הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה משברי מאמץ

ELYASAF124

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
טוב אז ככה לפני איזה 4 חודשים התחלתי להרגיש כאבים בשוק (בעצם מקדימה) עכשיו בהתחלה הכאב היה לי רק כזה בהתחלה של הפעילות גופנית ואחרי כמה דק זה היה נעלם אחרי הכאב נהיה לי גם בזמן פעילות ובזמן מנוחה אפשר להגיד שלא ייחסתי לזה חשיבות כאילו אמרתי טוב הנה עוד פעם כואב וזה זה כבר יעבור ואז דיברתי עם אחי שהוא היה בצבא ויודע על שברי מאמץ טיפה והוא אמר לי שיש מצב שזה שברי מאמץ ושאני צריך ללכת לרופא
הלכתי לרופא אמרתי לו איפה כואב לי בעצם השוק והוא לא יודע מה הקטע שלו טוען שבעצם השוק אין דבר כזה שבריי מאמץ כאילו שלא יכול להיות שם רופא הזוי מהתחלה הוא זילזל שאמרתי לו שאני חושב שיש לי שברי מאמץ
בקיצור קראתי קצת באינטרנט ואפשר להגיד שכמעט כל מה שכתוב באינטרנט ומה שאנשים אמרו לי אחד לאחד היתאים למה שהיה לי והחלטתי להפסיק מפעילות ובגלל שזה היה ממש נראה שזה שברי מאמץ העדפתי לא לעשות את המיפוי עצמות בגלל החומר ששותים והקרינה וזה
עכשיו אני נח כבר חודשים וחצי ואני מתכוון לסיים 3 חודשי מנוחה ואז לחזור לפעילות עכשיו אני רוצה שתגידו לי איך אני אמור לחזור באיזה קצב איזה אימונים לעשות כי ממש לא באלי להתחיל לרוץ וזה כאילו לא היה לי אף פעם שברי מאמץ ואז זה עוד פעם יחזור לי
אם זה משנה אני בן 18 לפני גיוס התכוונתי לעשות החודש גיבוש צנחנים אבל דחיתי בגלל השברי מאמץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית