הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתי שאלות שמעסיקות אותי

• פותח/ת השרשור yosef
  • פורסם בתאריך

yosef

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
מדוע רוב ההזרקות נעשות דרך העכוז? הרי הדבר דורש אדם נוסף שיבצע את ההזרקה, והזרקה דרך החזה או הכתף תהיה נוחה יותר ואף קלה יותר לביצוע...

מדוע מומלץ להמנע מהזרקת סטרואידים אנבוליים ישירות לכלי דם? הרי בסופו של דבר החומר אמור להגיע למחזור הדם...

תודה.😈

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תזריק איפה שבא לך אתה נורמלי שאתה שואל להזריק 1-3 מיל של שמן לכלי הדם??

בסופו של דבר זה יגיע לדם... מה היתרון בלהזריק אותו לשריר? והשאלה היא לא איפה להזריק, אלא למה הזרקה בעכוז נחשבת לנפוצה יותר, על אף חוסר הנוחות?

לא נכון,

אם אתה מזריק שמן לדם, רב הסיכויים שתוך כמה זמן אתה תמצא את עצמך באישפוז מחוסר הכרה.
סטרואידים מזריקים אך ורק תוך שרירי, אפילו לא תת עורי או לשומן.
בעכוז, בחלק החיצוני העליון, אין כמעט ורידים/עצבים, לכן זה המקום הכי נוח להזרקה.

ישנו תהליך שמעביר את החומר למחזור הדם, אני לא איזה כימאי או משהו, ככה שאוכל להסביר לך את התהליך.

• פותח/ת השרשור
לא נכון,

אם אתה מזריק שמן לדם, רב הסיכויים שתוך כמה זמן אתה תמצא את עצמך באישפוז מחוסר הכרה.
סטרואידים מזריקים אך ורק תוך שרירי, אפילו לא תת עורי או לשומן.
בעכוז, בחלק החיצוני העליון, אין כמעט ורידים/עצבים, לכן זה המקום הכי נוח להזרקה.

ישנו תהליך שמעביר את החומר למחזור הדם, אני לא איזה כימאי או משהו, ככה שאוכל להסביר לך את התהליך.

תודה רבה על התשובה.
אז יש סיכון גדול יותר בהזרקה לכתף או לחזה?

1. העכוז זה המקום הנוח ביותר כי הוא יחסית לא מלא בקצוות עצבים ובגלל זה הזריקה פחות כואבת
2. יש מעט מאוד כלי דם בעכוז והסיכוי לפגוע בכלי דם הוא מעט
3.העכוז הוא שיריר גדול ונוח להזרקה

אין מניע להזריק לכל שריר אחר רק הזריקה תכאב יותר ויש יותר סכנה לפגוע בכלי גם
הסיבה שמזריקים סטרואדים לשריר ולא ישירות למחזור הדם היא שההורמון נכנס למחזור הדם בהשהייה מסויימת
(תלוי בסוג האסטר) וגם הורמון שהגוף מפיק טבעי לא משוחרר ישירות לדם אלה נכנס אליו אלה עובר תהליך מטבולי לפני כניסה למחוזר הדם

• פותח/ת השרשור
1. העכוז זה המקום הנוח ביותר כי הוא יחסית לא מלא בקצוות עצבים ובגלל זה הזריקה פחות כואבת
2. יש מעט מאוד כלי דם בעכוז והסיכוי לפגוע בכלי דם הוא מעט
3.העכוז הוא שיריר גדול ונוח להזרקה

אין מניע להזריק לכל שריר אחר רק הזריקה תכאב יותר ויש יותר סכנה לפגוע בכלי גם
הסיבה שמזריקים סטרואדים לשריר ולא ישירות למחזור הדם היא שההורמון נכנס למחזור הדם בהשהייה מסויימת
(תלוי בסוג האסטר) וגם הורמון שהגוף מפיק טבעי לא משוחרר ישירות לדם אלה נכנס אליו אלה עובר תהליך מטבולי לפני כניסה למחוזר הדם

עניתם לי על השאלות.

תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית