הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דחיפות העמסות ללא אימונים - AD

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

אני כרגע ב-AD (פאזת חיטוב) וכמובן שעושה העמסות אחת לשבוע בימי שישי.
אני משרת כרגע בצה"ל ומתאמן בחדר כושר בבסיס.
כידוע פסח מתקרב בצעדים גדולים ויגיע עוד שבועיים וקצת ועם החופש בבית יגיע גם חדר כושר סגור (כי גם המד"גים ה"חרוצים" צריכים חופש).
יום שני בערב יוצא ערב החג, ואת ההעמסה של שישי שלפניו אני אדחה לערב החג כמובן (גם את ההעמסה של שבוע הבא אני אדחה ביום ליום שבת). עד כאן הכל בסדר אבל עכשיו מתחילה הבעיה - אני די סבור שבמהלך כל החג החדר-כושר יהיה סגור וביום ראשון (שישה ימים אחרי ליל הסדר) יש את ערב החג השני ואני לא רוצה שיקרה מצב שאני לא מרוקן את המאגרים לאחר ההעמסה של ליל הסדר ומגיע להעמסה של ערב החג השני עם מאגרים לא מדוללים ומעמיס שוב ובעצם עולה בשומן.

1. האם ישנה דרך לרוקן את המאגרים מבלי ללכת לחדר - כושר?
2. האם את ההעמסה השנייה עדיף לעשות במתכונת שונה (נניח במקום 1000+ להיות על ניטרלי/משהו אחר)?

תודה רבה!

1. האם ישנה דרך לרוקן את המאגרים מבלי ללכת לחדר - כושר?
צא לרוץ בחוץ..?

2. האם את ההעמסה השנייה עדיף לעשות במתכונת שונה (נניח במקום 1000+ להיות על ניטרלי/משהו אחר)?
אני לא רואה סיבה מיוחדת, אם אתה על אותו גרעון קלורי אז אין הבדל

• פותח/ת השרשור
1. אירובי סטנדרטי בעצימות בינונית מרוקן מאגרים באותה היעילות שפעילות אנאירובית מרוקנת? בטוח בזה?
כמו כן, מה השווי של אימון אנאירובי סטנדרטי (מתכונת 5X5) לבין פעילות אנאירובית?

2. כמובן שעל אותו הגירעון.

1. אירובי סטנדרטי בעצימות בינונית מרוקן מאגרים באותה היעילות שפעילות אנאירובית מרוקנת? בטוח בזה?
כמו כן, מה השווי של אימון אנאירובי סטנדרטי (מתכונת 5X5) לבין פעילות אנאירובית?
לא יודע איך לענות על זה (חסר לי ידע טכני בנושא) אבל מה שבטוח זה שהעמסה פעם אחת ללא האימון שאתה רגיל אליו לא תעשה כלום. תשמור עליה נקיה ויהיה בסדר גמור. בפסח תחגוג קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
כן... ננסה לעשות כמה שיותר HIIT (מרוקן מאגרים ביעילות כמעט דומה לפעילות אנאירובית (עפ"י האינטרנט) בשבוע בין ליל הסדר לבין החג השני, ואת ההעמסה של החג השני ננסה לשמור באמת כמה שיותר נקייה.

בכל אופן, נודע לי היום ששנים קודמות היו יומיים שבהם החדר כושר היה פתוח גם בפסח - מתחיל להתפלל! ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית