הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס לפרס?

• פותח/ת השרשור GuyDBG
  • פורסם בתאריך

GuyDBG

טרול תת-רמה טיפוסי
0
5
נק' מוניטין:
5
0
5
היום אני עושה טקסס מתוד לבנץ עם 2x3 פרס קל ביום התאוששות. אם אני רוצה להפוך את התכנית ככה שהפרס יהיה באימון הראשון והשלישי (נפח ועצימות) ובנץ להתאוששות זה לא קצת מידי בנץ? אני לא רוצה להחלש בו בזמן שאני משפר את הפרס

לא ככה עושים בטקסס (לפחות כמה שאני יודע).
אתה אמור לעשות רוטציות בין בנץ' ופרס.
שבוע אחד יש בנץ' נפח ועצימות עם פרס התאוששות ושבוע אחרי זה בנץ' התאוששות ופרס נפח ועצימות. ואז בעצם מבחינת כל הרמה בפני עצמה אתה עושה:
יום ראשון - נפח
יום חמישי - עצימות
יום שלישי - התאוששות
וחוזר חלילה עם מחזוריות של שבועיים

• פותח/ת השרשור
אני עושה עכשיו רק בנץ ברצף חודשיים בערך... זה בעייתי? בינתיים חשוב לי הבנץ ושאני אסיים אני אעשה רוטציה... לא עדיף?

אתה טוען שחשוב לך הפרס אבל אתה לא באמת עושה פרס (זה התאוששות...). לדעתי תתחיל כבר עכשיו את הרוטציה, אל תשכח שפרס הוא תרגיל מפתח בשמירה על כתפיים בריאות בבנץ'

אתה טוען שחשוב לך הפרס אבל אתה לא באמת עושה פרס (זה התאוששות...). לדעתי תתחיל כבר עכשיו את הרוטציה, אל תשכח שפרס הוא תרגיל מפתח בשמירה על כתפיים בריאות בבנץ'
אפילו יותר מכך... הרבה בנצ'רים טובים יעידו שהם מתחזקים בבנץ'כשהם נותנים מיקוד בפרס אפילו על חשבון הבנץ' עצמו.

אפילו יותר מכך... הרבה בנצ'רים טובים יעידו שהם מתחזקים בבנץ'כשהם נותנים מיקוד בפרס אפילו על חשבון הבנץ' עצמו.
וגם בלי השאלה של האם זה יחזק אותך או לא.. למנוע פציעה בכתף שתגרום לך לרדת משמעותית בבנץ זה מספיק בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית