הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אני רוצה לקנות חגורה חדשה, הבנתי שהחגורות של אינזר ממש טובות, אבל לא זולות... השאלה אם באמת יש הבדל משמעותי לעומת למשל RDX שעולה שליש ממנה? אם למישהו יש ניסיון עם שתיהן, ואולי גם המלצות למשהו אחר, אשמח לדעת

• פותח/ת השרשור
מה זה השטות הזאת?
אני עם 13 וזה מעולה
מה הקשר רחבים לא הבנתי
אתה מתכוון אתה עם אותה חגורה (אינזר פוראבר) 13 מ"מ ואתה מרוצה ממנה? הגובה ומשקל שלך הם כמו שכתוב בצד (1.81, 94)?

קצת בעייתי שצריך להזמין בלי אפשרות לנסות ולמדוד אחת, בגלל זה אני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים כמה שיותר...

אתה מתכוון אתה עם אותה חגורה (אינזר פוראבר) 13 מ"מ ואתה מרוצה ממנה? הגובה ומשקל שלך הם כמו שכתוב בצד (1.81, 94)?

קצת בעייתי שצריך להזמין בלי אפשרות לנסות ולמדוד אחת, בגלל זה אני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים כמה שיותר...
אני עם האקונמי של אינזר... (כן הנתונים נכונים)

מה המטרה שלך בכללי חגורה לסקוואט?
אני הייתי הולך על ה-13 מה שגם זה יחזיק לך שנים שבהם אתה תגדל ותתרחב אם כביכול הרוחב משפיע ( @Alikk1998 לא כל מה שקוראים באינטרנט נכון (; )

• פותח/ת השרשור
סקוואט דדליפט ופרס. עם פרס לא נראה לי שתהיה בעיה, שמעתי ש 13 יכולה להיות פחות נוחה לדדליפט או משהו..
אני לא מאמין שאני אתרחב יותר מדי, אני עכשיו שוקל 106 עם משהו כמו 20% שומן (אולי כבר יותר, פשוט אני רוצה להגיע למשקלי עבודה טובים לפני שאני עושה חיטוב) וכבר עברתי את גיל ההתבגרות מזמן (ככה שאני לא גודל מבחינת עצמות וזה)

כל הזמן הייתי בטוח שזה אינזר 0.0

אבל מחיפוש קצר בגוגל של ״inzer economy belt״ זה מצא לי תוצאות , מוזר....

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע אם מוכרים חגורות של אינזר בחנויות בארה"ב או שזה רק להזמין מהאתר?

there is no economy for inzer

the 13 is stiffer thats it
לאינזר יש חגורת אקונומי.

לא יודע מאיפה הבאתם ש13 מ"מ זה למי שעושה סקוואט רחב ושאר השטויות.
אני עם 13 מ"מ 2 פרונגים מסתדר איתה מעולה.

כן התבלבלתי דיברתי רק על המ״מ ואני לא רואה שום סיבה לקחת 10 מ״מ אולי לנשים/ילדים או אם זה זול ממש ביחס ל-13....

• פותח/ת השרשור
הדעות חלוקות כאן לגבי המ"מ... נראה לי אני אלך על ה 13... יש דעות על מה עדיף 2 פרונגים או אחד? אני מעדיף 2 אבל ראיתי חלק שאומרים שלא נוח לסגור ולפתוח

כן התבלבלתי דיברתי רק על המ״מ ואני לא רואה שום סיבה לקחת 10 מ״מ אולי לנשים/ילדים או אם זה זול ממש ביחס ל-13....

first try 10mm and then say it's for kids or women. I think most lifters use 10. I don't see any reason to prefer 2 prongs over 1, but it's just me.

• פותח/ת השרשור
קיצר האתר של אינזר עושה לי בעיות עם ההזמנה משום מה... אני רוצה להזמין מ HOUSE OF PAIN, ראיתי שכתבו כאן שהחגורות משם והחגורות של אינזר זה דברים שונים, אבל אצלם באתר כתוב שזה אינזר פוראבר... אפשר הבהרה בנושא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית