הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בסקוואט בSS

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אני עושה SS כמעט חודש (התחלתי והפסקתי לפני כמה חודשים ועכשיו חזרתי לזה), והסקוואט שלי לדעתי די נמוך והוא כבר מתקדם לאט, אני מוסיף 2.5 כל אימון וממש בקושי מסיים חזרה חמישית. בדדליפט אני מוסיף כל אימון והולך ממש סבבה ובבנץ' 2.5 וגם הולך טוב, כנ"ל בשאר התרגילים. העניין שהמשקל בסקוואט ובבנץ' פחות או יותר אותו דבר אצלי עכשיו וציפיתי שהסקוואט יעלה בהפרש וזה לא קורה... יש משהו לעשות עם זה או שכל עוד אני מתקדם להיות מבסוט וזהו?

• פותח/ת השרשור
חשבתי גם על הנושא של אוכל ושינה, אבל העניין שהתרגילים האחרים מתקדמים טוב, אז נראה לי שזה לא זה... מבחינת טכניקה עשיתי מאמצים לשפר אותה, כי הסיבה שהפסקתי את התכנית לפני כמה חודשים היא שהיו לי כאבים בגב תחתון בזמן סקוואט, אז הורדתי משקל ועבדתי על טכניקה, ועכשיו אין את זה (צריך באמת לצלם ולהעלות לכאן לקבל תגובות על הטכניקה) עכשיו שאני שם לב, היה יותר מתאים לכתוב את זה בפורום של אימונים, אבל כבר שמתי כאן אז תסלחו לי, אני חדש כאן ;)

תאכל הרבה
תישן הרבה
אני יכול להגיד שעד עכשיו ניסיתי לאכול ניטרלי ואכלתי מזה חרא
תקפיד על האוכל, מנוחה ותתקדם
ותוסיף כל צד 2.5 לא 1.25 וטכניקה
אולי אתה עושה LB והוא פשוט לא נוח לך וHB יהיה לך הרבה יותר נוח ומתאים? (אפשרי גם להיפך)

• פותח/ת השרשור
טוב מבחינת אוכל אני חושב שאין לי בעיה, אולי קצת מבחינת שינה, אבל שוב העניין שאני חושב על הסקוואט יחסית לאחרים...
פשוט אני מוסיף 1.25 כל צד ועדיין בקושי מסיים אז אני חושב שאם אני אוסיף 2.5 כל צד אני לא אצליח לעות 5 חזרות... או שכדאי לנסות בכל זאת?
מבחינת טכניקה, כשהתחלתי לפני כמה חודשים הייתי עושה HB ועכשיו עברתי ל LB (דווקא מרגש לי בסדר נראה לי)

לא ממליץ לך להוסיף 2.5 מכל צד... אתה תתקע הרבה יותר מהר, יהיה לך יותר קשה לשמור על טכניקה טובה וכו'.

לדעתי תמשיך כרגיל, תוודא שהטכניקה שלך טובה, תמשיך לאכול כמו שצריך, גם ככה אתה מעלה משקל בסקוואט בקצב כפול מהבנצ' (6 אימונים לעומת 3 אימונים בשבועיים לכל תרגיל), אז גם אם הם במשקל דומה כרגע, עוד חודש כבר יהיה הפרש רציני, גם נתקעים בבנצ' לפני שנתקעים בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
האמת שגם עכשיו שאני מוסיף 1.25 מכל צד, כבר קשה לי לשמור על טכניקה כי זה כבד לי.. דווקא חשבתי שאולי הבעיה היא בזה שיש סקוואט 3 פעמים בשבוע וזה יותר מדי, אבל אני רואה שהרבה אנשים עושים את התכנית ולא ראיתי שזה מפריע, ההיפך...
טוב אולי באימון הבא אני אנסה להוסיף 2.5 מכל צד, לראות איך זה יילך מבחינת קושי וטכניקה ואז נראה מה הלאה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית