ייעוץ איזו תוכנית אתם ממליצים אחרי SS

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
עשיתי SS ואני מחפש עכשיו תוכנית מעניינת למסה יותר מאשר לכוח..
מה אתם ממליצים יש תוכניות מעניינות?
חשבתי אולי על HST

אתם ממש מצחיקים אתם מחזקים את הטענה שלי .
אני אומר שהפלג גוף העליון שלי לא מרשים כי הוא לא חזק ואתם רק מחזקים אותי ....
אם יהיה לי 180 קילו בבנץ ופרס של 120 קילו אני אהיה הרבה יותר גדול גם בפלג גוף העליון .
winner

אתם ממש מצחיקים אתם מחזקים את הטענה שלי .
אני אומר שהפלג גוף העליון שלי לא מרשים כי הוא לא חזק ואתם רק מחזקים אותי ....
אם יהיה לי 180 קילו בבנץ ופרס של 120 קילו אני אהיה הרבה יותר גדול גם בפלג גוף העליון .

אתה חי בסרט או משהו...?
אתה עושה בנץ של 100-120 קילו (שזה המון), ויש אנשים שמרימים בנץ' כזה ויש להם מסה יותר גדולה ממך, ככה שלהגיד שאתה חלש בפלג גוף עליון זאת טענה לא נכונה (compliment).
אפשר להגיד שההבדל בינהם לבינך הוא גנטי? לא יודע, אבל הם עושים את זה לטווחים יותר גבוהים של חזרות ואחרי זה הם משחקים עם עוד דאמבלים ומכונות.

מה? אחי לאורך האשכול היית בסדר, למה אתה נופל סתם.
מה זה איך הוא מתקדם במשקלים? איך WL מתקדמים במשקלים ונשארים באותה קטגוריית משקל [אלה שלא מזריקים]? פשוט אוכלים על נייטרלי ומשחקים עם התוכניות אימונים.
זה.

אוקיי שמע יש שתי דרכים לגדול, אחת זה להתחזק ואחת זה להוסיף נפח אימון. אתה יכול להוסיף נפח אימון ולאכול ולקבל רק גדילה בלי שום ערך מוסף, או שאתה יכול להתחזק ולקבל גם כוח וגם מאסה. היתרון היחסי של להתחזק מול להוסיף נפח, שהרבה יותר פשוט להוסיף משקל למוט מאשר לעבוד על פי תכנית של מיליון סטים. יתרון נוסף זה שבנפח יהיה מצב בו לא תוכל להוסיף יותר סטים, מצד שני לעולם לא ייגמרו לך הפלטות.

אתה לא באת ואמרת: שלום, נשבר לי הזין מ - SS, אני ילד מטומטם שמחפש גיוון ולא תוצאות. תביאו משהו אחר.
באת ואמרת: אוי אוי אוי, כואב לי הגב, קשה לי, אני רוצה תוכנית יותר קלה.
אני מעריץ אותך מהיום 😍

תאכלס אתם מתווכחים על שטויות, הוא יגדל בשניהם... גם אם הוא יאכל מספיק ויעשה ביד הוא יגדל

לא משנה מה, אני מעדיף להיות שחיף ששוקל 50 קילו עם סקוואט, דדליפט ובנצ' גבוהים מאשר ממישו ששוקל 100 עם סקוואט, דדליפט ובנצ' של נמושות ואני אף פעם לא יבין איך הם לא מתעצבנים לראות אנשים ברבע מהגודל שלהם שמרימים יותר מהם

תאכלס אתם מתווכחים על שטויות, הוא יגדל בשניהם... גם אם הוא יאכל מספיק ויעשה ביד הוא יגדל

יש לגדול ויש לגדול...

לא משנה מה, אני מעדיף להיות שחיף ששוקל 50 קילו עם סקוואט, דדליפט ובנצ' גבוהים מאשר ממישו ששוקל 100 עם סקוואט, דדליפט ובנצ' של נמושות ואני אף פעם לא יבין איך הם לא מתעצבנים לראות אנשים ברבע מהגודל שלהם שמרימים יותר מהם

אתה לא באמת תעדיף את זה...

גם לדאוס יש!

וזה לא רע, נהפוכו. לעבוד קצת מסה ולהזרים דם למפרקים (קרי פאמפ) מדי פעם, עושה טוב בנשמה.

גם לדאוס יש!

וזה לא רע, נהפוכו. לעבוד קצת מסה ולהזרים דם למפרקים (קרי פאמפ) מדי פעם, עושה טוב בנשמה.
משפט ברמה גבוהה מאוד, מוזר שלא ראיתי אותו במהדורה השנייה של SS, תשלח את זה לריפטו אני בטוח שהוא ישקול את זה למהדורה השלישית

משפט ברמה גבוהה מאוד, מוזר שלא ראיתי אותו במהדורה השנייה של SS, תשלח את זה לריפטו אני בטוח שהוא ישקול את זה למהדורה השלישית

גם יכולת הבנת הסרקזם אצלך היא מהמשובחות שראיתי.

ממזמן כבר אין ריבועים , עכשיו אני נראה סתם שמן .
יש פה גם חב'רה שראו מה תוכנית BB של הרבה חזרות הפכה אותי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית