הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פחמימות לפסח!

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
יש רעיונות מעניינים לפחמימות שאפשר לאכול בפסח? אני מחפש תחליפים נורמאלים ללחם קל / לחם רגיל / קורהפלקס..

איך מסתדר לכם התפריט בחג הבעייתי הזה?

אורז \ קינואה \ עדשים \ חומוס \ פול \ שעועית \ מצות (ראיתי השנה מצות מקמח שיבולת שועל) \ בטטה \ קורנפלקס אתה יכול למצוא מיליון סוגים של קורנפלקס מאורז יש כאלה שהם גם ממש טעימים עם שוקולד וכאלה (וזה 107 קלוריות ל30 גרם אז חוקי לחלוטין) אתה תמצא אותם בחנויות טבע בדרך כלל, אם יש שם קטגוריה של ללא גלוטן אז אפשר לחגוג שמה בפסח.
אני מצאתי גם מיליון סוגי פסטות מאורז, יש פוזילי (ביסלי) פרפרים כונכיות והכול מאורז, בחנויות טבע אתה יכול למצוא גם מאורז מלא\כוסמת\מצאתי איטריות מאורז עם אצות ווקאמה (אצה מלאה בויטמנים ויוד שהוא ממש טוב לנו).

בקיצור לא מסובך. ואל תשכח שבמקרה הכי גרוע...קח ארוחה של 200 גרם חזה עוף + מנת שומן + כוס פחמימה תחליף אותה ב350 גרם סינטה עם סלט תאמין לי אתה תיהיה בן אדם מאושר 😃

אני כל השנה אוכל מצות (!).

בד"כ לפני אימון, אין לי זמן לאכול כמו שצריך אז יש לי שקית בחד"כ עם מצות ולפני האימון אוכל 2-3 מצות.
מצות זה מעולה!

אני כל השנה אוכל מצות (!).

בד"כ לפני אימון, אין לי זמן לאכול כמו שצריך אז יש לי שקית בחד"כ עם מצות ולפני האימון אוכל 2-3 מצות.
מצות זה מעולה!
ידידי,
נמצא הסוד להתקדמות המפציצה של אברהם הלילה.
@the Raccoon

ותשמין כמו חזיר..
למה?
אם אתה מתאמן כמו משוגע אין סיבה שלא תאכל ככה - אני לא מדבר על לדפוק סניקרס כל חצי שניה..אלא לאכול כמויות ממש גדולות של האוכל הרגיל

אם הבנתי נכון אז כל עוד אתה אוכל כמו חזיר תתאמן כמו חזיר
ויש מצב שלזה הוא התכוון חחח ואם ככה אז כן ברור..אבל מצה? ככה יבש? בלי איזה נוטלה?

למה?
אם אתה מתאמן כמו משוגע אין סיבה שלא תאכל ככה - אני לא מדבר על לדפוק סניקרס כל חצי שניה..אלא לאכול כמויות ממש גדולות של האוכל הרגיל

ויש מצב שלזה הוא התכוון חחח ואם ככה אז כן ברור..אבל מצה? ככה יבש? בלי איזה נוטלה?

נראה לי שאתה דוגל בשיטת הקלוריה היא קלוריה.

מסכים עם יוגב

מאזן חיובי - תעלה משקל
מאזן שלילי - תרד במשקל

תתאמן עצים מאד והרבה נפח תשרוף יותר קלוריות. (לא רק במשך כל האימון אלא כל הזמן עקב הצורך בהתאוששות).
השאר הרבה פחות משנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית