עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיבולת שועל אוכלים רק בארוחת בוקר? או שאפשר גם אחרי אימון?כל כך הרבה אפשרויות...
האפשרות הכי "זולה" (מבחינת קלוריות) זה פשוט לקחת את הכמות שאתה רוצה לשים מים + קינמון לערבב טוב טוב ולהכניס למיקרו לסביבות הדקה-דקה וחצי (תלוי באיזה מרקם אתה רוצה את זה).
עכשיו..מבחינת טעם זה סבבה אבל לא מטורף.
מה שאתה יכול לעשות זה אחרי מה שעשית להוסיף יוגורטים + פירות (אני אישית שם פירות יער - פטל אוכמניות וכאלה) לשים איזה חצי כפית סילאן\דבש גם ישדרג. אני אישית אוהב שיש משהו ללעוס שם בכל הדבר הזה אז שקדים\קצת קורנפלקס גם עוזר.
ותכף אני אעלה מתכון של דייסה מלוחה משהו נדיר 😃
בכל מקרה לך לגוגל תרשום oatmeal recipe אתה תמצא בערך 200 אתרים שזאת ההתמחות שלהם..המתכונים חוזרים על עצמם אבל אתה כבר תמצא משהו שאתה תאהב.
לא מכיר את השיטה הזאת של החיטוב אז לא יכול לענות.אני עושה IF אז ארוחה ראשונה שלי זה ב 12
החלטתי שאולי אני ינסה להמציא מתכוןלא מכיר את השיטה הזאת של החיטוב אז לא יכול לענות.
אתה יכול לשים מה שבא לך, אני לפעמים מתבל עם אבקת חרובים סתם כי אוהב את הטעם..שיבולת שועל עם נס קפה בטעם וניל/מקופלת ובמקום מים חלב ו כפית-2 סוכר
איך אני מכין את זה?
על הגז במיקרוגל איך?
וכמה לשים מכל כמות?
החלטתי שאולי אני ינסה להמציא מתכון
שיבולת שועל עם נס קפה בטעם וניל/מקופלת ובמקום מים חלב ו כפית-2 סוכר
איך אני מכין את זה?
על הגז במיקרוגל איך?
וכמה לשים מכל כמות?
אני צריך מתכון טעים לשיבולת שועל קוואקר
תגידו לי איך להכין אני יכין אין לי בעיה עם האש מיקרו כל דבר
תודה
ואם אפשר גם ערכים אין אבקה לשלב
מה מלוכלך פה?אפילו במסה אני לא אוכל כזה מלוכלך...
מה זה?שיבולת שועל בטעמים - אחד הדברים אני אוכל ככה בכיף חצי קילו לא מבושל
הכנתי היום היה מסריח רצחכל כך הרבה אפשרויות...
האפשרות הכי "זולה" (מבחינת קלוריות) זה פשוט לקחת את הכמות שאתה רוצה לשים מים + קינמון לערבב טוב טוב ולהכניס למיקרו לסביבות הדקה-דקה וחצי (תלוי באיזה מרקם אתה רוצה את זה).
עכשיו..מבחינת טעם זה סבבה אבל לא מטורף.
מה שאתה יכול לעשות זה אחרי מה שעשית להוסיף יוגורטים + פירות (אני אישית שם פירות יער - פטל אוכמניות וכאלה) לשים איזה חצי כפית סילאן\דבש גם ישדרג. אני אישית אוהב שיש משהו ללעוס שם בכל הדבר הזה אז שקדים\קצת קורנפלקס גם עוזר.
ותכף אני אעלה מתכון של דייסה מלוחה משהו נדיר 😃
בכל מקרה לך לגוגל תרשום oatmeal recipe אתה תמצא בערך 200 אתרים שזאת ההתמחות שלהם..המתכונים חוזרים על עצמם אבל אתה כבר תמצא משהו שאתה תאהב.
מה אתה יכול להביא לי שיהיה טעים גם אם זה דורש הרבה מצרכים והרבה זמן הכנה
יש ל-Quaker ליין של שיבולת שועל בטעמים - אוכמנית , פירות יער , תפוח וקינמון , סוכר חום ומייפל - מה שאני אוכל ועודמה זה?
יוצא לי יותר מידי פחמימהמה מלוכלך פה?
שיבולת שועל אוכלים רק בארוחת בוקר? או שאפשר גם אחרי אימון?
אני עושה IF אז ארוחה ראשונה שלי זה ב 12
IF זה תוכנית שאמורה לשרוף שומןסליחה על הבורות, אבל מה זה IF ?