הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע להתחיל להילחץ?

• פותח/ת השרשור ItayBS
  • פורסם בתאריך

ItayBS

משתמש מתחיל
71
3
נק' מוניטין:
3
71
3
נא לפרסם אך ורק כותרות אינפורמטיביות
מתאמן 6 חודשים
התחלתי 49 קילו
גובה:1.68
סוף מסה ראשונה:
משקל 63 (הרבה יותר מידי שומן)
גובה :1.68

מחר סוגר שבוע שני לחיטוב
משקל:58.2

אז הבעיה שלי היא ככה
אני רגיל שכל יום אני יורד 0.2-0.1 ביום
ופתאום אני רואה שמלפני יומים והיום אני עליתי במשקל עכשיו 58.3
הדברים השונים שאכלתי ביומים האלה מבדרך כלל הם

ביום שישי:
3 לפנות בוקר ציפס ו חצי סנדויץ עם בשר (נשברתי )

יום שישי ב10:30 :
7 עוגיות "דיאטטיות" 18 קלוריות כל אחד
ועוד 2 עוגיות שיבולת שועל שאני הכנתי והייתי בטוח שיהיה בזה קצת קלוריות והסתבר שיש בזה יותר קלוריות מבעוגיות אחרות אז אכלתי שתיים לפני שידעתי ולא נגעתי בזה עוד

אני עושה 4 אימונים בשבוע עוד 3 פעמים אירובי אז בערך 2300 אני שורף
וביום אני אוכל בדרך כלל:
1400 קלוריות
120 פחמימה
120 חלבון
50 שומן

יכול להיות שנתקעתי? הייתי בגירעון גבוה מידי ונתקעתי במשקל?
בנתיים אני יחכה עוד יום-יומיים ויראה אם משהו מישתנה
ואם נתקעתי מה לעשות?

תישקל פעם בשבוע-שבועיים, לא כל יום
בן כמה אתה ומה האחוז שומן שלך?

לפי מה שאתה אומר זה נשמע שאין לך מה לחטב כל כך, לא שאני מכיר אותך או משהו פשוט לפי מה שאתה אומר התחלת בתת משקל רציני והעלית לאט לאט למשקל נורמלי ועכשיו אתה שוב מחטב, אני מבין שאתה מרגיש שצברת שומן אבל אם האחוזי שומן שאמרת פה אכן נכונים (12-13) תמשיך אתה אמור להיראות בסדר גמור ומסת שריר תתן לך אפילו מראה יותר שרירי מאשר חיטוב, כל זאת בהנחה שהעלית את המשקל שציינת באימונים ולא סתם ישבת והשמנת איכשהו.
שורה תחתונה, אל תיהי אובססיבי לגבי משקל ואחוזי שומן, אין מה להישקל כל יום ואין מה להילחץ על כמה גרמים לפה או לשם, תישקל פעם בשבוע ותדע שבחיטוב אתה אמור לרדת משהו כמו חצי קילו בשבוע, ועצה שלי, לפי הנתונים שנתת, תן תקופה של מאסה, בגובה שלך אתה יכול לשקול לפחות באיזור ה73-75 ועדיין להראות חטוב, ואחרי זה תשקול מחדש מה הלאה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה אומר זה נשמע שאין לך מה לחטב כל כך, לא שאני מכיר אותך או משהו פשוט לפי מה שאתה אומר התחלת בתת משקל רציני והעלית לאט לאט למשקל נורמלי ועכשיו אתה שוב מחטב, אני מבין שאתה מרגיש שצברת שומן אבל אם האחוזי שומן שאמרת פה אכן נכונים (12-13) תמשיך אתה אמור להיראות בסדר גמור ומסת שריר תתן לך אפילו מראה יותר שרירי מאשר חיטוב, כל זאת בהנחה שהעלית את המשקל שציינת באימונים ולא סתם ישבת והשמנת איכשהו.
שורה תחתונה, אל תיהי אובססיבי לגבי משקל ואחוזי שומן, אין מה להישקל כל יום ואין מה להילחץ על כמה גרמים לפה או לשם, תישקל פעם בשבוע ותדע שבחיטוב אתה אמור לרדת משהו כמו חצי קילו בשבוע, ועצה שלי, לפי הנתונים שנתת, תן תקופה של מאסה, בגובה שלך אתה יכול לשקול לפחות באיזור ה73-75 ועדיין להראות חטוב, ואחרי זה תשקול מחדש מה הלאה.
חח מה
הייתי 64 והיה לי קרס
והתוכנית שלי כרגע עוד שבוע חיטוב
ואז מסה עד שנה הבאה (עד אמצע החורף)

סביר להניח שהכרס לא הייתה מעודף שומן, אלא פשוט מחוסר במסת שריר. בהנחה שהאחוז שומן שלך הוא באמת באיזור ה-13.
או שפשוט אני ואתה מגדירים כרס בצורה אחרת, אם יש לך טיפה מה לצבוט באיזור התחתון של הבטן אין מה להילחץ.
בכל מקרה, בהצלחה במסה 😃

הייתי 64 והיה לי קרס
והתוכנית שלי כרגע עוד שבוע חיטוב
ואז מסה עד שנה הבאה (עד אמצע החורף)

קשה לי להאמין שהייתה לך כרס על משקל כזה לפי הגובה שלך. במיוחד לא לאור העובדה שהגעת למשקל הזה אחרי מסה.

כרגע המשקל שלך נראה לא תקין, יש מצב שזה אפילו תת משקל (אבל אין לי כוח לחפש מחשבון BMI עכשיו וזה גם מיותר)

את המסה תמשוך עד שתגיע לאזור ה75 קילו לפחות אם לא 80 קילו. רק אחרי זה תחטב, אין לך שום דבר לחטב במשקל שבו אתה נמצא

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שהייתה לך כרס על משקל כזה לפי הגובה שלך. במיוחד לא לאור העובדה שהגעת למשקל הזה אחרי מסה.

כרגע המשקל שלך נראה לא תקין, יש מצב שזה אפילו תת משקל (אבל אין לי כוח לחפש מחשבון BMI עכשיו וזה גם מיותר)

את המסה תמשוך עד שתגיע לאזור ה75 קילו לפחות אם לא 80 קילו. רק אחרי זה תחטב, אין לך שום דבר לחטב במשקל שבו אתה נמצא
http://www.up2me.co.il/images/6884549.jpg

תבדוק משקל מינימום כל 10 ימים עד שבועיים ולא כל יום.
בנוסף להבא נא לפתוח הודעה עם כותרת אינפורמטיבית ולא "להתחיל להלחץ" שלאף אחד אין מושג מה התוכן.

נתתי לך אזהרה ידידותית על פי חוקי הפורום ומאחר ואתה חדש כאן

• פותח/ת השרשור
כרס אין שם, נוזלים כן (תופעת לוואי נורמלית לחלוטין במסה) ושריר גם אני לא רואה הרבה. יש לך תמונת פרונט?
עשיתי תמסה הכי מלוכלכת שיכול להיות
כל יום גומר בקבוק גדול של נסטי או כל שתייה מתוקה
שהייתי רעב הייתי אוכל לחם על שוקולד איזה 4 ביום
טוסטים גבינות פיצות הכל
עשיתי 14 קילו ב 5 חודשים
יותר מאוחר אני יעלה תמונה שצילמתי היום במצב יבש
כרס אין שם, נוזלים כן (תופעת לוואי נורמלית לחלוטין במסה) ושריר גם אני לא רואה הרבה. יש לך תמונת פרונט?
מצטער על הדאבל
אבל הנה לפני שבוע וחצי
6884549.jpg

51815346.jpg

98109054.jpg

92938875.jpg

אחרי

2180441.jpg

5025268.jpg

31536606.jpg

44237402.jpg

66743427.jpg