הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל הטרולים שלום, היום ה1 באפריל.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
לכבוד ה1 באפריל שחל עלינו היום, הייתי שמח לשמוע מתיחות משעשעות שקיבלתם או לחלופין מתיחות שאתם מתכננים לעשות ביום זה:s85:

(מתיחות בסגנון ״אני הולך לעשות למנהלים דווקא ולפתוח אשכול ובו שאלות על קלן בסטרואידים ותרופות״ לא תתקבלנה בברכה:79nb:).

חבר טוב , שמומחה בהאקינג וכל השטויות האלה , הולך לעשות בפייסבוק של החברה שלי כאילו שהיא תצפה בפרסומת של וייאנט , שבה נהרגתי בתאונת דרכים 😃 כמובן זה יראה אמיתי עם תגובות בפיסיבוק שלי והכל .. ורק היא תראה את זה בפייסבוק שלה. ( עבד על חברתו בשנה שעברה)

כן כן .. דקות אחרי שהיא תגלה תאמת , אני אמות באמת 😃

חבר טוב , שמומחה בהאקינג וכל השטויות האלה , הולך לעשות בפייסבוק של החברה שלי כאילו שהיא תצפה בפרסומת של וייאנט , שבה נהרגתי בתאונת דרכים 😃 כמובן זה יראה אמיתי עם תגובות בפיסיבוק שלי והכל .. ורק היא תראה את זה בפייסבוק שלה. ( עבד על חברתו בשנה שעברה)

שמע זה אכזרי לא הייתי עושה את זה גם ב1 באפריל...

חח ענק.. תזהר עם זה (;

הייתי מפרסם סרטון של סקוואט 220 קילו עם פלטות אלאלאלאלאל ( שזה בעצם, 80? )

באמצע התחנה המרכזית בתל אביב, צעקתי לידידה: בוו מחבל מתאבד(והיא הייתה נבהלת), ואז אני הייתי מת:jester:

נערך לאחרונה:
תנו רעיונות למתיחות בטלפון אם יצליח אני אעלה לפה.

"שלום אני מדבר עם X?"
"כן, זה X."
"אה סליחה, טעות."

אם יש פה חברה שטסים היום הנה מתיחה נחמדה למטוס - חכו שחבר שלכם ירדם ותבקשו מהדיילת את המסיכת חמצן של ההדגמה, שימו אותה על הפנים ותעירו את חבר שלכם בבהלה.

• פותח/ת השרשור
באמצע התחנה המרכזית בתל אביב, צעקתי לידידה: בוו מחבל מתאבד(והיא נבהלה וצרחה), ואז אני הייתי מת:jester:

אם הייתי שוטר הייתי שובר לך את העצמות.

"שלום אני מדבר עם X?"
"כן, זה X."
"אה סליחה, טעות."

אם יש פה חברה שטסים היום הנה מתיחה נחמדה למטוס - חכו שחבר שלכם ירדם ותבקשו מהדיילת את המסיכת חמצן של ההדגמה, שימו אותה על הפנים ותעירו את חבר שלכם בבהלה.
daduntsh.gif

חחחחחחחחחח היום שיחקנו אותה כמה חברים אמרנו לחבר שהתבטל מחר השיעור והיה מבחן והוא לא בא חחחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית