הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אימון FBW ארוך מידי

vagabond

משתמש קבוע
1,235
19
נק' מוניטין:
287
1,235
19
אני עכשיו נכנס לחיטוב אז עברתי לFBW, ויוצא שרק האימון משקולות לוקח מעל לשעה.

סקאווט 3X5
מתח 2X2-3 (זה המקסימום שאני יכול)
חתירה 2X8
בנצ' פרס 3X5
פרס 2X7

באמצע השבוע אני עושה אימון עם 70 אחוז ממשקלי העבודה בטווח חזרות של 10-15 ומוסיף קצת אירובי.

למישהו יש הצעות לקצר את האימון?

תשמע אין לי הצעה איך לקצר את האימון הנוכחי
אבל יש לי הצעה אחרת, תפצל את האימון ל2 תוכניות FBW שמשלבות את הרעיון המרכזי

דוגמה:

אימון FBW1
* סקוואט
* בנץ' - דחיקה כבדה
* מתח עם משקל - משיכה כבדה

אימון FBW2
* סקוואט
* חתירה - משיכה כבדה
* מיליטרי - דחיקה כבדה

בקשר למתח, שמתי לב שאתה לא מצליח להגיע ל יותר מ 3 חזרות
תנסה לעשות מתח שהרגליים שלך מונחות על ספסל/חפץ כולשהו, אחרי כמה שבועות כבר תצליח לעשות רגיל (בלי גלגלי עזר..)

יכול להיות שפשוט אין לו זמן להיות שעתיים במכון...
(או שהוא מפחד להפוך לקטאבולי אחרי 58.325 דקות אימון,אבל אני מקווה שהאופציה הראשונה)

אני עכשיו נכנס לחיטוב אז עברתי לFBW, ויוצא שרק האימון משקולות לוקח מעל לשעה.

סקאווט 3X5
מתח 2X2-3 (זה המקסימום שאני יכול)
חתירה 2X8
בנצ' פרס 3X5
פרס 2X7

באמצע השבוע אני עושה אימון עם 70 אחוז ממשקלי העבודה בטווח חזרות של 10-15 ומוסיף קצת אירובי.

למישהו יש הצעות לקצר את האימון?

שעה (פלוס מינוס) היא משך זמן סביר לאימון עם משקולות (תלוי במטרות, כמובן). סתם מתוך סקרנות, איך נראית תוכנית האימונים שלך? לא נראה לי שהתוכנית שפרסמת במודעה זו מחייבת שעה (אלא אם כן זמני המנוחה מאוד ארוכים).

• פותח/ת השרשור
שעה (פלוס מינוס) היא משך זמן סביר לאימון עם משקולות (תלוי במטרות, כמובן). סתם מתוך סקרנות, איך נראית תוכנית האימונים שלך? לא נראה לי שהתוכנית שפרסמת במודעה זו מחייבת שעה (אלא אם כן זמני המנוחה מאוד ארוכים).

אני עושה מה שכתוב בפוסט הראשון. אני עובד כבד בכל התרגילים (חוץ מאמצע שבוע שבו אני עושה אימון קל בשביל שיהיה לי כוח לאירובי). לכן זמני המנוחה בין סט לסט הם דיי ארוכים. אז האימון יוצא שעה ורבע בערך.

טוב אז אני אצא הטמבל

אני זוכר שתמיד אמרו לא לעבור באימון כוח את השעה
כמו שרשמו פה בגלל האפקט הקטבולי

זה לא נכון?

😣

נגיד ורוצים גם לשלב אירובי...
כמה צריך לקחת כל האימון?

אם אתה עובד כבד מספיק אז מנוחה של 3 דק' לפעמים לא מספיקה. יש סטים של סקוואט שפשוט מחייבים אותך ל5 דק' הפסקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית