סרטון בנצ' פרס 110 ק"ג שלישייה.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
משקל נוכחי: 79 ק"ג.
יורד במשקל בימים האחרונים, בקושי אוכל [1000 קלוריות ביום ו-50 גרם חלבון, חזרו לי קצת הבעיות של האכילה].
כעיקרון אין לי מושג איך אני מתקדם במשקלים בלי אוכל ועם העובדה שאני ישן רק 5 שעות בלילה ועובד כל יום 12 שעות. באמת שאני לא יכול להסביר את זה.

כפי שאפשר לראות, היה לי יחסית קל ובכיף יכולתי לתת עוד כמה חזרות, הבעיה שאני באימון C של הליניארית אז אסור לי לתת יותר משלוש חזרות. אני רק מקווה שבאימון של ה-5 חזרות יהיה לי כוח.
נ.ב.
בבקשה בלי הערות על ההקפצות, כבר הוכחתי שזה משפר לי פלאים את הבנצ' התחרותי.

ועוד שאלה [בלי חוב לראק בבקשה]: היום היה לי פנדלי רואו 100 ק"ג לחמישייה, הייתי בשוק מעצמי. יש צ'יטינג קטן, ממש קטן, טיפה מקפיץ.. אבל באמת שזה לא רציני בכלל. זה קריטי? או שאפשר להמשיך להתקדם?

לא מבין מה אתם רוצים ממנו .. יש אנשים שלוחצים ככה - זה לא תחרות עם חוקים .. כל אחד יש לו את הסגנון שלו לכל תרגיל ..
מכיר מישהו מאוד חזק שלוחץ דומה - מכניס את המוט לבטן עליונה ואז מעיף אותו על הרגליים , זה עובד לו מעולה.
אין לי שום בעיה עם ההקפצה, אני פשוט חושב שזה נראה מוזר לטרוק 100+ ק"ג על בית החזה. אני גם לא חושב שזה מקל על הלחיצה ו/או על ההתקדמות.

לא מבין מה אתם רוצים ממנו .. יש אנשים שלוחצים ככה - זה לא תחרות עם חוקים .. כל אחד יש לו את הסגנון שלו לכל תרגיל ..
מכיר מישהו מאוד חזק שלוחץ דומה - מכניס את המוט לבטן עליונה ואז מעיף אותו על הרגליים , זה עובד לו מעולה.
Legend ronnie?!

לא, לא - ברגע שיש הקפצה, הוא בהגדרה לא עובד בטווח התנועה המלא של התרגיל, כי ההקפצה עושה בשבילו חלק מהעבודה. אם זה מקדם לו את הבנץ' התחרותי - לבריאות, ושיעשה מה ב-ז' שלו. אבל בנץ' עם הקפצה!= בנץ', זה כמו לעשות פוש פרס ולקרוא לזה פרס, או לעשות דדליפט טאץ' אנד גו עם הקפצה מהרצפה ולקרוא לזה דדליפט.

לא, לא - ברגע שיש הקפצה, הוא בהגדרה לא עובד בטווח התנועה המלא של התרגיל, כי ההקפצה עושה בשבילו חלק מהעבודה. אם זה מקדם לו את הבנץ' התחרותי - לבריאות, ושיעשה מה ב-ז' שלו. אבל בנץ' עם הקפצה!= בנץ', זה כמו לעשות פוש פרס ולקרוא לזה פרס, או לעשות דדליפט טאץ' אנד גו עם הקפצה מהרצפה ולקרוא לזה דדליפט.
אם כך מדובר ב-110 "עם הקפצה" ולכן @Leviathan תוכל להחשיב זאת כהישג תיאורטי ל-105 "ללא הקפצה" ולהתקדם...

• פותח/ת השרשור
כבר אמרתי לכם, מה שמשנה בשורה התחתונה זה כמה אני לוחץ עם עצירה בתחרות. זה לא משנה כמה תיאורטית יש לי או אין לי, אלא מה הדרך הכי טובה לשפר את הלחיצה התחרותית שלי - וזו הדרך.

כבר אמרתי לכם, מה שמשנה בשורה התחתונה זה כמה אני לוחץ עם עצירה בתחרות. זה לא משנה כמה תיאורטית יש לי או אין לי, אלא מה הדרך הכי טובה לשפר את הלחיצה התחרותית שלי - וזו הדרך.
עצה חברית לאור הגישה שלך:
עזוב אותך מלהעלות סירטונים- פשוט תפציץ ב money time(בתחרות).

עצה חברית לאור הגישה שלך:
עזוב אותך מלהעלות סירטונים- פשוט תפציץ ב money time(בתחרות).
לא שחלילה אני תופס צד בויכוח
אבל @Leviathan ,אם היית מגיע לתחרות מבלי להעלות את כל הסרטוני ספויילרים האלה (יורד ל"מחתרת" )
אנשים היו יותר בהלם ממך (אמרת שמ-95KG קפצת ל-110,שזה שינוי עצום)
זו רק דעתי
בכל אופן בהצלחה בתחרות 😃

תפסיקו לחפור ולחפש בקטנות , הוא עשה בנצ עם 110 וזהו מה אכפת לכם.
שיעשה מה שבא לו כל עוד מה שהוא עושה עובד לו.

איך בדיוק זו דעה?
יצאתי מהתחרות עם 95 ק"ג לסינגל עם עצירה.
התחלתי להקפיץ, מה שלא עשיתי לפני, תוך חודש היה לי 110 ק"ג עם עצירה.
חביבי, הרי ברור לך שזה בעיקר בגלל שעלית 10+ קילו, כן?

I have to be on Swan's side.
He is competing constantly, and knows what a meet is and rules etc. A lot of people use bands chains slingshot boards as main movement. As long as he is progressing- and he is - that's what counts. We will let the numbers in the meet talk.

• פותח/ת השרשור
חביבי, הרי ברור לך שזה בעיקר בגלל שעלית 10+ קילו, כן?
יש קשר אבל לא ישיר, שיניתי הרבה דברים בטכניקה מאז התחרות.
גם העלייה במשקל וגם הטכניקה החדשה שתיהן בצורה שווה אחראיות לשיפור.

ואגב, רק שתהיה בעניין שירדתי 2 ק"ג כי אני בשבוע של הרעבה עצמית נוראית [ממש בקטע שהקיבה אוכלת את עצמה ואני לא עושה כלום בנידון] והתקדמתי בבנצ' ב-5 ק"ג, ללא אוכל. אם זה אכן היה מבוסס משקל גוף, הבנצ' היה יורד ולא עולה.

ואגב, רק שתהיה בעניין שירדתי 2 ק"ג כי אני בשבוע של הרעבה עצמית נוראית [ממש בקטע שהקיבה אוכלת את עצמה ואני לא עושה כלום בנידון] והתקדמתי בבנצ' ב-5 ק"ג, ללא אוכל. אם זה אכן היה מבוסס משקל גוף, הבנצ' היה יורד ולא עולה.
אז מצאת שיטה יותר יעילה לשיפור הבנץ' שלך. הרעבה עצמית!
אני חושב שבכלל, אתה מקבל את החלבונים מפירוק של שריר הקיבה.
@Tom

אז מצאת שיטה יותר יעילה לשיפור הבנץ' שלך. הרעבה עצמית!
אני חושב שבכלל, אתה מקבל את החלבונים מפירוק של שריר הקיבה.
@Tom
אולי בגלל זה הבנץ' שלי תקוע, אני אוכל כמו חזיר... 🍽️🥹

אתה חייב להבין שזה לא חד משמעי וזה לא מדע גרעיני.
גם לי קורה שאני בא אחרי יומיים עם חוסר שעות שינה ונותן פיאר, זה לא תמיד מוחלט שאם לא ישנת/אכלת אז גם לא הרמת.

אתה חייב להבין שזה לא חד משמעי וזה לא מדע גרעיני.
גם לי קורה שאני בא אחרי יומיים עם חוסר שעות שינה ונותן פיאר, זה לא תמיד מוחלט שאם לא ישנת/אכלת אז גם לא הרמת.
אחרי יומיים... מה שכן ניתן כמעט להבטיח הוא שכאשר מתמידים לאורך זמן לסבול מחוסר בשעות שינה ומתזונה לקוייה גם ההתקדמות תיעצר.

אחרי יומיים... מה שכן ניתן כמעט להבטיח הוא שכאשר מתמידים לאורך זמן לסבול מחוסר בשעות שינה ומתזונה לקוייה גם ההתקדמות תיעצר.
זה ברור, פשוט אני אומר שיומיים-שלושה לא תמיד משפיעים, זה אינדיבידואלי.

זה ברור, פשוט אני אומר שיומיים-שלושה לא תמיד משפיעים, זה אינדיבידואלי.
זה תמיד קורה, בייחוד כשיצור במשקל 10kg דואג לעשות לך אימון בייספס ב-5 בבוקר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית