הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב או מסה

אתה בטוח? כמה אמרו לי שעדיף חיטוב

ומה יקרה אחרי שתחטב ? אתה לא תראה שרירי ...
עודפי העור לא יעלמו .. כי זה עור שנימתח ... העור הזה מתוח ... אתה פשוט תיהיה רזה עוד יותר אם עור מתוח ...
אתה צריך למלות את העור העודף בשריר .. או לעשות ניתוח .
בכל מקרה זאת דעתי תעשה מה שאתה חושב לנכון .
בצלחה

• פותח/ת השרשור
ומה יקרה אחרי שתחטב ? אתה לא תראה שרירי ...
עודפי העור לא יעלמו .. כי זה עור שנימתח ... העור הזה מתוח ... אתה פשוט תיהיה רזה עוד יותר אם עור מתוח ...
אתה צריך למלות את העור העודף בשריר .. או לעשות ניתוח .
בכל מקרה זאת דעתי תעשה מה שאתה חושב לנכון .
בצלחה
אוקיי שאלה קטנה נוספת

לפי התמונות אני על אחוז שומן גבוה נכוון? סה לא לא טוב לעשות ככה מסה?

אוקיי שאלה קטנה נוספת

לפי התמונות אני על אחוז שומן גבוה נכוון? סה לא לא טוב לעשות ככה מסה?

שמע אחי מהתמונות אי אפשר לראות כלכך על כמה אחוז שומן אתה .. וגם בגלל העודפי עור הקלים ...
בגלל המשקל גובה שלך אני בטוח שאתה גג 14-15 .. פשוט שוב .. זה נראה ככה בגלל העודפי עור וגם בגלל שהרבה שריר אין .
דבר אם מישהו שאתה מכיר שמתאמן שיראה אותך באמיתי ויגיד לך אם לחטב או לא ... לפי התמונות ומשקל גובה אני אומר תעשה מאסה ואל תחשוב על הא"ש כי עשית כבר חיטוב נכון ? והתוצאה הייתה לא משהו .
עדיף שתיקח יעוץ מי איזה מדריך חדר כושר טוב שישי לך במכון [ במידה ויש כזה ] שילמד אותך קצת איך אוכלים וכדומה ... ואחרי כמה חודשים טובים תיראה אחרת ...
בהצלחה ץ

• פותח/ת השרשור
שמע אחי מהתמונות אי אפשר לראות כלכך על כמה אחוז שומן אתה .. וגם בגלל העודפי עור הקלים ...
בגלל המשקל גובה שלך אני בטוח שאתה גג 14-15 .. פשוט שוב .. זה נראה ככה בגלל העודפי עור וגם בגלל שהרבה שריר אין .
דבר אם מישהו שאתה מכיר שמתאמן שיראה אותך באמיתי ויגיד לך אם לחטב או לא ... לפי התמונות ומשקל גובה אני אומר תעשה מאסה ואל תחשוב על הא"ש כי עשית כבר חיטוב נכון ? והתוצאה הייתה לא משהו .
עדיף שתיקח יעוץ מי איזה מדריך חדר כושר טוב שישי לך במכון [ במידה ויש כזה ] שילמד אותך קצת איך אוכלים וכדומה ... ואחרי כמה חודשים טובים תיראה אחרת ...
בהצלחה ץ
לא עשיתי חיטוב עוד

וסבבה תודה

Back
למעלה תחתית