הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bomb Mass

Showtek

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום לכולם, חבר שלי שהפסיק להתאמן עקב פציעה קנה לפני כמה זמן אבקה לא מוכרת בכלל, ששמה BOMB MASS GAINER, מכילה 10KG, כל מנה 50 גרם חלבון מי גבינה.

עוד סיקור ופרטים עליה כאן : http://www.zing.co.il/deals/view/6000429

"
כל מנה של 250 גר' מכילה:

50 גרם של חלבון מי גבינה איכותי

150 גרם של פחמימה מורכבת איכותית

יחס 1-3 פחמימה לחלבון

אחוז שומן נמוך 4% במנה

המוצר כשר.

מה אתם אומרים? 40 מנות זה 10 ק"ג, ונשאר לו 9 ק"ג פחות או יותר ככה שנשאר שמה משהו כמו 35 מנות+-, היא עולה 450 ש"ח והוא רוצה למכור לי אותה ב200, אבל אני מפחד כי היא לא מוכרת, בקיצור, אשמח לדעת מה אתם חושבים עליה. תודה לעוזרים מראש.

• פותח/ת השרשור
אתה בעצמך יורד על ילדי כספ ואז עוד מאמין להם...

אני בכללי הייתי יוצא משמה ומהר. שטויות כאלו באות על ימין ועל שמאל שמה.
כבר הפסקתי להכנס לשמה אחי, אבל אני נזכרתי שנתקלתי בהודעה מאחד המנהלים שמה אז החלטתי לרשום פה. ומה לגבי חלבון מלא חומצות אמינו וכל זה?
כבר הפסקתי להכנס לשמה אחי, אבל אני נזכרתי שנתקלתי בהודעה מאחד המנהלים שמה אז החלטתי לרשום פה. ומה לגבי חלבון מלא חומצות אמינו וכל זה? ועל תגובות כמו זה שמעליי אני מדבר, חייב להאמין איכשהו למה שהם כותבים כמו שאני מאמין לך ולכל אחד אחר. קיצור תסביך

גם על חברה מוכרת אין פיקוח, הFDA לא מפקח על תוספי מזון. בקיצור שטויות.
אין כלום בתוספי מזון, אם למדתי משהו בכל הניסיון שלי, שהכי זול הכי טוב. מי גבינה זה מי גבינה.
זה שמרעילים ילדים "כספ" כמוך שדיימטיז זה איכות, לא בעיה שלו.
טיפש יתקוף במקום שבו חכם יתווכח.
לא מתכוון להתחיל אתך דיון, כי הוא ממילא לא יהיה רציני, אבל על חברות קטנות יש הרבה פחות פיקוח וזאת עובדה.
חברות גדולות לא יסכנו את ההון שלהן ואת המוניטין שלהן, שבו הן משקיעות כל כך הרבה כסף. זה לא קשור ל-FDA או למה האבקה מכילה.
עסקים.
חברה קטנה לא תפחד במקום שבו חברה גדולה תרעד.
מעבר לכך, לא אמרתי שיש חומרים כימיים או בולשיט אחר שרץ ברשת בנושא תוספים, פשוט אמרתי שישנם מוצרים שלא מדייקים או 'טועים' בטבלת הערכים התזונתיים. זה קורה הרבה גם כאשר הדבר נעשה בלי כוונה. לא פעם הסתכלתי על מוצר בסופר וראיתי, למשל, לחם שמכיל 64 גרם חלבון ל-100 גרם מוצר. כמובן, זו טעות תמימה, אך גם חברת תוספים יכולה לעשות טעות כזו. בכוונה, או שלא בכוונה.
אני לא יוצא נגד החברה הנ"ל או נגד חברות קטנות ככלל, אני רק מציין עובדה.
אתה, לעומת זאת, מציין דעות תוקפניות ומנסה לבטל את דבריי בפגיעה בי, אישית.
אגב, לא המלצתי על שום חברה, כך שהשטויות שכתבת לגבי דימטייז נכללות בדעות שלך.
הכי זול זה הכי טוב? ברוב המקומות בחיים, תגלה, זה לא ככה. סביר להניח שגם כאן לא.

פגיעה באחרים ("ילדי FXP") לא עושה אתכם טובים יותר כי אתם לא כמוהם. גם הכללה היא לא דבר חכם במיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית