עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך יודע?17 אחוזי שומן
תעבור על המאמר השלם לחיטוב הגוף בפורטל www.kilogram.co.il אתה תמצא שם מה הם הכללים ליצירת תפריט כזה.בגלל עבודה וחוסר זמן אני צריך תפריט חיטוב תוך כדי שמירה על מסת השריר
כל תפריט שתיצור אתה יכול לאכול אותו איך שנוח לך.שיהיה מרוכז ל2 ארוחות ביום או בלחץ 3 .
אז אולי לא טעית בהרבה אבל בדרך כלל מומלץ לתת למישהו אחר להעריך לך.הערכתי ע״י תמונות שראיתי בפורום.
אני יקרא שוב ויעשה את החישובים.
שאלה אחת שאני צריך עלייה תשובה זה
האם אני יכול לקחת תפריט חיטוב מהפורטל
ולצמצם אותו לשתיי ארוחות?
בכייף 😃תודה רבה
אחלה עכשיו:חישבתי וזה מה שיצא
BMR -1956
RMR-2347
בידיוק כמו שמיכל אמרה מעלי. יש לך שם תפריט לדוגמא זה אומר שהערכים כבר טובים אז אין לי מה לבדוק.מה הלאה?
אתה אמור לעשות X דק' אירובי אשר יגרמו לך לרדת בחצי קילו כל שבוע, תתחיל מכלום או קצת (אבל תזכור את סה"כ הדק' שעשית בשבוע) ותראה מה קורה בשקילה (תשקל כל שבוע אותו יום אותה שעה עדיף בבוקר על בטן ריקה אחרי השירותים) - קח בחשבון שבשבועות הראשונים אתה עלול לראות ירידה חדה בגלל איבוד נוזלים. לאחר מכן, כשהמשקל ייתיצב תוסיף 20 דק' אירובי, אם בשקילה השבועית לאחר מכן לא ירדת תוסיף עוד אירובי\תוריד קלוריות..וככה ממשיכים הלאהעוד 3 שאלות....כתוב שצריך לעשות 4 אימוני אירובי בשבוע ,האם זה חובה ? ואם אני לא רץ צריך להוסיף או להוריד מהערכים הסופיים?
כל עוד שהערכים מתאימים זה בסדר גמורוהאם התפריט לאדם השוקל 100 קילו מתאים לי?(כמובן שחישבתי את הRMR ויצא לי 2347)
כן, אתה אוכל את כל התפריט כל יום בלי קשר אם יש או אין אימון.התפריט הזה הוא גם ליום ללא אימון?
בוודאי, אם תחליף את המילה "שייק חלבון" במילה "קופסת טונה" אני בטוח שלא היית שואל בכלל.והאם אפשר לשתות חלבון גם ביום ללא אימון?