הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשה לי לרדת עד הסוף בסקוואט

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
שאני עושה סקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף כמו שצריך כי שאני עושה את זה הגב שלי מתעגל וגם יש לי אי נוחות במפרק של המותן.
מישהו ניסה ללמד אותי לעשות סקוואט בחדר כושר והבעיה שהבנתי שיש לי זה לא להבין מה הטכניקה אלה שפשוט יש לי בעיה שהגב מתעגל שאני מגיע ל90 מעלות ומטה ושיש לי אי נוחות במותניים במפרק.
גם בדדליפט זה קורה בשביל שהמשקולות יגעו בריצפה כמו שצריך נידפק לי הטכניקה.
יש דרכים לעבוד על זה?
נ.ב המאמן כושר טמבל לא אכפת לו בשיט בזכות מתאמן שם קיבלתי את העזרה בטכניקה.

לגבי הסקוואט, תנסה לפתוח יותר את הברכיים ולהתיישב אחורה, לרוב זה אמור לפתור את הבעיה, בכל מקרה תנסה גם לשחק מעט עם כמה אתה פותח את הברכיים ורוחב עמידה, אנשים שונים צריכים עמדות שונות
לגבי הדדליפט, תפנה מעט את כפות הרגליים החוצה ושהברכיים יעקבו אחרי כפות הרגליים, זה אמור לתת לאגן שלך מעט יותר מקום להיכנס פנימה

אתה בכל מקרה מוזמן להעלות לפה סירטוני טכניקה ולקבל עזרה קצת יותר ספציפית

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט, תנסה לפתוח יותר את הברכיים ולהתיישב אחורה, לרוב זה אמור לפתור את הבעיה, בכל מקרה תנסה גם לשחק מעט עם כמה אתה פותח את הברכיים ורוחב עמידה, אנשים שונים צריכים עמדות שונות
לגבי הדדליפט, תפנה מעט את כפות הרגליים החוצה ושהברכיים יעקבו אחרי כפות הרגליים, זה אמור לתת לאגן שלך מעט יותר מקום להיכנס פנימה

אתה בכל מקרה מוזמן להעלות לפה סירטוני טכניקה ולקבל עזרה קצת יותר ספציפית
זה בסדר לפסוק את הרגליים יותר מרוחב כתפיים?

• פותח/ת השרשור
כן, רוחב כתפיים זו המלצה כללית, אבל לא מתאים לכולם
שחכתי לציין שיש לי את הכאבים במפרק של המותניים/אגן גם בתרגיל של הכפיפות בטן רגילות אופניים.

שחכתי לציין שיש לי את הכאבים במפרק של המותניים/אגן גם בתרגיל של הכפיפות בטן רגילות אופניים.
אם יש לך כאבים במפרק גם בפעולות פשוטות אז זה כבר משהו שמומלץ לבדוק

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כאבים במפרק גם בפעולות פשוטות אז זה כבר משהו שמומלץ לבדוק
איזה תוכנית לעשות למסה?
עוד מעט מתחיל תחדר כושר ואני רואה את התוכניות של האתר אבל לא יודע מה באמת מתאים לי.
שהייתי ביום הראשון בחדר כושר לא נתפס לי כמעט כלום ומה שכן ממש בקטנה.
אשמח לדעת איזה תוכנית תתאים לי למסה בשביל להיות אסטטי וגוף עם פרופורציות.
אני מבולבל מאוד אני מסתכל על הSS ורואה שזה לא מתאים לי בדיוק כי מה לי ולפאוור קלין ואת הדדליפט וסקוואט אני לא יתחיל לעבוד במשקלים גדולים עד שלא אצליח את הטכניקה ב100אחוז.
אני רוצה לעבוד על הכל מה שנכון מאוד הידיים שלי מאוד קטנות לעומת הגב גם הכתפיים לא בפרופורציה.
יש לי כתפיים וידיים קטנות לעומת הגב.
אני בסרטים בקטע של התוכניות אימון באמת לא יודע מה לבחור ואיך לשנות בשבילי.

איזה תוכנית לעשות למסה?
עוד מעט מתחיל תחדר כושר ואני רואה את התוכניות של האתר אבל לא יודע מה באמת מתאים לי.
שהייתי ביום הראשון בחדר כושר לא נתפס לי כמעט כלום ומה שכן ממש בקטנה.
אשמח לדעת איזה תוכנית תתאים לי למסה בשביל להיות אסטטי וגוף עם פרופורציות.
אני מבולבל מאוד אני מסתכל על הSS ורואה שזה לא מתאים לי בדיוק כי מה לי ולפאוור קלין ואת הדדליפט וסקוואט אני לא יתחיל לעבוד במשקלים גדולים עד שלא אצליח את הטכניקה ב100אחוז.
אני רוצה לעבוד על הכל מה שנכון מאוד הידיים שלי מאוד קטנות לעומת הגב גם הכתפיים לא בפרופורציה.
יש לי כתפיים וידיים קטנות לעומת הגב.
אני בסרטים בקטע של התוכניות אימון באמת לא יודע מה לבחור ואיך לשנות בשבילי.
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תנסה בינתיים לעבוד עם התוכנית הראשונה שם, אל תדאג, זה מספיק עבודה לכל הגוף, תעשה את זה איזה חודש לפחות, ואז תראה אם אתה רוצה לעבור ל-SS
על הדרך תלמד טוב טוב את תרגילים הבסיס, למרות שאתה לא צריך טכניקה מושלמת, אלא אחת טובה, כי טכניקה מושלמת לוקח שנים לפתח וגם אז זה לא מושלם
באמת שאם אתה לא מתאמן כבר שנים ופיתחת איזושהי נקודה חלשה אין צורך גדול לשנות משהו בתוכנית במיוחד בשבילך, חוץ מאולי איזה תרגיל להוסיף או משהו בסיגנון

Back
למעלה תחתית