אתה רוצה מקור תגיד לי, לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה בתגובה. קיצור אין לי מושג פה אומרים לי שזה מציאה וללכת על זה ושמה "מי מכיר את זה מי היה נוגע בזה"

מה? איזה אחד רשם בכספ שאם אין את הטבלאות של החומצת אמינו וכל זה זה לא חלבון מלא, אם אתה רוצה מקור תגיד לי, לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה בתגובה. קיצור אין לי מושג פה אומרים לי שזה מציאה וללכת על זה ושמה "מי מכיר את זה מי היה נוגע בזה"
תרגיע תדיבור שלך, תגיד תודה שמגיבים לך בכלל יחוצפן. מה שהוא כתב נכתב לפני כמה שבועות בעמוד הרישמי של דיימטיז.
הם אוכלים לשחיפים האלה תראש והם חושבים שהם חכמים גדולים.
תעשה מה שאתה רוצה ותעזוב אותנו בשקט.

• פותח/ת השרשור
תרגיע תדיבור שלך, תגיד תודה שמגיבים לך בכלל יחוצפן. מה שהוא כתב נכתב לפני כמה שבועות בעמוד הרישמי של דיימטיז.
הם אוכלים לשחיפים האלה תראש והם חושבים שהם חכמים גדולים.
תעשה מה שאתה רוצה ותעזוב אותנו בשקט.
מי ישמע קיללתי את אמא שלך עכשיו. אתה אומר "מכתיבים לכם מה לעשות" שלא הבנתי מה אתה רוצה אז רשמתי לך, אז חלאס להיות ילד קטן דבר רגיל ולא כמו בן 7 "תעשה מה שאתה רוצה ותעזוב אותנו בשקט" ביקשתי עזרה, חלק עזרו, אתה בחרת להתחכם כמו ילדי כספ, תהיה בריא שבוע טוב.

אתה בעצמך יורד על ילדי כספ ואז עוד מאמין להם...

אני בכללי הייתי יוצא משמה ומהר. שטויות כאלו באות על ימין ועל שמאל שמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית