עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחח נהדר!!אני מניח שהקיו put your dick between your legs לא תקף כאן, אבל בכל זאת
ביום שהיא תבצע טכניקה כזאת - 😖.אגן לא מסובב וחזה לא בחוץ - אני מניח שהקיו put your dick between your legs לא תקף כאן, אבל בכל זאת 😃
להסתכל על הרצפה ולשמור על מנח צוואר נייטרלי בסטאפ יכול רק לעזור, מוניטין על המשקל המאוד מכובד!
@Billie - יש לחברה שלך מתחרות 😃
אתה נשמע מאוכזב..Vause בחורה 😵😳
לא הייתי אומרת שלא היה נסיון אבל כנראה זה ניכר בגלל המשקל תודהלא נראה שהיה ניסיון להרים חזה ולסובב אגן, הגב שלך עגול
אני אעבוד על זה השבוע,עוד משהו?אגן לא מסובב וחזה לא בחוץ - אני מניח שהקיו put your dick between your legs לא תקף כאן, אבל בכל זאת 😃
להסתכל על הרצפה ולשמור על מנח צוואר נייטרלי בסטאפ יכול רק לעזור, מוניטין על המשקל המאוד מכובד!
@Billie - יש לחברה שלך מתחרות 😃
אה תודה!
חוב לראק...?🙄ביום שהיא תבצע טכניקה כזאת - 😖.
חכה עוד חודשיים ככה, נעלה משהו חדש ( בהסכמתה 🤣 ).
כל הכבוד על המשקל.אתה נשמע מאוכזב..
לא הייתי אומרת שלא היה נסיון אבל כנראה זה ניכר בגלל המשקל תודה
אני אעבוד על זה השבוע,עוד משהו?
ותודה!
אה תודה!
חוב לראק...?🙄
חוב לראש על מה....?אתה נשמע מאוכזב..
לא הייתי אומרת שלא היה נסיון אבל כנראה זה ניכר בגלל המשקל תודה
אני אעבוד על זה השבוע,עוד משהו?
ותודה!
אה תודה!
חוב לראק...?🙄
התרברבות זה מושג ערטילאי...מבחינתי...ורק במקרה הזה.לפחות עכשיו אני לא בתולת ''חוב לראק'' אם זה נחשב..כל הכבוד על המשקל.
אין לי מה להוסיף על ההערות שכבר ניתנו כאן, במיוחד של @incin
לא יכול להיות חוב לראק, אם מישהו שואל אותך על המשקלים. זה קורה רק כשמתרברבים.
אגב, מה פשר הכינוי?
רק רציתי לראות את חברה שלך עושה מורכבים .. 🤭חוב לראש על מה....?
יאללה תוהדהההתותחית, כל הכבוד על המשקל!👏
אני לא בטוחה שאני יודעת על מה אתה מדבר אבל אני בהחלט מתכוונת לקחת מקום בסמינר של מייק.אפשר רפרנס??מציע לך מאוד להיעזר בסמינר תרגילי הבסיס של אביב ואופק אם את יכולה. תעקבי אחר תאריכים ומתי יהיה הסמינר הקרוב.
זה ישפר את הטכניקה שלך מאוד, גם אצלי הטכניקה בדדליפט הייתה יותר גרועה משלך והדגמה ותרגול מעשי של אביב לטעויות שלי שיפרה משמעותית את הטכניקה שלי.
אני לא בטוחה שאני יודעת על מה אתה מדבר אבל אני בהחלט מתכוונת לקחת מקום בסמינר של מייק.אפשר רפרנס??
תודה רבה לכולם
הא תודה! מחכה לסמינר הבא:)
הא תודה! מחכה לסמינר הבא:)
אגב משה היה מעיר על משיכה עם היידים,איך זה כאן?אני עדיין לא בטוחה איך להסתדר עם זה
תודה על התיקון אשתדל לשים על כך דגש בפעם הבאה.משקל יפה מאוד.
מנח הצוואר שלך לא תקין, תסתכלי ישר-למטה ואל תתני לצוואר שלך להתקפל ככה אחורה.
תחת טיפה יותר נמוך, חזה יותר מורם.
מציע לך לבוא להתחרות באפריל.
מרשימים מאוד.תודה על התיקון אשתדל לשים על כך דגש בפעם הבאה.
אני לא בטוחה אם ההשגים שלי מרשימים מספיק אבל אולי רק כדי לקבל מושג לכיוון מה אני הולכת
אתה אולי יודע מה המשקלים של הנשים שם לקטג משקל של עד 60ק''ג?
יש לך משקלים מרשימים מאוד, אל דאגה. יש לי רולות במכון שלא עושים 100 ק"ג דדליפט.תודה על התיקון אשתדל לשים על כך דגש בפעם הבאה.
אני לא בטוחה אם ההשגים שלי מרשימים מספיק אבל אולי רק כדי לקבל מושג לכיוון מה אני הולכת
אתה אולי יודע מה המשקלים של הנשים שם לקטג משקל של עד 60ק''ג?
באמת!ממש נחמד לדעת אחלה ליטוף לאגומרשימים מאוד.
100 דדליפט לאישה בעד 60 קילו זה מדהים, גם ברמה בארץ וגם בכללי.
אני ממש רוצה להגיע למען האמת אבל מה צריך לעשות לקראת התחרות?מעולם לא עשיתי סינגלים ואין לי מושג איך להתכנון לקראת.אולי אוכל להתאים את עצמי לעד 56 קג עם אירובי מה לגבי זה?איזה ציוד נדרש?צריך חגורה?יש לך משקלים מרשימים מאוד, אל דאגה. יש לי רולות במכון שלא עושים 100 ק"ג דדליפט.
בכללי - הישגים לא הישגים - תבואי, זו חוויה של פעם בחיים.. נשמח לראות פרצופים חדשים, ובעיקר בנות חדשות.