הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה מורכבת בנוגע לחיטוב ומסה

ריצ'ארד

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
אז ככה אני בצבא והביאו לנו מכולת כושר למוצב הפלוגתי.
העניין הוא שיש לנו עוד מוצב מחלקתי ופילבוקס ובקצרה אני נודד בינהם שבוע בערך בכל מקום.
כשאני במוצב ישלי חדר כושר ויש משקולות לכל התרגילים הבסיסיים וגם אוכל סבבה.וכשאני בשני המקומות האחרים אין שם הרבה אוכל ולא חדר כושר רק מתח ותרגילי משקל גוף.
והייתי רוצה לעשות מסה במוצב הפלוגתי עם החדר כושר.
עכשיו מפה יש לי כמה שאלות:
אם אני יעשה מסה בשבוע שיש לי חדר כושר זה מן הסתם סבבה.. אבל מה אני עושה עם השבועיים שאין לי אותו האם זה יהיה בסדר להיותבמאזן קלורי חיובי ולעשות תרגילי משקל גוף? אני יגדל מזה? או שסתם יצבור שומן?
השאלה השנייה היא אם אני יעשה מסה ויהיה במאזן קלורי חיובי בשבוע שיש לי את החדר כושר ובשבועיים שאין לי אני יעשה חיטוב עם תרגילי משקל גוף ויהיה במאזן קלורי שלילי זה יהיה בסדר או שאני סתם יתקע וזה לא ייתן לי כלום?
והשאלה האחרונה היא אם אני עושה מסה בזמן שיש לי החדר כושרר ואני יעשה אירובי 30-40 דקות שלוש פעמים בשבוע.אני יוכל לשרוף את השומן העקיש? ואני עדיין יגדל? מן הסתם שאני יוכל את הקלריות ששרפתי כדי להישאר במאזן חיובי אבל השאלה היא אם בזמן האירובי על פי תכנית הhiiit שקראתי יישרף לי שומן במקומת כמו בטן ומותניים או שלא יישרף כלום.משום שאני במסה ורק יתבסף? אני שואל משום שאני רוצה.טיפה.לגדול אבל לא רוצה להשמין במקומות.כמו בטן ומותניים למרות שאם זה בלתי אפשרי אני סבבה עם חיטוב.

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול בבקשה על אחת מן השאלות?

אם אני יעשה מסה בשבוע שיש לי חדר כושר זה מן הסתם סבבה.. אבל מה אני עושה עם השבועיים שאין לי אותו האם זה יהיה בסדר להיותבמאזן קלורי חיובי ולעשות תרגילי משקל גוף? אני יגדל מזה? או שסתם יצבור שומן?
לא כל כך הבנתי אותך, שבוע אחד יש לך חדר כושר ואז שבועיים אין..? זה אומר שרוב הזמן אין לך חדר כושר -> אתה לא יכול לעשות מסה.

השאלה השנייה היא אם אני יעשה מסה ויהיה במאזן קלורי חיובי בשבוע שיש לי את החדר כושר ובשבועיים שאין לי אני יעשה חיטוב עם תרגילי משקל גוף ויהיה במאזן קלורי שלילי זה יהיה בסדר או שאני סתם יתקע וזה לא ייתן לי כלום?
לא יתן לך שום דבר חוץ מבלאגן בראש.

.אני יוכל לשרוף את השומן העקיש? ואני עדיין יגדל?
שומן עיקש רואים מתחת ל10% ככה שכרגע מה שאתה רואה הוא שומן ולא בהכרח עיקש. לשאלה אם תגדל, כן זה לא קשור לכמות האירובי (בהנחה שאתה לא מגזים במספר הדק' אירובי ואוכל מספיק)

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי אותך, שבוע אחד יש לך חדר כושר ואז שבועיים אין..? זה אומר שרוב הזמן אין לך חדר כושר -> אתה לא יכול לעשות מסה.

כן יוצא שאני רוב הזמן בלי חדר כושר כושר(בחודש 6-8 אימונים בחדר כושר).
אז אם ככה אין לי שום דרך לגדול? גם לא מאימוני סטריט וורקאוט?

Back
למעלה תחתית