עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעשה HST
אחלה תוכנית, יותר טובה מ SS.
אולי מספיק עם המונח המפגר הזה? מי שמוכן לעבוד קשה יראה יותר תוצאות מאשר הוא היה רואה אם הוא היה מחפש תירוצים, על זה אני מאמין שאי אפשר להתווכח.אוקיי ארדקור שכמותך
אתה צודק. היא הרבה יותר טובה מכמה סיבות:
1. אפשר להתקדם הרבה יותר לאט. נגיד פעם ב-3 שבועות. הרבה יותר מגניב מלהתקדם כל אימון.
2. אפשר לדפוק את הטכניקה לגמרי עם 15 חזרות. זה בדיוק מה שמתאמן מתחיל צריך. סטים של 15 כדי שהכאבים יפריעו לו להתרכז בטכניקה.
3. אפשר להתקע יותר מהר ואז לחפש תחליף עוד יותר מגניב.
4. יש הרבה יותר פאמפ!!
SS בנויה על דד ליפט וסקוואט כבד(יחסית), אני מרגיש שהגב מת לי בתרגילים האלה.. כשאני ישן כואב לי הגב..
1) תלמד מה זה HST לפני שאתה יוצא נבער בפרהסיה.
אפשר גם לא לדעת כלום מהחיים ולכתוב דברים לא קשורים ושטויות (דלעיל).
למדתי. מה השתנה? מתי בדיוק אתה שובר את השיאים שלך כאן?1) תלמד מה זה HST לפני שאתה יוצא נבער בפרהסיה.
אמרתי שהגב לא מתעקם, זה לא אומר שאין ירידה בטכניקה. תחזור למשפט הראשון של הפוסט שלך.2) זה לא אתה שאמרת שרשור אחר שבסקוואט אין ירידה בטכניקה לחזרות גבוהות? בכל אופן, תחזור ותסיק את סעיף 1.
אולי אני אמליץ עליה לאנדי בולטון. המסכן תקוע על דדליפט של 457 קילו.3) לא נתקעים ב HST, אז הבעיה הזו לא קיימת.
אם אתה משווה תוכניות, כדאי מאוד שזה יהיה בהקשר הנכון -- של בן אדם מתחיל. אליו הבולשיט של כוח מול מאסה לא רלוונטי. כל מה שרלוונטי זה התקדמות.4) סתכל למעלה, בצד שמאל, רשום פיתוח גוף נכון בוס? אז כן, היא הרבה יותר טובה כי היא נותנת גם מסה מעבר לכוח.
לקחתם את זה אישית שנמאס לו מSS והוא רוצה להחליף תוכנית.
קיצר תחליט לבד או שתתייעץ במקום אחר, כאן לא ימליצו על תוכנית אחרת.
לקחתם את זה אישית שנמאס לו מSS והוא רוצה להחליף תוכנית.
קיצר תחליט לבד או שתתייעץ במקום אחר, כאן לא ימליצו על תוכנית אחרת.
עושה רושם שאנשים כאן מבינים מה שהם רוצים מהכתוב. לא נמאס לו מ-SS, הוא פשוט מתבכיין שקשה לו.
הדבר האחרון שאכפת לי ממנו זה איזו תוכנית הוא עושה (או אתה, או כל בן אדם אחר לצורך העניין). אני פשוט לא אוהב לקרוא שטויות.
עושה רושם שאנשים כאן מבינים מה שהם רוצים מהכתוב. לא נמאס לו מ-SS, הוא פשוט מתבכיין שקשה לו.
הדבר האחרון שאכפת לי ממנו זה איזו תוכנית הוא עושה (או אתה, או כל בן אדם אחר לצורך העניין). אני פשוט לא אוהב לקרוא שטויות.
אם אתה מתבכיין, אז תתבכיין לאמא. זה לא המקום.
אם אתה לא מוכן לקבל את העובדה שאתה טועה, אין טעם בדיון הזה.
אני מתחיל בשבוע הבאה את התוכנית הזו
היא נראית לי ממש אחלה
לקחתי אותה מהאתר פה
ABCD- ארבע פעמים בשבוע – תוכנית מתקדמת מלאה נפח.
.
חזה (A)
———–
לחיצת חזה כנגד מוט 6X4
לחיצת חזה בשיפוע שלילי 8X3
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 8X3
מקבילים MAX X 3
פרפר 10X2
.
גב (B)
———–
מתח בתוספת משקל 6X3
חתירה כנגד מוט 8X4
משיכת פולי עליון אחיזה צרה 8X3
חתירה טי-באר 8X3
פולאובר 10X2
.
רגליים (C)
————
סקוואט 6X3
דדליפט 5X3
לחיצת רגליים 10X3
פשיטת ברכיים במכונה 10X2
כפיפת ברכיים במכונה 10X2
תאומים בסמית' 10X2
.
כתפיים + ידיים+בטן (D)
——————————
פרס 8X3
הרחקת כתפיים כנגד משקולות 10X3
לחיצת חזה אחיזה צרה 8X3
פשיטת מרפקים כנגד מוט 10X2
כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון 8X3
כפיפות בטן 15X3
בהצלחה אחי
היא אמרה לי שיהיה טוב..
פה פתחתי את הנושא בשביל לשאול אני איזו תוכנית(שונה מSS - קולדמשהו.. לצומת ליבך) מומלצת למסה(ושוב לקולדמשהו ולאחרים שמתעקשים לא SSׂ)..
אז באמת אין טעם בדיון עם כל כך קשה לענות על שאלה