הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס - טכניקה

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
יש לי בעייה בבנץ', בעיקר הכבדים.
אני אוהב להוריד לאט, ובחזרה הראשונה, המשקולת יורדת את החלק האחרון ממש בנפילה.
לפעמים, אני אפילו צריך שמישהו יעזור לי להרים את החזרה ראשונה, והבאות עולות לבד.
איך אני יכול לשפר את הירידה בצורה מבוקרת?
או שבכלל עדיף להרויד מהר יותר?
מצ"ב סרטון

יש לי אותה בעיה, לדעתי זה פשוט פסיכולוגית פחד מפני כישלון להרים בחזרה את המשקל. תנסה אולי לחשוב על זה אקטיבית להוריד מהר יותר את המשקל, אני יודע שכשאני עובד כמה פעמים עם משקל מסויים אחרי שניסיתי אותו פעם ראשונה אני כבר מוריד במהירות סבירה.

גם אצלי בעייה זהה. החזרה הראשונה יורדת מאוד לאט. אני תולה את זה בטכניקת הפח שלי אך ממה שנראה בסירטון הטכניקה שלך עדיפה בהרבה.
זה מאוד פוגם ב-RM1 ולכן הפער אצלי בינו לבין RM3 נמוך מהמצופה.
@SweetBamba
@SmokingSnake @obzion (או כל מי שמוכן לנסות ולסייע...)

ממש עשית פאוז בנץ' בהתחלה ואז הוספת 2 חזרות חזקות. אין לי מה לעזור אבל רציתי להגיד שאפו. מוניטין.

• פותח/ת השרשור
רמי, הבעייה זה שלא פאוז בנץ'...
זה רק נראה ככה.
בסוף הירידה הראשונה, המשקולת נופלת לי...
אני לא מרים מייד כי אני לא יכול...
בחזרות האחרות, אני כן מצליח...
זו בדיוק הבעייה שלי...

@אניארשאלה , קודם כל שים מאחוריך בן אדם חזק , הכי חזק במכון בזמן שאתה מתאמן -כך שהוא יעזור לך להוציא את המוט מהראק אתה לא תעשה את כל העבודה לבד כי במשקלים כבדים ולפחות אצלי שהגוף שלי קדימה על הספסל הפוזיציה ממש לא מתאימה ללהוציא את המוט וזה גומר לי על החיים אם מישהו מוציא לי את המוט בלי כוח ואני צריך להשקיע הרבה.
אחרי שהוא מוציא לך את המוט אל תשתהה , אל תנעל מרפקים ישר תתחיל להוריד - והוא מוריד איתך חצי דרך ואז נותן צעד אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית