עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤢אני כל השנה אוכל מצות (!).
🤢
תסלח לי אבל 🙁
לא הבנתי את התגובה שלך בכלל..ואתה תמשיך להתעסק בשטויות של מה לאכול וטעים\לא טעים. תתפנק אחי העיקר שתצדיק את האוכל שאתה אוכל בסופו של יום.
ידידי,אני כל השנה אוכל מצות (!).
בד"כ לפני אימון, אין לי זמן לאכול כמו שצריך אז יש לי שקית בחד"כ עם מצות ולפני האימון אוכל 2-3 מצות.
מצות זה מעולה!
חחחח בחיי שאני לא מצליח להבין מה אתה מתכווןאמרתי שהעיקר שטעים לך, ושהכי חשוב, זה בסופו של יום להצדיק את מה שאתה אוכל מבחינת העבודה על המוט.
אם הבנתי נכון אז כל עוד אתה אוכל כמו חזיר תתאמן כמו חזירחחחח בחיי שאני לא מצליח להבין מה אתה מתכוון
אם הבנתי נכון אז כל עוד אתה אוכל כמו חזיר תתאמן כמו חזיר
למה?ותשמין כמו חזיר..
ויש מצב שלזה הוא התכוון חחח ואם ככה אז כן ברור..אבל מצה? ככה יבש? בלי איזה נוטלה?אם הבנתי נכון אז כל עוד אתה אוכל כמו חזיר תתאמן כמו חזיר
הארדקור 😃אני כל השנה אוכל מצות (!).
למה?
אם אתה מתאמן כמו משוגע אין סיבה שלא תאכל ככה - אני לא מדבר על לדפוק סניקרס כל חצי שניה..אלא לאכול כמויות ממש גדולות של האוכל הרגיל
ויש מצב שלזה הוא התכוון חחח ואם ככה אז כן ברור..אבל מצה? ככה יבש? בלי איזה נוטלה?
אם תצליח לתת הסבר למה לא אני עלול לשנות את דעתי (רמז - כנראה שלא תצליח)נראה לי שאתה דוגל בשיטת הקלוריה היא קלוריה.
אם תצליח לתת הסבר למה לא אני עלול לשנות את דעתי (רמז - כנראה שלא תצליח)