הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד אחת שתקועה במשקל

ayelet22

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
כפי שהכותרת מרמזת, אני תקועה כבר שבועיים-שלושה באותו משקל.
אני סופרת קלוריות ומנהלת יומן אוכל באמת בכנות, עד כה הקפדתי על הדיאטה פלוס ארוחת צ'יט פעם בשבוע. התחלתי בגירעון של בערך 500 אבל הורדתי לבערך 200-300 כי הרגשתי שזה יותר מדי (עושה אימוני משקולות). את הדיאטה אני עושה בסך הכל 5 שבועות וזה נשמע לי לא הגיוני, להיתקע אחרי כל כך מעט זמן. אפילו הוספתי ריצה של שעה פעם-פעמיים בשבוע.
בת 29, 1.83, כרגע 87 קילו ורוצה להוריד בין 10 ל15 קילו. עושה אימוני משקולות 4 פעמים בשבוע, אם יש לי זמן משלבת קרדיו.

מה הערכים היומיים שלך?
מתי את נשקלת?
כמה קג ירדת עד כה?
אפשר לרדת במשקל גם בלי לשלב בכלל קרדיו.
אולי ירדת רק נוזלים של תחילת דיאטה ובעצם את נמצאת במאזן ניטרלי?
חמישה שבועות זה זמן לא קצר אך גם לא רב בשביל שתתקעי. במצב אחר הייתי ממליץ לעבור למאזן ניטרלי לשבועיים בערך ולחזור.
תנסי להעלות את הקרדיו או להפחית ב100 קלוריות צריכה יומית.

• פותח/ת השרשור
מה הערכים היומיים שלך?
מתי את נשקלת?
כמה קג ירדת עד כה?
אפשר לרדת במשקל גם בלי לשלב בכלל קרדיו.
אולי ירדת רק נוזלים של תחילת דיאטה ובעצם את נמצאת במאזן ניטרלי?/QUOTE]
מינוס 200-300 ביום (בממוצע 1800 קלוריות ביום בלי אימון), ירדתי משהו כמו 2 קילו. קשה לי להאמין שאני בנייטרלי, אני מודדת ושוקלת הכל כולל שמן בבישול, רטבים וכדומה.

כמו שאלי אמר, בתחילת הדיאטה יורדים יחסית הרבה נוזלים. תעשי נייטרלי שבועיים זה אמור לאזן אותך.. מה לגבי העמסת פחמימות?

• פותח/ת השרשור
עושה ארוחת ציט פעם בשבוע, יהיה לי קשה מדי לעשות העמסת פחמימות כמו שצריך במקום הציט.

אם את לא יורדת ב200 300 מתחת לניטרלי אז זה לא הניטרלי שלך. גם אם מחשבון אומר שכן.
כל גוף שורף בצורה שונה עם סטיות לכאן ולשם... המחשבונים נותנים הערכה לא מדויקת.
ועדיין לא אמרת לי מה הערכים

• פותח/ת השרשור
אני לא עוקבת אחרי כל הערכים, רק אחרי חלבון, יוצא בערך 85 גרם ליום. אם הכוונה בערכים היא למאקרו, כי אם לא אז לא הבנתי את השאלה.

פה קבור הכלב
איך החלטת שצריך רק 85 גרם חלבון ליום

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליחה לאכול יותר מזה

מה את אוכלת במהלך היום? כמה ארוחות ביום? והאם את שותה רק מים או גם משקאות מוגזים, מיצים וכדומה?

• פותח/ת השרשור
בבוקר: יוגורט, זרעי ציה ותפוח
צהריים/ערב: אורז מלא וגרגרי חומוס או שעועית, סלט עם חומץ בלסמי בלי רוטב ו30 גר אגוזי קשיו. אחרי אימון שני חטיפי חלבון, שייק חלבון אחד ביום ופרי אחד ביום אם אני רעבה. שותה רק מים.
בימים בהם אני באוניברסיטה ויש לי אימון אני אוכלת גם מאפה (בלי ריבות ושוקלדים, פרעצל פשוט עם מלח) שהוא בערך 300 קלוריות. אבל זה לא קורה הרבה פעמים בשבוע.

לגבי אימונים 4 פעמים משקולות (פלג גוף עליון/תחתון) כוח משולב עם סיבולת. אם יש לי זמן גם ריצה/הליכה שעה על הליכון או אם זה ישר אחרי אימון משקולות 40 דקות הליכה בשיפוע.

Back
למעלה תחתית