ייעוץ 2 שאלות- אחת על אימונים, אחת על תזונה

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
1. במהלך ביצוע בנץ' פרס התחיל לכאוב לי בפרקי כף היד.לא עבדתי עם משקל גבוה בכלל ואני חושב שהטכניקה שלי דיי סבירה.יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? ועל מה אני צריך להסתכל כדי שזה לא יקרה? כאב לי למשך שעתיים בערך ואז עבר.

2. חזרתי להתאמן אחרי תקופה מאוד מאוד ארוכה שלא התאמנתי. אני במאזן קלוריות חיובי של 300 קלוריות בערך.לכמה עלייה במשקל אני צריך לצפות לאחר שבוע? (בהנחה ואני באמת מנסה לעלות נקי.הרעיון הוא שאני אדע אם להוסיף קלוריות או להוריד קלוריות בהתאם לכמות עלייה סבירה במשקל שאני באמת אמור לעלות,אבל הבנתי שיש איזה קטע עם נוזלים שמתצטברים...)

בנוגע לבנץ' - יכול להיות שהטיפ יעזור לך ויכול להיות שלא אבל לפחות תנסה.

פעם הבאה שאתה עושה בנץ' פרס כשאתה עושה את התרגיל תלחץ את היד ממש חזק כאילו אתה עושה אגרוף ממש חזק סביב המוט.

הדבר יכול למנוע ממך להגיע למצב שהמוט ילחץ על שורש כף היד שלך.

1. תראה שהשורש כף יד יציב בבנץ'(לפי עצת עוז)

2. תן נתונים עליך קצת(גובה גיל משקל נוכחי) ועל המשקל שהיית בו, בגדול בחורים "גדולים" יכולים לעלות בהתחלה מהר מאוד.
בנוסף ממליץ לא לבדוק שינויים במשקל בתקופות של פחות משבועיים, זה פשוט מעט מדי זמן.

• פותח/ת השרשור
1.87,בן 22, שוקל 74 בערך. לפני יותר מחצי שנה שקלתי 79 אבל לא הגעתי להרמת משקלים גבוהים.

בבנץ׳ פשוט מאוד למה כואב לך המפרק..
זה99% בגלל שהמפרק לא ישר עם האמה תסתכל בלי קייב כיצד מומלץ לאחוז את המוט..

תבדוק אם מנח המוט על כף היד נכון
לגבי חזרה לאימונים , בהתחלה אתה עלול לעלות גם הרבה בנוזלים, אז אם אתה עולה משמעותית יותר מהתכנון זה יכול להיות בסדר, לא יודע לענות על השאלה של הכמה וזה נראה לי תלוי..

Back
למעלה תחתית