עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
winnerאתם ממש מצחיקים אתם מחזקים את הטענה שלי .
אני אומר שהפלג גוף העליון שלי לא מרשים כי הוא לא חזק ואתם רק מחזקים אותי ....
אם יהיה לי 180 קילו בבנץ ופרס של 120 קילו אני אהיה הרבה יותר גדול גם בפלג גוף העליון .
אתם ממש מצחיקים אתם מחזקים את הטענה שלי .
אני אומר שהפלג גוף העליון שלי לא מרשים כי הוא לא חזק ואתם רק מחזקים אותי ....
אם יהיה לי 180 קילו בבנץ ופרס של 120 קילו אני אהיה הרבה יותר גדול גם בפלג גוף העליון .
זה.מה? אחי לאורך האשכול היית בסדר, למה אתה נופל סתם.
מה זה איך הוא מתקדם במשקלים? איך WL מתקדמים במשקלים ונשארים באותה קטגוריית משקל [אלה שלא מזריקים]? פשוט אוכלים על נייטרלי ומשחקים עם התוכניות אימונים.
אני מעריץ אותך מהיום 😍אתה לא באת ואמרת: שלום, נשבר לי הזין מ - SS, אני ילד מטומטם שמחפש גיוון ולא תוצאות. תביאו משהו אחר.
באת ואמרת: אוי אוי אוי, כואב לי הגב, קשה לי, אני רוצה תוכנית יותר קלה.
והוא שכן שלי!!!!אני מעריץ אותך מהיום 😍
תאכלס אתם מתווכחים על שטויות, הוא יגדל בשניהם... גם אם הוא יאכל מספיק ויעשה ביד הוא יגדל
לא משנה מה, אני מעדיף להיות שחיף ששוקל 50 קילו עם סקוואט, דדליפט ובנצ' גבוהים מאשר ממישו ששוקל 100 עם סקוואט, דדליפט ובנצ' של נמושות ואני אף פעם לא יבין איך הם לא מתעצבנים לראות אנשים ברבע מהגודל שלהם שמרימים יותר מהם
honestly, שאלה של העדפה.יש לגדול ויש לגדול...
אתה לא באמת תעדיף את זה...
וזה רע?העדפה שמשנים כל שנה\חצי שנה\מתי שמאבדים את הקוביות.
לשחיפים יש ריבועים...העדפה שמשנים כל שנה\חצי שנה\מתי שמאבדים את הקוביות.
🤡דאוס שחיף.
משפט ברמה גבוהה מאוד, מוזר שלא ראיתי אותו במהדורה השנייה של SS, תשלח את זה לריפטו אני בטוח שהוא ישקול את זה למהדורה השלישיתגם לדאוס יש!
וזה לא רע, נהפוכו. לעבוד קצת מסה ולהזרים דם למפרקים (קרי פאמפ) מדי פעם, עושה טוב בנשמה.
משפט ברמה גבוהה מאוד, מוזר שלא ראיתי אותו במהדורה השנייה של SS, תשלח את זה לריפטו אני בטוח שהוא ישקול את זה למהדורה השלישית