הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בדילמה ממש קשה.

• פותח/ת השרשור all
  • פורסם בתאריך

all

משתמש פעיל
396
6
נק' מוניטין:
17
396
6
אז ככה, אני הייתי כאן בייעוץ אישי מינואר עד סוף מרץ, עשיתי חיטוב בתקופה הזו. הורדתי כ-7-8 קילו. להלן הנתונים שלי:
משקל: 63.5 ק"ג.
גובה: 1.70-1.71.
משה העריך אותי כ-13%-14% א.ש

הבעיה שלי זה ככה, אני לא יודע אם אני אעשה מסה או אמשיך את החיטוב, למה אני בדילמה?
- הרבה אנשים אומרים לי שאני נראה קטן מדי (למרות שעדיין נשאר לי ממש שומן בבטן), אומרים לי שהגוף שלי קטן ויחסית לגילי, אני נראה כמו ילד קטן.
- אני חושב שמבנה הגוף שלי יכול לגדול עוד טיפה יותר.

למה אני חושש ממסה?
- אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני אתקע בלהיות שמן או להעלות יותר מדי שומן במקום שריר בטעות.

מה הייתם ממליצים לי?
מסה? להמשיך חיטוב?

תודה לכם. @Moshe

גם אני חששתי עד לפני כמה שבועות לפני תחילת המסה (בייעוץ) ופשוט הבנתי שאין מהה לעשות חייבים לשבור את המחסום הפסיכולוגי הזה.
אני אחרי כמה שנים של חיטובים וברגע שעברתי לנייטרלי עליתי לא מעט במשקל והיה לי איזה שבוע שפשוט התחמקתי ממראות ולא סבלתי את עצמי. עכשיו אני כבר מרוצה בטירוף (למרות שעדיין בנייטרלי ואפילו לא מסה באמת) ומקבל אין סוף מחמאות על כך שגדלתי.
אם אתה חושב שאתה קטן מדי, ובנוסף לזה משה העריך אותך ב13% שומן אז אתה בהחלט יכול לעבור למסה.

למה לא ממשיך יעוץ לתקופת המסה?

• פותח/ת השרשור
גם אני חששתי עד לפני כמה שבועות לפני תחילת המסה (בייעוץ) ופשוט הבנתי שאין מהה לעשות חייבים לשבור את המחסום הפסיכולוגי הזה.
אני אחרי כמה שנים של חיטובים וברגע שעברתי לנייטרלי עליתי לא מעט במשקל והיה לי איזה שבוע שפשוט התחמקתי ממראות ולא סבלתי את עצמי. עכשיו אני כבר מרוצה בטירוף (למרות שעדיין בנייטרלי ואפילו לא מסה באמת) ומקבל אין סוף מחמאות על כך שגדלתי.
אם אתה חושב שאתה קטן מדי, ובנוסף לזה משה העריך אותך ב13% שומן אז אתה בהחלט יכול לעבור למסה.

למה לא ממשיך יעוץ לתקופת המסה?
אני מרגיש שהמבנה גוף שלי קטן את האמת, אבל בלי קשר להערכה של משה (אני לא מפקפק בו) אני מרגיש עדיין שמן שאני מסתכל על הבטן שלי, על פי דבריו של משה, השומן היחידי הרב שנשאר זה בבטן.

לגבי הייעוץ זה סיבה אישית, נראה אולי בהמשך.

אני בדילמה קשה!

אם משה ייעץ לך להתחיל מסה, אז תתחיל מסה אין כאן שאלה בכלל.

הוא יודע במיליון אחוז מה שהוא אומר.

אתה גבר אתה אמור ליהיות גדול יותר, ותזכור שאחרי שיהיו לך הרבה יותר שרירים הגוף שלך יראה הרבה יותר טוב והדברים הקטנים שמפריעים לך ייעלמו\לא יהיו משמעותיים בכלל..

• פותח/ת השרשור
אם משה ייעץ לך להתחיל מסה, אז תתחיל מסה אין כאן שאלה בכלל.

הוא יודע במיליון אחוז מה שהוא אומר.

אתה גבר אתה אמור ליהיות גדול יותר, ותזכור שאחרי שיהיו לך הרבה יותר שרירים הגוף שלך יראה הרבה יותר טוב והדברים הקטנים שמפריעים לך ייעלמו\לא יהיו משמעותיים בכלל..
ברור שהוא יודע, הוא הגורו 😃.
אבל בלי קשר, אני פשוט פחדתי שיהיה עוד יותר שומן בבטן והכרס תהיה גדול והכל. אבל פאק איט, נכנס במסה ונגדל - מקסימום נקרע את התחת שלנו בחיטוב. כמה זמן לפי דעתך מסה דורש? (שים לב כי יצאתי לשבועיים ניטרלי).

אבל בלי קשר, אני פשוט פחדתי שיהיה עוד יותר שומן בבטן והכרס תהיה גדול והכל. אבל פאק איט, נכנס במסה ונגדל - מקסימום נקרע את התחת שלנו בחיטוב. כמה זמן לפי דעתך מסה דורש? (שים לב כי יצאתי לשבועיים ניטרלי).
תעשה את זה נכון, נייטרלי לא חייב ליהיות שבועיים, הוא צריך להסתיים אחרי שהמשקל שלך יציב..תעבוד חזק בחדר כושר ואמור ליהיות בסדר גמור.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תעשה את זה נכון, נייטרלי לא חייב ליהיות שבועיים, הוא צריך להסתיים אחרי שהמשקל שלך יציב..תעבוד חזק בחדר כושר ואמור ליהיות בסדר גמור.

בהצלחה!
מתי אדע שהמשקל שלי יציב?

Back
למעלה תחתית