הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין חיטוב ועוד

fruitgirl

משתמש מתחיל
20
24
נק' מוניטין:
262
20
24
שלום , אני מתאמנת 6 אימוני כוח בשבוע , 2 כתפיים 2 רגליים 1חזה יד אחורית , 1 גב יד קדמית . סכה באימון עובדת 6-8 תרגילים באימון סכה 4 סטים כל תרגיל 15 חזרות כל סט , 30 שניות מנוחה בין כל סט . שוקלת 55, 19 אחוז שומן , גובה מטר 55 . יש לי מסת שריר ממש גדולה יחסית ברגליים ובידיים בעיקר ... לאחרונה התחיל לצאת לי הורידון החמוד בבייספס . המטרה להגיע לתחרויות מיס ביקיני של הifbb. לגביי תזונה - 130 גרם חלבון 60 גרם פחמימה . עדיין יורדת אבל די לאט . השאלה שלי היא כמה זמן אפשר להמשיך חיטוב והאם יש להגביל אותו ? לא משתמשת בשורפי שומנים למיניהם אך ורק באבקת חלבון לעיתים מולטי ויטמין וכדומה . רציתי לשאול גם לגבי קריאטין ( הייתי לוקחת בעבר ) נרמר לי שאסור לקחת את האבקה ואז לשתות מים וחייב להמיס את סה במים חמים כדיי שייספג היטב ולא יפגע בכליות , מה דעתך בנושא ? תודה מראש

שלום , אני מתאמנת 6 אימוני כוח בשבוע , 2 כתפיים 2 רגליים 1חזה יד אחורית , 1 גב יד קדמית . סכה באימון עובדת 6-8 תרגילים באימון סכה 4 סטים כל תרגיל 15 חזרות כל סט , 30 שניות מנוחה בין כל סט . שוקלת 55, 19 אחוז שומן , גובה מטר 55 . יש לי מסת שריר ממש גדולה יחסית ברגליים ובידיים בעיקר ... לאחרונה התחיל לצאת לי הורידון החמוד בבייספס . המטרה להגיע לתחרויות מיס ביקיני של הifbb. לגביי תזונה - 130 גרם חלבון 60 גרם פחמימה . עדיין יורדת אבל די לאט . השאלה שלי היא כמה זמן אפשר להמשיך חיטוב והאם יש להגביל אותו ? לא משתמשת בשורפי שומנים למיניהם אך ורק באבקת חלבון לעיתים מולטי ויטמין וכדומה . רציתי לשאול גם לגבי קריאטין ( הייתי לוקחת בעבר ) נרמר לי שאסור לקחת את האבקה ואז לשתות מים וחייב להמיס את סה במים חמים כדיי שייספג היטב ולא יפגע בכליות , מה דעתך בנושא ? תודה מראש
מה הכוונה להגביל חיטוב? תלוי כמובן במסת השריר שלך. שלא יהיה לך ספק, אם את בגרעון קלורי (בהנחה שזה מה שאת מכנה חיטוב) את מאבדת מסת שריר. מכאן שתוכלי להתמיד בחיטוב כל עוד מסת השריר הקיימת מספקת אותך, מרגע שלא, תהיי חייבת לעבור למאזן קלורי חיובי ולהתאים מעט גם את תכנית האימון כך שתיווצר בנייה עדיפה של מסת שריר.

בנוגע לקריאטין, לוקחים את הכפית, שמים בכוס, מוסיפים מים רגילים ומקפידים לצרוך מעט יותר נוזלים. פשוט מאוד, לא חמים ולא כליות...

• פותח/ת השרשור
בלהגביל את החיטוב אני מתכוונת לזמן החיטוב , אם כדאי להיות בחיטוב למשך זמן ממושך . אני כרגע כבר ...5 חודש בחיטוב :/ למרות שלפניי שהתחלתי אותו הייתי טבעונית כך שיצא שעליתי המוןןןןן מסת שריר. אפילו בלי הפחמימה . אגב כדאי לחזור להשתמש בקריאטין גם בחיטוב ?

קריאטין לא ממש מתאים ועוזר בחיטוב.
(גם בזמן מסה צריך להבין שזה לא תוסף מדהים..)

מתי התחרות?
תצתרכי להתאים את תקופת המסה והחיטוב בהתאם לזמן התחרות

Back
למעלה תחתית