הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב לאחר חופשת מחלה.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אז ככה בחודשיים האחרונים עברתי הרבה, מקלקול קיבה לכאבי ביצים שלא פסקו, תזונה שלא הוקפדה ולאימונים שלא התבצעו.

אחוזי השומן טיפסו להם אי שם בפסגות אודות לגנטיקה שהורישה לי אמא (תודה אמא), ושלשום התבצע אימון גב ראשון מזה חודשיים.

כרגע על % שומן גבוה, משתדל לחטב בעדינות לאזור ה14% ולהתחיל סייקל לאחר שנתתי לגוף מנוחה מהסייקל המאוד מאכזב שחוויתי, הפצעים עדין ישנם פה ושם, תודה מראש 🙌

image.jpg

נראה מאסיבי אבל דווקא ממך בתור אחד שמבין עניין הייתי מצפה לתמונות יותר מקצועיות כמו פוזות חובה או לפחות תמונת מצב יותר ברורה.
נראה גדול אבל תעדכן עם תמונות יותר מעניינות

• פותח/ת השרשור
נראה מאסיבי אבל דווקא ממך בתור אחד שמבין עניין הייתי מצפה לתמונות יותר מקצועיות כמו פוזות חובה או לפחות תמונת מצב יותר ברורה.
נראה גדול אבל תעדכן עם תמונות יותר מעניינות

אהלן סהר,

זו הייתה תמונת שעשוע, בתקופה הזו אני עובד מאוד קשה על מנת להעלות תמונה עדכנית, כפי ששמת לב לא שאלתי הערכת אחוז שומן מכיוון שזו תמונת בדיחה.

כשהטסט פרופ והטרן אצטט יזרמו בדמי בשבוע השישי אתה תקבל אחלה של בוק:).

אהלן סהר,

זו הייתה תמונת שעשוע, בתקופה הזו אני עובד מאוד קשה על מנת להעלות תמונה עדכנית, כפי ששמת לב לא שאלתי הערכת אחוז שומן מכיוון שזו תמונת בדיחה.

כשהטסט פרופ והטרן אצטט יזרמו בדמי בשבוע השישי אתה תקבל אחלה של בוק:).
תגיד, אין לך איזה סיפורי רואיד-רייג' מהטרן?

• פותח/ת השרשור
תגיד, אין לך איזה סיפורי רואיד-רייג' מהטרן?

לצערי עוד לא חוויתי שימוש בטרן, יש לי נסיון עם דיבול ואיתו לא חוויתי רוייד רייג׳, אעדכן בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית