הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בקשר לאכילה שלי , לא מתאמן.

• פותח/ת השרשור helo132
  • פורסם בתאריך

helo132

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם , שמי עומר , אני שוקל 75 על מטר 74 , לאחרונה אני עושה דיאטה , אין לי תפריט מורכב או מיוחד אבל אני אתן דוגמא , למשל היום ,
חטיף אנרגיה , נס קפה - שם מעט חבל , 2 פריכיות אורז עם חומוס.
צהריים , 4 ממולאים , כרוב כבוש , טיפה גזר.
תפוז + תפוח + חצי צלחת מרק עוף.
ערב , 2 פריכיות אורז עם חומוס , צלחת ממש ממש ממש קטנה של מרק.
נס קפה.
קערה עם קורנפלקס בריאות עם פירות יבשים וכמעט חצי חלב (הרבה לדעתי אבל בסדר).
ואיזה 5 זיתים.

האם בדרך הנ"ל אני הרזה ?

בנוסף , האם זה בסדר שהעלה תמונה של הגוף שלי כדי שתגידו לי איפה אני צריך להוריד ?

חשוב להזכיר שאני לא מתאן ולא מוצא זמן להתאמן.

עניתי לך כבר בפורום אחר.

עכשיו שמתי לב שאתה גם לא מתאמן, למה לא? אין לך 3 שעות בשבוע להקדיש לאימון?

• פותח/ת השרשור
עניתי לך כבר בפורום אחר.

עכשיו שמתי לב שאתה גם לא מתאמן, למה לא? אין לך 3 שעות בשבוע להקדיש לאימון?
תודה רבה על התשובה 😃.

אין לי זמן בכלל , זה מוגזם אם אני לא מתאמן ?

לילה טוב והמשך שבוע טוב 😃.

תודה רבה על התשובה .
בכייף 😃

אין לי זמן בכלל , זה מוגזם אם אני לא מתאמן ?
לא יודע מה זה מוגזם, אבל זה לא אידיאלי. לרדת במשקל אתה תרד, עם כמות הקלוריות הזאת זה יקרה מאוד מהר (ויעצר גם מאוד מהר). להגיד לך שאתה תיהיה מרוצה בסוף התהליך יהיה שקר כי אתה תרד במשקל אך לא בשומן. קישרתי לך מאמרים שאתה צריך לקרוא, מבטיח לך שכשסתיים אתה תמצא זמן ללכת 3 שעות לחדר כושר בשבוע.

אתה יכול לרדת במשקל אבל עדין להיראות שמן- שחיף ... כל הקטע זה לרדת בשומן ולישמור על השריר .
וגם התזונה עצמה לא כזאת טובה אם נומר את האמת .

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכם על התשובות והמשך שבוע טוב ...

אני רוצה לשואל שאלה , אכלתי עד כה , חטיף אנרגיה , 2 כוסות נס קפה , כוס תה , צלחת מרק ירקות עם אטריות ועוף , צלחת קורנפלקס עם פירות יבשים , 3 פריכיות עם חומוס , גמבה עגבניה ובצל וביצת עין + לחם אחד + 2 כפיות קוטג' 5% , האם לאור המצב שלי כיום , אם אני אוכל עכשיו קערת קורנפלקס עם חלב (מנה כתוב שהיא 140 קלוריות ו-100 גרם זה 400) זה יהיה בסדר ? או שלאכול קלמנטינה עם 5 תותים למשל ?

אני רוצה לשואל שאלה , אכלתי עד כה , חטיף אנרגיה , 2 כוסות נס קפה , כוס תה , צלחת מרק ירקות עם אטריות ועוף , צלחת קורנפלקס עם פירות יבשים , 3 פריכיות עם חומוס , גמבה עגבניה ובצל וביצת עין + לחם אחד + 2 כפיות קוטג' 5% , האם לאור המצב שלי כיום , אם אני אוכל עכשיו קערת קורנפלקס עם חלב (מנה כתוב שהיא 140 קלוריות ו-100 גרם זה 400) זה יהיה בסדר ? או שלאכול קלמנטינה עם 5 תותים למשל ?

זה ממש לא משנה מה אתה אוכל ביום אחד או לא אוכל ביום אחד. מה שחשוב זה שתגיע לערכים שלך, ואתה לא (!) קח בחשבון שבקצב הזה ועם התפריט הזה אתה תאבד את כל השריר שלך, שומן לא בטוח שיירד יותר מדי..התפריט שלך כמו שכבר אמרתי הוא לא תפריט, אין לך חלבון בכלל שומן גם, פשוט תפריט שמבוסס על פחמימות ולכן אני יכול להניח רק שזה איזה דיאטנית של הכללית או משהו כזה..חבל שאתה עושה את זה לעצמך

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא משנה מה אתה אוכל ביום אחד או לא אוכל ביום אחד. מה שחשוב זה שתגיע לערכים שלך, ואתה לא (!) קח בחשבון שבקצב הזה ועם התפריט הזה אתה תאבד את כל השריר שלך, שומן לא בטוח שיירד יותר מדי..התפריט שלך כמו שכבר אמרתי הוא לא תפריט, אין לך חלבון בכלל שומן גם, פשוט תפריט שמבוסס על פחמימות ולכן אני יכול להניח רק שזה איזה דיאטנית של הכללית או משהו כזה..חבל שאתה עושה את זה לעצמך
למשל אכלתי היום ביצה , זה לא טוב ? נגיד ואני משלים עם קורנפלקס עכשיו או קלמנטינה , אני סוגר יפה לא ?

ועוד שאלה , תוכל לתת לי מקום שממנו אפשר לקחת תפריט ?

למשל אכלתי היום ביצה , זה לא טוב ?
מי אמר משהו על טוב או לא, אמרתי שזה ממש לא מספיק

אני סוגר יפה לא ?
כבר אמרתי לך בערך 6 פעמים, לא אתה ממש לא סוגר יפה, בכלל לא, אפילו להפך. אתה בדרך המעולה ליהיות נטול שרירים לגמרי ועם אותה כמות שומן שיש לך עכשיו.

ועוד שאלה , תוכל לתת לי מקום שממנו אפשר לקחת תפריט ?
כבר נתתי לך קישורים בפוסט הקודם שפתחת. כנס לפורטל www.kilogram.co.il לך למאמרים מומלצים יש שם את המאמר השלם לחיטוב הגוף (אתה יכול להעזר בחיפוש - בפינה השמאלית למעלה - אם אתה לא מוצא) תקרא אותו. כשתסיים תשאל עוד שאלות.

• פותח/ת השרשור
מי אמר משהו על טוב או לא, אמרתי שזה ממש לא מספיק

כבר אמרתי לך בערך 6 פעמים, לא אתה ממש לא סוגר יפה, בכלל לא, אפילו להפך. אתה בדרך המעולה ליהיות נטול שרירים לגמרי ועם אותה כמות שומן שיש לך עכשיו.

כבר נתתי לך קישורים בפוסט הקודם שפתחת. כנס לפורטל www.kilogram.co.il לך למאמרים מומלצים יש שם את המאמר השלם לחיטוב הגוף (אתה יכול להעזר בחיפוש - בפינה השמאלית למעלה - אם אתה לא מוצא) תקרא אותו. כשתסיים תשאל עוד שאלות.
סבבה תודה רבה לך , אתה ממש עוזר לי 😃.

המשך שבוע טוב 😃.

ובקרוב פסח אז חג שמח 😃.

תראה אחי אתה לא קראת את המדריך ולכן אתה שואל שאלות שהם די מפגרות ....
מציע לך באמת להיתאמן ולאכול נכון וליקרוא את המדריך ... כמו שהבחור מעליי אמר אין לך כמעט חלבון שישמור על השריר ושומן איכותי ורק פחמימות פשוטות ומלאות בסוכר .
אתה לא תבין את מה שאנחנו אומרים עד שלא תיקרא את המדריך .
בהצלחה אחי .

קערה עם קורנפלקס בריאות עם פירות יבשים וכמעט חצי חלב (הרבה לדעתי אבל בסדר).
אתה "מתקמצן" על המרק, הפריכיות הירקות אבל מגזים מאוד עם הקורנפלקס!
מאוד ממליצה לך לרדת מהקורנפלקס הזה או שתשאיר קערה ממש קטנה (כמות של כוס פלסטיק חד פעמית) פעם ביום ודרך אגב אין בו שום דבר בריאותי. במקום זה תאכל יותר קוטג, יוגורט, ביצים, חזה עוף, דגים, טונה.
תאכל ירקות כמה שאתה רוצה טריים או מבושלים. אגב מרק עוף זה סבבה (אם הוא מוכן בבית) ואתה יכול לאכול קערה גדולה.
ותאכל שומנים טובים - שמן זית, אבוקדו, טחינה, שקדים.

אם אתה לא מתאמן בחדר כושר אתה יכול להוסיף הליכות/ריצות בחוץ 3 פעמים בשבוע.
דווקא בגלל שאתה לא מתעמל תקפיד על תזונה בריאה ואיכותית.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם , מאוד עזרתם לי 😃.

שבוע טוב וחג שמח 😃.

אפשר לנעול 😃. שאלה בשביל חבר ששוקל 64 :

לאחר שקראתי הבנתי מה אני צריך ואכלתי ככה , תגידו לי מה לשפר :

בוקר : נס קפה וחטיף אנרגיה של 105 קלוריות.

נס קפה.

צהריים : 2 כפיות קוסקוס או 4 , חצי כרוב , עגבנייה , נתח של חזה עוף , 2 בננות , 2 קלמנטינות ו-5 תמרים (או 3 לא זוכר) , נס קפה.

17:00 : פריכיות של 8 קלוריות לפריכית 6 יחידות וכף חומוס.

ערב : 5 כפות קוסקוס , כרוב , עגבנייה , טיפה קורנפלקס עם חלב.

האם הגזמתי ?

חשוב לציין שהוא לא מתאמן הוא בן 17 והוא לא יכול להתאמן עכשיו.

Back
למעלה תחתית